Засякох мъжът на най- добрата ми приятелка с любовницата си.

• 14 133
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Е, досипвал...
Ако кажеш, виновен си.
Ако не кажеш, пак си виновен.
Ако не искаш да те товарят, пак си виновен.
И в трите случая приятелството е финито.
Ми в такъв случай по-добре да кажа, поне да знам за кво.

# 121
Василиса, радваш ме днес. Вече те отнесох в смешките, очаквам и материал за страшките..😂
 Но не схванах, ако сме приятелки и ти кажа "Абе, видях мъжа ти с друга жена в парка" какво точно ще ми отговориш?

# 122
Хепи, ако си ми приятелка и на мен няма да ми е приятно да говориш така за мен, съжалявам, че го казвам.

Включването на Василиса е интересно и полезно за темата, като я допълва, много хора биха си замълчали, дори да имат нейния модел на поведение. А изневерите не идват от спущи Боже, все някой ги върши, друг ги разбира, трети се прави на глух и сляп.
Все си мисля, че Господ е събирач и с годините се убеждавам в това.

# 123
Аз бих й казала, че не съм съвсем сигурна, но ми се е видяло, че нейният мъж излиза от хотел Х с някаква жена.
Приятелката да си проверява, следи и да види истината сама.

# 124
Аз бих й казала, че не съм съвсем сигурна, но ми се е видяло, че нейният мъж излиза от хотел Х с някаква жена.
Приятелката да си проверява, следи и да види истината сама.
И тя като във вица ще каже - То пък един хотел...

# 125
Това звучи точно като: "Я да ти пусна мухата, че да се тормозиш и да се карате у вас с мъжа ти" Simple Smile

# 126
Мъжете са по-точни в това отношение. Още не живеехме заедно с мъжа ми, бяхме се сдърпали за нещо и аз ядосана звъня на един приятел да ходим на кино и да се разсейвам, че да не звъня на гаджето и да разпалвам страстите допълнително. Само приятел е, познаваме се от деца, никога не сме имали интерес един към друг. Е, излизаме от киното и слизайки с ескалатора, се разминаваме с много добър приятел на моя човек. Изгледа ме супер подозрително, аз кимнах и го поздравих. Сдобрихме се с гаджето, изчаках няколко дена да видя няма ли коментар, та накрая попитах - този не ти ли каза, че ме видя с мъж в мола? Ми не, нищо не му е казал. Иначе щеше да има допълнителни излишни дрязги за едното нищо. Не се месете в чужди отношения.

# 127
Имам много приятели и хора, които знаят, че в труден момент ще получат подкрепа. Но, не спестявам истината и на най- добрите.
За мен това е приятелство. И не няма да я оставя точно в този момент. Поне морално ще сэм й подкрепа.
Нещата се развиват до чудовищни размери.
Днес съм в ступор от случилото се.
Сипвам си едно вино и по - късно ще разкажа

# 128
Това звучи точно като: "Я да ти пусна мухата, че да се тормозиш и да се карате у вас с мъжа ти" Simple Smile

Защо? Ако има причина да е бил там, която не е изневяра, просто ще си каже. Какъв е проблемът?

# 129
Хепи, ако не бяха подробностите, които даде, щях да съм категорична - да и кажеш.
Като минала през това..Най-отровен е живота, когато усещаш, че нещата са се променили.., но в същото време се чудиш дали ти не откачаш.
Но явно твоята приятелка избира ролята на жертва. Да се жалва, без да променя ситуацията си.

# 130
Нещата се развиват до чудовищни размери.
Видя ли му сметката...

# 131
Сипвам си едно вино и по - късно ще разкажа

Нареждам се на първия ред с пуканките и чакам разказа.

# 132
Колежката е искала да напише "Днес от упор му се случи случка", но автокоректора пак е редактирал.
В момента свинята е завит в одеало, в един багажник. Пътува към Калиакра.

# 133
  • Варна
Ха, че то в задния ми двор! Да скокна да помогна значи.

Майтапа настрана, но се надявам виното да ти е в достатъчно количество.

# 134
Дали пък свинята не е изгрухтяла пред жена си, че Хепи го е видяла с любовницата 😃.
И сега чудовищен размер на скандал между жена му и Хепи- ти защо не ми каза, а се наложи той да ми каже 😀.
Чакам с нетърпение

Общи условия

Активация на акаунт