Засякох мъжът на най- добрата ми приятелка с любовницата си.

• 14 301
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Има си жилище, добро начало.

# 166
  • София
И май е отгледала децата.

# 167
Има и подкрепа от приятелка!
Сего остава да мине фазите на отричане, бунт и приемане и нещата ще се наредят.

# 168
Нормален човек ще седне и ще каже "Жена, приключи всичко, има друга"
Ми той човекът щом се е наложило да е въоръжен, значи му е доста нервозен живота и далеч от "нормален". Но въпросът е, че жената до него е знаела и си е кютала тихо кротко защото за нея балансът е бил на плюс, а рисковете приемливи.

# 169
Много жени има, които сами се поставят в такава ситуация!

# 170
Колко да си е отдала живота? Гледала си е интереса, затова го е играла добрата майка и домакиня. Сега като поразмисли и ако той я помоли като нищо ще се върне.

# 171
Този пък откъде толкова енергия на 50.
Сутринта утолява екстремно плътта, вечерга вади пищови и реже дрехи.
Голям герой 🥺

# 172
  • София
И кое е  най- жалкото от цялата история?
Че остава сама ,почти на 50 г., набълбукала се с отвратителни емоции от тоя мъж, на който е посветила целия си живот.
То, като гледам май така свършва живота...или в черния чувал или с развод.

Не за всички. Но такива истории трябва да са урок за всички жени, които се посвещават изцяло на мъжа и забравят да градят себе си. Надявам се поне финансово да е подплатена и децата да са насреща.

Ако финансово е добре, даже може да й е на плюс цялата работа. Отървава се от боклука и започва да прави това, което тя харесва. Цял живот е била в чужда услуга, време е да помисли за себе си.

# 173
За такива жени е адски трудно да се адаптират, дори и финансово обезпечени. Извън пазара на труда са, нямат необходимите умения и динамика, нямат квалификация. А и социален кръг губят. По време на брака са общували със себеподобни. Партита, круизи, лукс и помпозност.
Тази жена остава абсолютно извън целия си досегашен свят и комфорт. Много трудно ще и е да се пренастрои.

# 174
Посветила се на мъжа си? Как пък не! Посветила се е на собствените си идеи за добър живот. Не ги жалете. Личен избор.
Доки, не се бъркай, стой си до нея, ама защо да е по твоите правила.
Почти всичките ми приятелки не знаят какво искат/как да го имат и правят винаги грешни ходове. Това не ме тормози. Те така искат.

# 175
  • София
Всяка жена си знае нейното положение. Моята най-добра приятелка също е в гаден брак. Има работа, има и къде да отидат с детето/или да го остави в момент на криза. Но не го прави. Разбива си психиката. Не я съдя. Това е нейният избор.

# 176
  • София
Който се жени за пари, си плаща за всяка стотинка. Това е положението. По разканото тоя никога не е бил стока. Ама е бил изгоден.
Дано наистина не се съберат пак, че следващия път може да не е само опиране на пистолета или само дрехите нарязани.

# 177
Пък после аз съм била гадна курва и лош пророк...

# 178
Е стига сега и ти де... Не си гадна.

# 179
В една друга тема споделих учудване от толкова честата употреба на мъжки род. В уж преобладаващо женски форум, от участнички с женски никове. Вярно е, че има занимания, които се описват единствено в мъжки род, но в българския език те са доста редки. Общо взето езика ни е сред най-инклузивните Wink Wink в това отношение.
Непознаване, невладеене на български език? Или някаква престижност на мъжкия род?
Жена може да е пророчица, не пророк.

Общи условия

Активация на акаунт