Манго- тема 19

• 113 265
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Имам поръчка от 16.11, изпратена в същия ден и все още не е влязла в Бг. Явно са я изгубили - чак такова забавяне не е било Cry

Двете ми поръчки от 20.11 са шипнати чак на 25 и 27ми - дано поне те дойдат

# 121
И аз чакам поръчка изпратена на 25-ти (миналия петък), но днес нямам ни вест, ни кост в еконт. А би следвало вече да са разнесли черния петък.

# 122
  • София
Интересно е, че и аз не получих информация за доставка днес. Нито имейл, нито СМС, а куриерът ми донесе пратката. Чак сега се замислих.

# 123
Здравейте, аз имам смс от 30.11, че днес ще дойде куриер с пратката. Добре ама до този час още е не дошъл. От чисто любопитство влязох в сайта на Еконт да видя къде е пратката, там пише, че е върната в офис защото получателя не е намерен, което категорично не е вярно. Аз съм с малко дете и съм по цял ден у дома, телефона ми не е звънял. Звъннах и на Еконт, нищо не можели да направят, пратката не била в офис, била в куриера. Звънях на куриера около 5 пъти, не вдигна.
И аз сега седя и тръпна, нещата ми да не се върнат обратно, защото си ги чакам с трепет.

В смс-а трябва да има телефонният номер и името на куриера. Звъннете директно на него.

# 124
Звънях му, аз съм написала в предния коментар. Мен проблема ми е, да не върнат пратката, защото не е взета.
Не са ми спешни, нещата са лятни, за мен и за детето, но от това прехвърляне на топката, къде е пратката, ще минат 7 дни и ще си замине.

# 125
Имам чувството, че само аз не съм си получила поръчките 😁. Чакам ги с такова нетърпение, че те не идват 😁

И аз. От 19-ти ми е и нищо не се случва.

# 126
Поръчката ми от 20.11 (когато почнаха намаленията) все още не е тръгнала насам и взех да се притеснявам...
Вашите как се движат?
и моята е оттогава и тя така, бяха две от същата дата, едната дойде, а другата е със статус being prepared. Много ще ме е яд ако не дойде…

# 127
Здравейте, аз имам смс от 30.11, че днес ще дойде куриер с пратката. Добре ама до този час още е не дошъл. От чисто любопитство влязох в сайта на Еконт да видя къде е пратката, там пише, че е върната в офис защото получателя не е намерен, което категорично не е вярно. Аз съм с малко дете и съм по цял ден у дома, телефона ми не е звънял. Звъннах и на Еконт, нищо не можели да направят, пратката не била в офис, била в куриера. Звънях на куриера около 5 пъти, не вдигна.
И аз сега седя и тръпна, нещата ми да не се върнат обратно, защото си ги чакам с трепет.
LadyBlue!, според мен проблемът е в Еконт Rage
Имам пратка от Емаг, получих смс, че ще дойде днес, никой не ми се е обаждал по телефона, обикновено в къщата има човек, ако донесе нещо някой куриер звъни по звънците и все му отваря някой. Мен ме нямаше, но свекито казва, че никой не е идвал. Ще чакам утре.
Погледнах сега Манго-вската пратка, тя днес е приета в офиса на Еконт, вероятно утре ще я чакам нея.

# 128
  • Пловдив
Пратките от 20ти са ми в офис, но тази от 16ти изобщо не се появява... Писах им мейл, но дори автоматичен отговор не идва.
При мен никога не доставят в събота от Еконт   така че явно в понеделник ще ги получа

# 129
Моята от 21 - ви вече е ready for dispatch.
Явно са ми издирвали ризата толкова време, защото другото в поръчката - дънки , си ги има постоянно в наличност.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 21:28 от Mateah

# 130
При мен също тръгнаха пратките от 20.11, отказали са ми два артикула от общо 33 в тези две пратки. Иначе третата от същата дата потегли по-рано без липси.

# 131
Първата от 20.11 днес излезе в Еконт, втората пътува, а третата е още being prepared.
Последната е само с ризата, която Mateah беше споделила, но в няколко бройки и размери, та ще видим какво и дали ще пратят.

# 132
Хм, тези манговци и на мен са ми отказали един артикул. И какво сега, за всички ще има подаръци, само за един - не. Много неприятно. Не стига, че си отделял време да търсиш какво да купиш и цели 12 дни след като е потвърдена поръчката ти - бам,  отказват артикули. Манго ми изпадат от класацията с този номер, късам с тях.

# 133
Сега погледнах, че пратката ми от 20.11 днес е пристигнала в Еконт, но пратката ми от 17.11з която ми е по присърце -ни вест, ни кост от нея, дано дойде някога, че там за малката бях поръчала много сладурски неща. Сега видях всъщност, че по тракинг номера за поръчката ми от 20.11, която днес е пеистигнала в Еконт, че са 2 пакета, възможно ли е двете пратки да са ги събрали заедно?

# 134
Получих имейл, че някои от артикулите, които съм поръчала, вече не са налични. Много ме е яд, особено за едни сандали за мъжа ми и хууди за единия племеник. Сега трябва да му поръчам нещо от тук.
Остана да ги чакам да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт