Манго- тема 19

• 113 263
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 105
  • Майничка
Моята поръчка от 19.11. пристигна вчера. Няколко неща са отказани (яд ме е за едно дънково яке за щерката, че все не успява да си намери черно с чист цвят), но останалото е ок. Нацелили сме номерата този път.

# 106
Кога се разбира, че нещо е отказано?

# 107
  • Майничка
При мен - когато получих съобщение, че поръчката е изпратена, видях, че якето и две блузки ги няма. Сумата също беше намалена.

# 108
Изпращат мейл, уведомявайки за това.

# 109
  • 1st floor
Моята поръчка стои от понеделник на Приета и толкоз...а така ми трябва това яке!!! Първо нямаше размер, после се появи и поръчах, сега пак няма...все се надявам да го изпратят, че вече ми е студено, бррр.

# 110
Много странно, днес пристигна последната поръчка която направих, а тази от 16ти си виси още.

За пръв път ще връщам кум аутлета и се чудя дали е задължително да ги изпратя с кашона. Като цяло съм доста притеснена, че нещата се случват с бг пощи

# 111
  • София
Не е задължително изобщо да се връща с кашон. Важното е да е нещо което тежи по-малко, по възможност плик. Ако ще ви възстановяват пощенските, може и с кашон.

# 112
Най-накрая и моята поръчка от 20ти премина на статус "dispatched".
Не съм получила отделен имейл за което, не виждам и никой от артикулите (oбщо 17) да е отказан за сега. Стискайте палци Simple Smile

# 113
  • София
Получих си поръчката от аутлета от 20 ноември.
Всичко поръчано ми харесва и ми става. Simple Smile Тениските и жилетката са в размер XS, а пуловерите XXS.

Тениските са много тънички и от фин памук.

Жилетката е от тънка материя и с дължина до ханша..

Тънко пуловерче.

Два пуловера за сезона. И двата са много меки и пухкави. Белият ще оставя власинки по всички по-тъмни дрехи. Simple Smile

# 114
Получих си поръчката от аутлета от 20 ноември.
Всичко поръчано ми харесва и ми става. Simple Smile Тениските и жилетката са в размер XS, а пуловерите XXS.

Тениските са много тънички и от фин памук.

Жилетката е от тънка материя и с дължина до ханша..

Тънко пуловерче.

Два пуловера за сезона. И двата са много меки и пухкави. Белият ще оставя власинки по всички по-тъмни дрехи. Simple Smile

Пуловера на лимоните е топ 😍 случайно дали ще може линк да приложите или реф.номер.

# 115
# 116
Разкошен е този пуловер 😍

# 117
Имам чувството, че само аз не съм си получила поръчките 😁. Чакам ги с такова нетърпение, че те не идват 😁

# 118
Сега получих СМС, че е в офиса на Еконт.
Бях сутринта там, ама не ми казаха, че имам нещо.
Другата седмица ще си я взема.

Направих поръчката на 20.11.

Вчера са ми одобрили и Рефунд за ботуши, които изпратих на 8.11 и пристигнали при тях преди няколко дни …..

# 119
Здравейте, аз имам смс от 30.11, че днес ще дойде куриер с пратката. Добре ама до този час още е не дошъл. От чисто любопитство влязох в сайта на Еконт да видя къде е пратката, там пише, че е върната в офис защото получателя не е намерен, което категорично не е вярно. Аз съм с малко дете и съм по цял ден у дома, телефона ми не е звънял. Звъннах и на Еконт, нищо не можели да направят, пратката не била в офис, била в куриера. Звънях на куриера около 5 пъти, не вдигна.
И аз сега седя и тръпна, нещата ми да не се върнат обратно, защото си ги чакам с трепет.

Общи условия

Активация на акаунт