Манго- тема 19

• 113 332
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 240
  • София
В темата: "От Испания до България..." една съфорумка много убедено твърди, че и поръчка пусната от Манго аутлет, успешно се връща с Еконт безплатно, стига да е получена с безплатна доставка.
Аз не съм поръчвала отдавна, та нямам нищо за връщане, но може ако някой се чуди и отговаря на условието да опита.
За Манго оутлета ако доставката е безплатна, връщането също е безплатно. Начина на връщане е така, както съм го описала. Ако куриера ви откаже, звъните в централата на куриерската фирма/ с Еконт мисля доставят все още/ и заявявате връщане на пратката.

Пиша от личен опит. Поръчка от Mango outlet с БД до България / поръчката има изискуем ценови минимум за БД/ , логвам се от BG, плащам с карта, доставка с Еконт до адрес, връщам по същия куриер, който ми е доставил пратката безплатно.

# 241
  • Sofia
Не пречи да пробваме, щом има успели. Възможно е Манго нарочно да не са описали това за аутлета си. Навремето и от основния сайт нямаше безплатно връщане, може би сега важи и за двете. Ако някой има за връщане - нека пробва и сподели.

# 242
Сайта им пише, че не поемат пощенски разходи:
https://www.mangooutlet.com/bg/help/11269.html

# 243
  • Вестерос
Аз пробвах да върна през еконта, бях с безплатна доставка. Не стана. Рови се момичето доста, каза, че не може.

# 244
  • sofia
В основния сайт има намаление. Поръчах палто с вълна, 2 копринени ризи (100% коприна), един кашмирен пуловер (100% кашмир) и един пуловер 100% фина вълна вълна само за 311 лв. 😍

# 245
Колкото и да е скъпо връщането, ще ми се наложи да връщам, защото имам неща за около 150-160 лв. По-добре да си взема едни 100 лева отколкото да се чудя какво да ги правя тези дрехи, да се опитвам да ги продам,  пък да давам меркк, пък да ходя до офиса на куриера. Прекалено голяма е разправията и вече ми е писнало да съм зарината с неуспешни онлайн покупки.

Та, имам въпрос, може ли да се върбат дрехи без найлоновият плик? Не съм сигурна, че ги пазя, защото не планирах да ги връщам. И ако съм ги пратила на 40-тия ден, а ги получат на 65-тия ден, дали ще има проблем? Би трябвало да се гледа датата на изпращане, нали?

# 246
В основния сайт има намаление. Поръчах палто с вълна, 2 копринени ризи (100% коприна), един кашмирен пуловер (100% кашмир) и един пуловер 100% фина вълна вълна само за 311 лв. 😍

Благодаря, че сподели!

В бързината съм пуснала три пуловера и една дълго желана рокля..
Ще видя как ще са ми размерите, тъй като моделите изглеждат по=широки.

# 247
Здравейте!
Искам да поръчам от основния сайт палто с цена 129.99 лв.,но като отида на плащане цената се вдига на 185.98 лв.,а нали имат безплатна доставка за покупки над 100.00лв. Защо се получава такава разлика в цената? Аз ли правя нещо грешно?

# 248
Vet, на мен ми се случваше през телефона същото и през аутлета. През компютъра, всичко беше ок и така поръчах.

# 249
Ок! Ще пробвам от компютъра. Благодаря ви!

# 250
Мисля, че от основния безплатната доставка е за поръчки над 150лв. (ако не са го променили).
И аз ще връщам. Ще загубя пари, но и на мен не ми се трупат излишни неща. Досега съм връщала все в техни опаковки. Сега обаче кашонът е огромен. Дали е проблем ако ги сложа в някакъв плик нещата и ги опаковам добре?

# 251
Здравейте и от мен! Възможно ли е да не взема пратка (да откажа) от аутлета. Видях си поръчката, която вече пътува, само панталони и дънки, а аз поръчах рокли.
Имам и още един въпрос. Искам да върна част от нещата от основния сайт. Направих нужното в сайта за връщането и поръчах куриер, но дали мога да ида в офис и там да върна пратката?
И за да съм полезна ще дам инфо за рокли от основния сайт. Поръчах 2 - една къса и една дълга, тип "риза" са. И едната, с къс ръкав, ми изглеждат като медицинска престилка, като манта, цветът доста се разминава със снимката, оранжев е. Другата е бяла на точки, дълга, без ръкав и ми е широка, като и двете са xs. Материята на дългата ми харесва, по - плътен памук, на късата - не. Пак е памук, но е много тънък платът.

# 252
Благодаря за информация! Отнесох поредното палто )), кашмирен пуловер и гащеризон.
Весели празници, момичета!

# 253
# 254
Да, аз ги поръчах на черен петък. Все още обаче не съм ги носила, тъй като имам доста натрупани 😁  На пръв поглед си отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт