Манго- тема 19

• 113 340
  • 1 066
  •   2
Отговори
# 255
  • Пловдив
Да, аз ги поръчах на черен петък. Все още обаче не съм ги носила, тъй като имам доста натрупани 😁  На пръв поглед си отговарят.
ами...дали стават за по-широк ханш Thinking и май са къси доста...Аз съм 170см.

# 256
Аз ги имам Isa, тъмносини. Много са удобни, имат еластин и се разтягат в ханша. Дори вече са се разтегнали твърде много от носене. Над глезена ще е дължината, поне при мен е малко над - 173. А тези модели са по-височки и затова на тях им стоят толкова къси. 

# 257
Да, имам ги и тъмни и светли. Отговарят си. Аз съм 1.71 и не са ми къси като на модела.

# 258
  • Пловдив
Мерси!
Поръчах пък да видим Simple Smile незнам на моята фигура как ще са.
И тоя пуловер пуснах...https://www.mangooutlet.com/bg/women/sweatshirts/striped-cotton- … 762.html?c=70&n=1

# 259
Въпросните дънки ги поръчвах есента, много хубав цвят, но ми бяха плътни и нееластични и ми теснееха в краката и вървях и кляках трудно с тях, въпреки че бяха мой размер.

# 260
  • Точно където трябва
https://shop.mango.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D1%80%D0%B8% … 7015930.html?c=02
Тази блуза дали е поръчвал някой. Чудя се за размера.

# 261
  • sofia
Цените са по-високи от сутринта в момента…Дано ми изпратят поръчките от сутринта с ниските цени.

# 262
Да, моето палто в момента е със 100 лв. нагоре. Успях да пусна още една поръчка с роклите и те са сега почти двойни.

# 263
  • Пловдив
Въпросните дънки ги поръчвах есента, много хубав цвят, но ми бяха плътни и нееластични и ми теснееха в краката и вървях и кляках трудно с тях, въпреки че бяха мой размер.
размисли ме сега...

# 264
  • sofia
Поръчките от днес предполагам след НГ ще дойдат с толкова много почивни дни

# 265
  • София
Предполагам. Пише 6-8 работни дни за доставка.

# 266
Леле, влязох да видя за някоя друга рокля…
Ужас, как успяха всичко да вдигнат.
Една рокля е със 100 лв нагоре от сутринта….Close

# 267
  • Стара Загора
Кога успяха да вдигнат толкова цените... Към 15ч днес разгледах набързо и слагах в кошницата, което ми хареса, но ги оставих, за да разгледам по-спокойно и да поръчам тази вечер. На този етап се отказвам от поръчка.

# 268
размисли ме сега...
Един процент еластан е малко за слим дънки .

# 269
Браво на поръчалите! Аз докато се начудя...вдигнали цените.
Така ми се случи и на въпросния петък.

Общи условия

Активация на акаунт