Манго- тема 19

• 113 342
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 270
  • 1st floor
Аз забравих да се похваля - якето дойде преди няколко дни, вече го тествах - разкошно, топло, харесвам го и си заслужава всяка стотинка. Няма да пускам линк, защото вече няма размери на сайта, просто минах да кажа, че съм много щастлива, нищо че го взех без грам отстъпка. Laughing

# 271
Е, Пусни все пак линк, може да излезе в януарските намаления.

# 272
  • Сливен
Аз от както открих якетата на Ragwear,Манго не ме изкушават.Препоръчвам ги с две ръце,от About you са купувани на намаление,че са им доста високи цените.И в Ремикс ги има нови с етикети.

# 273
  • Sofia
Пробвах едно яке на Ragwear, но беше много тежко. Нищо общо с леките, пухени якета, а цената беше над 200лв.
Ти кое препоръчваш?
Кажете какво и на какви цени успяхте да поръчате, че да имаме някаква индикация с колко може да са намалени нещата след Коледа Simple Smile Аз в момента не виждам нищо, дето да е сериозно намалено.

ПП. Аз пуснах това вълнено сако, което дебна вече 2 месеца и все нямаше налично, а сега XS се е появил, че даже и намален:
https://shop.mango.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D1%8F%D0%BA% … %BD_37065140.html

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 07:46 от NBM

# 274
  • Сливен
Това нося в момента и ми е добре за тези температури,а се води преходно

Купувано този януари.
Това е за по-голям студ,една идея е по-тежко от другото

Купувала съм го октомври 2021 и ме заборя сърцето когато го платих,но се оказа че си заслужава цената.
Имам две дълги пухени якета на Манго,първото е купано преди 8 години и си е тежко,второто преди 6г за 150лв с етествен пух ,който след няколко пранета и сушене в сушилня имам чувството,че изчезна.

# 275
  • 1st floor
Пускам якето с уговорката, че моето е черно, зеленото го гледах в реален магазин - ми, нито материята е същата, цветът на живо е гаден, а и не знам защо, видя ми се, че е и по-тънко. Якето си отговаря на размера. Не е тежко, но е дебело. Много добре уплътнява около китките на ръцете с тънки ластици и около яката на врата, без да стиска. Качулката също е хубава. Имам дълга пухенка на Манго от преди много години - пак изглежда дебела, не от тия тънките, но топли много по-малко. Като тежест май са идентични. И линк, даже гледам, че днес има размери:
https://shop.mango.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BF%D0%B0% … c=99&busqref=true

# 276
Оеси, сигурно са добри, но на мен видът им не ми харесва и не мога да си се представя с тях.
Съжалявам. Hug
Затова следя и Манго.
Имам много поръчки на якета и палта през годините, това е моята марка.
Особено на намаления са супер.

# 277
Аз имам 1 на Ragwear, много съм доволна, сега от намалението поръчах синьо платно на Mango 70% вълна, сигурно след НГ ще дойде.
Момичета Манго палтата прали ли сте ги в пералня?

# 278
Аз съм прала палто с вълна в пералня. На ниска температура, програма вълна, без центрофуга и после закачам на закачалка да съхне. Нищо му няма.

# 279
Здравейте.За първи път поръчах от сайта на Манго. Тъй-като на.е съм сигурна за размера поръчах няколко размера от един артикул.Платих с карта.Видях,че връщането е без платно,но искам да попитам начисляват ли се някакви такси/удръжки при възстановяването на сумата?

# 280
  • Бургас
Аз съм прала палто с вълна в пералня. На ниска температура, програма вълна, без центрофуга и после закачам на закачалка да съхне. Нищо му няма.

Аз пера по същия начин всички палта и сака.

# 281
Пускам якето с уговорката, че моето е черно, зеленото го гледах в реален магазин - ми, нито материята е същата, цветът на живо е гаден, а и не знам защо, видя ми се, че е и по-тънко. Якето си отговаря на размера. Не е тежко, но е дебело. Много добре уплътнява около китките на ръцете с тънки ластици и около яката на врата, без да стиска. Качулката също е хубава. Имам дълга пухенка на Манго от преди много години - пак изглежда дебела, не от тия тънките, но топли много по-малко. Като тежест май са идентични. И линк, даже гледам, че днес има размери:
https://shop.mango.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BF%D0%B0% … c=99&busqref=true
Моделът втален или прав е?

# 282
Здравейте.За първи път поръчах от сайта на Манго. Тъй-като на.е съм сигурна за размера поръчах няколко размера от един артикул.Платих с карта.Видях,че връщането е без платно,но искам да попитам начисляват ли се някакви такси/удръжки при възстановяването на сумата?
Не, ако банката няма, и да има са стотинки.

# 283
# 284
  • София
Здравейте, момичета. Идвам с отчет от получената току що пратка. Палто
Скрит текст:
, отдавна му се каня и...,точно когато го намалиха, бързо се изчерпа С-ката. Много исках този цвят и поръчах М. Да, чувствам го широко, но според мен е поправимо. Отива за консултация с шивачка Laughing Мисля, че само копчетата да променят мястото си, пак ще се прибере малко ширината. Да не пътува само му поръчах другарче Laughing Ей, тази рокля
Скрит текст:
е едно голямо недоразумение. Дойде намачкана, набутана в едно пликче, никакъв търговски вид. Пак нямаше С, поръчах М, сега я въртя и оглеждам, как да я завържа, та поне да има по-добър вид. Отива в пералнята, няма да се занимавам с връщане.
Успешни покупки, момичета! Весели празници! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт