Манго- тема 19

• 113 313
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 315
Да, но слагаш отделните листи в съответните пакети.

# 316
Може,да. За пръв път връщам нещо към аутлета и комбинирах 2 поръчки, тъй като и в двете имаше артикули с дефект. Едното бяха мъжки боти, от които получих само една обувка. Връщането стана бързо - за около седмица пристигна кашона от тук до Испания. За пратка почти 4 кг платих 54 лв. Днес получих и имейл от тях, че са получили връщането, обаче са отбелязали, че вместо ботите съм върнала яке, което запазих. Писах им мейл, въпреки че за мен не е проблем - и ботите и якето бяха на една и съща цена.

Бележката от пощата я сложих вътре при бланките за връщане, за сега нямам превод, но ще следя в следващите дни.

# 317
  • sofia
Тази сутрин направих поръчка от аутлета, но нямам мейл. Поръчката ми излиза в профила като направена. Случвало ли ви се е?

# 318
  • София
И аз нямам имейл за потвърждение на моята поръчка от вчера, но като си вляза в профила ми изписва че се подготвя.

# 319
Чакам поръчка от аутлета, платена на 26.11.
Нормално ли е да я няма повече от месец?

# 320
Чакам поръчка от аутлета, платена на 26.11.
Нормално ли е да я няма повече от месец?
Кога е изпратена? Не е нормално, пишете им.

# 321
Здравейте, интересувам се коя куриерска фирма доставя от основния сайт на Mango? И възможно ли е пренасочване от подаден адрес до офис на куриерска фирма?

# 322
  • София
Поръчките се доставят от Еконт. Пренасочването до офис или друг адрес  се таксува.

# 323
  • ...на безопасно
Редовно пренасочван от адрес към офис.
Никога не са ме таксували.

# 324
  • Sofia
И мен ме таксуват, мисля около 2лв беше.

# 325
  • София
Таксуват и мен. 2-3 лв., не помня точно, защото ми се е налагало изключително рядко да пренасочвам пратка.

# 326
И мен ме таксуват, затова сменям деня на доставка, затова няма такса (отлагам доставката)

# 327
Мен не ме таксуват, обаждам се по телефона на куриера, който е вписан в смс.
Но аз ги поръчвам само до офис, тъй като ми е удобно, че може да се вземат до няколко дни.

# 328
Аз поръчвам винаги до адрес, но последната поръчка която получих влезе в BG на 23.12, петък.
Оказа се, че в този случай няма да я доставят в събота, възнамеряваха да я доставят на 28.12, а нямаше да съм на адреса на 28ми. Съответно звъннах на националния им номер и пуснах разпореждане за доставка до офис на Еконт. Увериха ме, че за пратките от Манго разпореждането не се таксува допълнително и се оказаха прави.
Предполагам, че е възможно да има значение дали правите разпореждането през Call център или през линка на телефона и съответно кога желаете да получите пратката.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 22:14 от Veryberry

# 329
  • София
Аз поръчвам до адрес. Пренасочвам към офис през линка на СМС-а. Не ме таксуват.

Общи условия

Активация на акаунт