Манго- тема 19

• 114 362
  • 1 066
  •   2
Отговори
# 855
Аз палта имам, исках някакво хубаво сако с малко вълна за по-хладните дни, но моя размер го няма(Л съм) или са грозни.Не искам оувърсайз, не ги харесвам.
За децата има хубави потничета за спорт, стегнати са от опит казвам, освен да погледна после техните блузи за лятото и ще преценя.

# 856
търся мнение за това яке - дали е прекалено oversized, че не харесвам такива.. и съответно ако искам да стои по-прибрано един номер по-малко дали ще е достатъчно https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-quilted-coats/oversiz … 7024024.html?c=05

# 857
  • varna
Бях поръчала по-късия вариант. Върнах го, за мен това е едно голямо недоразумение.

# 858
  • Варна
Поръчах тази рокля - https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits-short … 7049072.html?c=52
Някой да я има?
Да видим как ще е на живо. Гледах в новата колекция много подобна за към 80 лв.

# 859
Макар че скоро не съм пускаш поръчка, следя сайта и пълния кошницата да сверявам цените. Ами, на нито едно от нещата, които съм си добавила, не му падна цената...
Сега, заради тази блестяща рокля в горния пост, май ще пусна поръчка Grinning

# 860
# 861
  • sofia
sparkling, аз определено съм за зеленото 😍

# 862
  • София
Имам блестящата рокля по-горе, много е хубава. Мека е като материя, не дразни кожата. Много е ефектна на живо, без да я прекалено шукаритетна.

# 863
  • Варна
Имам блестящата рокля по-горе, много е хубава. Мека е като материя, не дразни кожата. Много е ефектна на живо, без да я прекалено шукаритетна.

Кой цвят имате? Отговаря ли си на размера? В описанието пише, че има еластичност на плата с пайетите, но не на подплатата. Много ли е впита около корема? Ясно, че зависи от фигурата, но все пак ... Simple Smile

# 864
  • София
Имам сребристата в размер С, според мен си отговаря на размера. Да, има еластичност на плата, според мен не е впита. Ще изпратя снимка на ЛС.

# 865
  • София
sparkling eyes , зеленото палто.
Манго няма ли да има черен петък/някакви намаления? А код има ли? Пускат ли по принцип кодове?

# 866
Имам сребристата в размер С, според мен си отговаря на размера. Да, има еластичност на плата, според мен не е впита. Ще изпратя снимка на ЛС.
Може ли снимки и на мен? Simple Smile

# 867
Има код EXTRA10 за минус 10% в аутлета.

# 868
  • Варна
Отдавна не съм поръчвала от основния сайт. Взех едно детско якенце с намаление, което ми излезе точно колкото доставката Simple Smile
Въпросът ми е,  видях че пише безплатно връщане - наистина ли е безплатно?

# 869
Само към основния сайт. Към аутлета - не.

Общи условия

Активация на акаунт