Манго- тема 19

• 114 367
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 840
  • UK
Аз незнам дали писах тук, но миналата седмица върнах пратка от аутлета, един пуловер чак не можах да повярвам какъв парцал. Запазих три рокли за детето, за цената си биват и бях поръчала един шлифер, единственото нещо което беше хубаво, но не ми седеше добре.
Повече нищо няма да поръчвам

# 841
За съжаление не помня килограмите, но 5-6 чифта дънки върнах за 60лв грубо.

5-6 блузи за 32лв.

Огледайте добре за дефект. Не може да няма някъде. И ще Ви върнат разходите.

# 842

За кой модел дънки става въпрос?

Интересуват ме модел Anne, дали някой ги има и дали си отговарят на номера?
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jeans-skinny/high-rise-skin … 7000820.html?c=TO

Точно днес си получих поръчката с дънки Anne в цвят Medium Blue. Като видях в линка ти, че са 18лв, се чувствам сериозно прецакана, понеже си ги взех за 40+ GrinningVery Happy
Еластични са, но денимът е малко по-плътен от стандартни ластични дънки. За размер - моят е 34. Става ми. Но пък в същата поръчка си взех и едни черни от тези https://www.mangooutlet.com/bg/women/jeans/high-waist-cotton-ble … 7033273.html?c=TN , отново 34 размер и не успях да ги закопчая изобщо. По принцип в по-еластични панталони съм 34, по-стегнати 36. Малко са ми странни отношенията с панталоните на Mango. Така че не знам доколко отговаря.
И последно да кажа, че ми се е случвало да си поръчам еднакъв модел в различен цвят и да са от различни материи, така че коментарът ми е за цвят Medium Blue.

# 843
Да изкажа и аз мнение за аутлета. Или съм голяма късметлийка или изобщо не съм придирчива, но повечето неща, които съм поръчала ми харесват, нямат дефекти и са на атрактивни цени. Поръчвам главно рокли, ризи и поли. Поръчах няколко страхотни палта/мъжки/ малки номера за сина ми,а миналата година и дамски. Единствано с дънките не  се спохоихме, но просто не е "моят плат" това. Обичам тънки дънки.

# 844
  • sofia
А съм супер доволна от манго. Класи над зара и сие е. Поръчвам основно палта и връхни, както и нещата от премиум колекцията (с вълна, кашмир,от ест кожа) и са повече от чудесни за парите си. От обувките ест кожа също съм много доволна.

# 845
  • Sofia
То вече масово по тези марки човек трябва да гледа Premium колекциите за качествени неща. И аз съм доволна от продукти от тези колекции, ама едно време стандартните колекции бяха с това качество. Имам прекрасни дрехи на Манго отпреди 10 години, бяха си най-нормални колекции, ама красиви, качествени....сега все едно и също в дизайна.

# 846
  • София
Ако съм между 36 и 38 размер панталони при други марки, за Манго към кой размер да се насоча?

# 847
То вече масово по тези марки човек трябва да гледа Premium колекциите за качествени неща. И аз съм доволна от продукти от тези колекции, ама едно време стандартните колекции бяха с това качество. Имам прекрасни дрехи на Манго отпреди 10 години, бяха си най-нормални колекции, ама красиви, качествени....сега все едно и също в дизайна.
Манго от преди 20 години няма нищо общо със сегашното. И като модели, и като материя. Същото важи и за Zara. Все още харесвам марките, но ми е много трудно да си намеря нещо, което наистина да ми допада. Мразя полиестър, а 80% от дрехите са от него.

# 848
  • sofia
То и Теранова преди 20 г си беше супер, но… голям спад има в качеството на всички марки.

# 849
  • Варна
Да ти благодаря за размерите, пухчето ме спира- иначе е много хубаво.

Аз имам едно питане за памучните им тренчове, перете ли в пералня?

Извинявам се, че се намесвам, пухчето се маха, с копчета е.
Имам същото от миналата година, и наистина пухчето е гадно, но е закачено с малки черни копченца.
Палтото е леко овърсайз Simple Smile

# 850
Кога ще му е черния петък на аутлета? Предишни години имах големи попадения на него без особено дебнене.

# 851
Пуснаха черния петък. Напълних една кошница заради доброто старо време, но да видим какво ще дойде. И като че предни години цените бяха по-добри.

# 852
Аз гледам, гледам и нищо не харесвам.Май ще пропусна тоя черен петък.

# 853
За първи път от няколко години насам ще пропусна. Нищо интересно няма, активността в темата също е показателна.

# 854
  • София
Аз по нощите поръчах това палто. Дано е хубаво

https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats-coats/fur-effect-wool … 7057733.html?c=05

Общи условия

Активация на акаунт