Манго- тема 19

• 113 273
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 345
https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes/pointed-heel-ankle-bo … 052.html?c=99&n=1
Тези боти много ли са издължени отпред? Искам ги за работа в офис с панталони.

Излизат ми вече изчерпани, но да - доста са удължени, аз така и не успях да ги обуя и си седят в кутията. Но аз съм и голям размер - 41.

# 346
Няма развитие с моята пратка от аутлета, платена на 26 ноември. Писах имейл на 30.12 и получих автоматичен отговор с някакъв номер на кейс. Толкова. Не знам как да действам оттук нататък...

# 347
  • Бургас
Платена ли е предварително?

# 348
Както съм писала и преди, пишете във Фейсбук, отговарят в рамките на деня.

# 349
Имам въпрос, ако избера наложен платеж, трябва ли да предоставя банкови данни за евентуално възстановяване? Ако не искам- мога ли да поръчам? Малко неясно ми звучи написаното в сайта.

# 350
Ако питате за аутлета, не не трябва. Пускате си наложен платеж и толкова, чак когато решите да връщате въвеждате банковите данни.

# 351
Платена ли е предварително?
Платена е, да.
Писах на онлайн асистента в чата, получих нов имейл с номер на кейс.....

# 352
Имам още един въпрос, пазарувам рядко от Манго, мога ли да разчитам, че размерите са еднакви със Зара, по скоро за дънки и панталони?

# 353
  • Sofia
В общи линии да. Все пак зависи и от модела.

# 354
marri_ana
В Манго никога не може да се разчита на нищо за номерацията.

Моето сравнение със Зара е следното, но със забележката, че от там съм пазарувала доста малко панталони:

1. SKINNY дънките в Зара са по-умалени. В Манго са доста по-еластични и още при първото носене доста се отпускат (и мъжките, и дамските)

2. Панталоните със широка кройка според мен и на двете места са леко уголемени.

3. Единствените за сега панталони на Манго, които за мен отговарят на 100% на номера си и стоят прекрасно без да се разпускат са тесните офис панталони/cotton leggings.

Аз съм 34 номер. Гледам под лупа как стои панталона на манекена и после хвърлям боб Grinning

# 355
Според моя опит панталоните на Зара са леко умалени, а тези на Манго леко уголемени.

# 356
Аз съм Л размер, да разбирам, че това е 42? На Зара съм 38, 40. Направо ме е страх от размерите на Манго.

# 357
Аз съм Л размер, да разбирам, че това е 42? На Зара съм 38, 40. Направо ме е страх от размерите на Манго.
E, хайде страх! Те размерите на Зара са на тото. Една рокля си поръчах М размер, а съм отслабнала и влизам и в С, еми не мога да я закопчея.
Според мен на Манго панталони, дънки си отговарят, но все пак гледам модела и си правя сметката. Пуловерите са уголемени леко. Аз бях М размер и Манго си поръчвам 38 размер.

# 358
Аз съм Л размер. На Манго купувам 42 или Л. Но си трябва оглеждане на модела. Едни панталони взех само те трудно се закопчаваха, после и други момичета казаха, че цялата серия е леко умалена. Всичко друго ми е отговаряло. Дънки имам от тях и от нормалната серия и от Виолета или взимам Л(нормална серия, а С Виолета) или 42 размер. Супер са.

# 359
И аз съм Л, поръчвам си 42. И официалните панталони, които са номер надолу ми стават 42

Общи условия

Активация на акаунт