Манго- тема 19

• 113 286
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 360
Впечатления от тези костюми?

# 361
Здравейте, някой да е връщал пратка към основния сайт направо в офис на Еконт? Чакането на куриер на адрес ме затруднява и се чудя дали не може аз да си предам пратката в Еконт?
По въпроса с размерите май е като тото - сакото, което поръчах, е по-голямо от номера, панталона е О.К., жилетка - леко умалена и незашита от едната страна Simple Smile Няма да я връщам, оправих си я, но за пореден път си мисля, че към България пращат доста дефектни неща - поне със Зара имам лош опит и спрях да поръчвам от тях.

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 13:00 от mercim

# 362
  • София
Както съм писала и преди, пишете във Фейсбук, отговарят в рамките на деня.

# 363
  • София
Както съм писала и преди, пишете във Фейсбук, отговарят в рамките на деня.
alethea, може ли линк към facebook , където пишете на Mango. Благодаря.

# 364
https://www.facebook.com/mango.com/

Официалната страница.

# 365
Здравейте, някой да е връщал пратка към основния сайт направо в офис на Еконт? Чакането на куриер на адрес ме затруднява и се чудя дали не може аз да си предам пратката в Еконт?
Да, аз така върнах преди няколко дни.
След като на мейла получих потвърждение, че съм направила заявка за връщане, отидох в офиса на Еконт и там дадох нещата за връщане. Момчето ме попита за номера, който се е генерирал в мейла или да му кажа моя телефонен номер. По телефонния номер видя заявката и ми взе пратката.

# 366
Трябва да върна в аутлета един панталон с дефект. Имам спомен, че предишния път им писах мейл преди да пратя пратката.
Някой да е връщал скоро, само да потвърди, че е ок да им засиля пратката без да се разправям предварително с тях?

# 367
Да, без да им пишеш пращай.

Аз днес върнах от офис на Еконт няколко неща от основния сайт.
Изчаках да получа товарителница от Манго след заявката ми за връщане и като я получих направо на място отидох.
Така не се чака на адрес куриера.

# 368
Трябва да върна в аутлета един панталон с дефект. Имам спомен, че предишния път им писах мейл преди да пратя пратката.
Някой да е връщал скоро, само да потвърди, че е ок да им засиля пратката без да се разправям предварително с тях?
Аз съм писала на 14.12 за връщане на дреха с грешем номер с въпроса дали те ще поемат връщането е още нямам отговор и ще го пращам , та се съмнявам,че пощенските ще ги върнат това за оутлета.

Да не е спам
Ходих до реалан магазин на Манго да свалят алармата на яке от оутлета оказа,че алармата свири и по другите магазини крайно неприятно отидох директно в Манго където само дет не ме набиха с влизането в магазина първото нещо дето ми казаха да съм върнала дреха към оутлета те нямали общо. Накрая на касата след 10 проверки на фактури и профила от сайта го свалиха.

# 369
Когато връщах панталон с грешен размер, сложих снимка на поръчката ми, заградих какъв е реални номер, който съм поръчала и заедно с панталона ги пъхнах в торбата за изпращане.

На самата бележка затова е зададено и полето дали връщаш заради дефект или просто change in mind.

След като служителката изтегли торбата, изкарва една бележка с цената На пратката, номер за проследяване и т н.
Нея я слагам в торбата, снимаш всичко за доказателство, че си го изпратила и ЧАК след това се опакова  и изпраща.

Пътува в рамките на две седмици до Испания.

Оттам като я получат, изпращат имейл, че възстановяват сумата за дефектния артикул).

Като си видиш превода, веднага им пишеш във Фейсбук страницата, че си чакаш и парите за пощенските разходи, защото проблема е заради тях.
Там прикачваш снимката, която си направила на пратката с пощенските разходи и им пишеш, че ги очакваш.

ето последното ми писмо до тях във Фейсбук!
Не по имейл!

Моля не гледайте английския ми, не е най-доброто ниво.
Скрит текст:

# 370
По повод върнатата ми пратка от 17.12 към аутлета - бях писала по-назад в темата. Доста бързо ми възстановиха парите - на 27 получих имейл, че са я получили и на 3.01 бяха по сметката. Изчаках 2-3 дни, за възстановяване на разходите по връщането и накрая им писах във ФБ. Отговориха ми и днес вече са преведени.

# 371
Благодаря Ви!
Къде пишете във фейса? Намирам много мангоаутлети с по два лайка.

# 372

По-горе съм споделила…………

# 373
Много ме радва това палто.
Стои като излято, отговаря си, материята и изработката са ОК.

https://www.mangooutlet.com/bg/mypurchases/online/purchase/MNG0002IHBSG

# 374
Моята сага с непристигналата поръчка (платена с карта) от номеври продължава без никакво развитие. Писах 2 имейл, имам номера на 2 кейса, писах и във ФБ съобщение - там дори не е прочетено. Не знам какво да правя, не съм очаквала подобно отношение

Общи условия

Активация на акаунт