БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 007
  • 549
  •   1
Отговори
# 540
Явно е било временно за запушване на дупки дет се казва.

Егати и подигравката! С моя мъж се настроихме и подкарахме сериите, доволно ползващи дивана за целта. За, първото ни гледане. Нямам думи... Сега не знам да го чакаме и дебнем ли, да го търсим ли в нета... Гледаше ми се на екрана в хола...

И какво е това запълване на дупки? Хавай 5-0 е доста по-голямото запълване. Бляк.

# 541
  • Галифрей
Явно е било временно за запушване на дупки дет се казва.

Егати и подигравката! С моя мъж се настроихме и подкарахме сериите, доволно ползващи дивана за целта. За, първото ни гледане. Нямам думи... Сега не знам да го чакаме и дебнем ли, да го търсим ли в нета... Гледаше ми се на екрана в хола...

И какво е това запълване на дупки? Хавай 5-0 е доста по-голямото запълване. Бляк.

Не се тревожете има ги онлайн всички  епизоди

# 542
Не се тревожете има ги онлайн всички  епизоди
[/quote]

Има ги, но нямам свързан телефон с телевизор/монитор, а ми се гледаше на нормален екран. Такова небрежно пускане на 5 серии от сериал 5 сезона е  подигравка.

# 543
И аз съм разочарована, че беше за толкова кратко. Когато го излъчваха преди не го следях редовно, а и сериите май бяха кратки по около 30 мин. Тъкмо ми стана интересен и хоп спряха го Joy

# 544
  • някъде другаде
Тези от Нова за една седмица ли пуснаха сериала? Гледах, че на негово място дават Хавай 5-0.
И аз снищи пуснах нова да го чакам и като започна Хавай - 05 се разочаровах.

# 545
Аз пак отново започнах  да си го припомням, не съм го правила от доста отдавна.  Още ме е яд за финала . В последно време забелязвам тази мода да се правят депресивни финали . Нищо че е криминален , според мен можеше да го оставят със щастлив край . Драго според мен заслужаваше шанс. Дано скоро направят сериал в които да можем отново да видим всички актьори от " Братя " .

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 19:42 от Жасмина 94

# 546
Гледайки отново сериала бях забравила колко ми е противен Калин ( не Врачански ) със неговата злобна физиономия и присвити устнички повтярящи една и съща реплика " Топал го няма " . За което ми става смешно де . Добре че във трети сезон ни лишиха от присъствието му, по честто да го гледаме всеки епизод , въпреки че го виждахме и като дух след това  . Много неприятен актьор , има нещо злобно в него самият , не само като героят му .

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 14:30 от Жасмина 94

# 547
  • София
Момичета, гледах с интерес филма от видиотеката, но от два дни изчезна и неуспявам да го открия на ЕОН. Моля, някоя добра душа да ми подскаже, къде да го гледам отново? В youtube не го откривам. Благодаря ви Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 548
  • Галифрей
Момичета, гледах с интерес филма от видиотеката, но от два дни изчезна и неуспявам да го открия на ЕОН. Моля, някоя добра душа да ми подскаже, къде да го гледам отново? В youtube не го откривам. Благодаря ви Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Тука са всичките сезони https://play.nova.bg/tvshow/bratya/540284?seasonId=540285

# 549
  • София
Диана Бишоп, обичам те! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт