БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 014
  • 549
  •   1
Отговори
# 495
 Момичета както си преглеждам профила на Никъна  и видях тази снимка !! 😱😱  Ако не бях в профила му , нямаше да позная че е той .. Любим култов образ .. Надявам се да го видя пак , във някой филм или сериял !! Отива му с дълга коса . 🤭🤭 А това е от Влади !! Жалко че не съм нито от Бургас , нито от Габрово , за да отида да ги чуя !! Завиждам на тези който са от тези градове !! Влади има страхотен глас .. 😊😊

# 496
  Иска ми се да съм там ..  WinkWink Блазя им на Габровците , навън на прохладно , музика и Влади и други музиканти да пеят и да свирят .. Влади пее уникално найстина ми се иска да  го видя отново .. Simple Smile Simple Smile

# 497
https://www.youtube.com/watch?v=Iwc9RlLYxIM  Simple Smile Simple Smile Насладете се момичета Simple Smile Simple Smile  От Узана поляна фест . Жалко че не съм била там , било е готино . RelaxedRelaxedRelievedRelieved

# 498
Момичета днес докато се чудих какво да гледам , и като превключвах каналите , по btv comedy беше ако не се лъжа и да не излъжа и вас , попаднах на филма  “ Завръщане  2  “ и попаднах на сцена със Йоанна Темелкова ,  но не останах на него тъй като прецених че не ми се гледа сега ,  и може би по късно . Та направо на въпроса някоя от вас гледала ли го е ?? Аз винаги съм се чудила но никога не е събуждал чак такъв интерес в мен да си го пусна , интересен ли е и дали си заслужава да се гледа ?? Аз харесвам филмите на Ники Илиев , смятам че са свежи и приятни и ненатоварващи , в този филм мернах и името на Искра Донова освен на Йоанна Темелкова , както и на Башар Рахал , напишете мнение за филма на вас разчитам тьй като сте обективни и се доверявам на преценката ви , мерси предварително . Kissing FaceRelievedWink

# 499
Вие момичета бихте ли отишли да гледате ?? На мен ми е мечта да го видя този мюзикъл ( въпреки че не съм най големият фен ) но Бургас ми е доста далеч,  обаче заради Влади Михайлов бих отишла . 😊😊

# 500
https://artportal.news/interview/vlado-mihailov-kogato-vkusish-istinskata-lubov/ Ето ви ново интервю с Влади . С часове мога да го слушам този човек , не само едно красиво лице , ами талант , ум и интелект . 😉😉😍😍 Добре че беше сериала за да разбера съществуването на един такъв рядък талант . Този човек е един нешлифован диамант . 😊😊 До преди неговата поява обожавах Асен Блатечки , именно него смятах за най красивият ни български актьор , и може би най талантливия , но сега мога да заявя че Асен може пасти да яде . 😊😊 Влади найстина е съвкупност от визия , чар , и талант и то неограничен .😊😊

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 12:42 от Жасмина 94

# 501
Филмът с Мартин Димитров момичета !! Чакам да го гледам с нетърпение !! Обаче съм леко разочарована че ще е късометражен . 😊😊😔😔

# 502
Аз чак сега изгледах последния сезон на "Братя". Хареса ми като цяло, макар да не беше като сезони 1 и 3 силен.
Направи ми впечатление, че двама от сценаристите в силните сезони са същите като в първите силни сезони на "Под прикритие".
Не ми хареса финала. По-точно скалъпеното завръщане на Борис, предложението на Драго към Лора пред брат му и всички много щастливи...
Брат убива брата, след поредица предателства от Акарди, накрая последния просто гръмна брат си, а полицайката изпразнува с усмивка наградата си, че заловила корумпирания си баща и някак като компромис вече насочи поглед към Черкезов, сякаш да не остане сама.
Между Неда и Владо нямаше никаква химия.
Въпреки всичко пуснах 2 сълзи на финал. Домъчня ми.
Чудя се какво да гледам сега.

# 503
Аз чак сега изгледах последния сезон на "Братя". Хареса ми като цяло, макар да не беше като сезони 1 и 3 силен.
Направи ми впечатление, че двама от сценаристите в силните сезони са същите като в първите силни сезони на "Под прикритие".
Не ми хареса финала. По-точно скалъпеното завръщане на Борис, предложението на Драго към Лора пред брат му и всички много щастливи...
Брат убива брата, след поредица предателства от Акарди, накрая последния просто гръмна брат си, а полицайката изпразнува с усмивка наградата си, че заловила корумпирания си баща и някак като компромис вече насочи поглед към Черкезов, сякаш да не остане сама.
Между Неда и Владо нямаше никаква химия.
Въпреки всичко пуснах 2 сълзи на финал. Домъчня ми.
Чудя се какво да гледам сега.
Съгласна съм с вас !! И аз като вас смятам ,че няма никаква химия между Владо и Неда ( нищо че пуснаха и филм с тях ) очаква се нещо ново !! Пиеса със герой от Братя !! Йоанна Темелкова,  Мартин Димитров , и Неда Спасова.  Въпреки че не харесвам особенно Неда Спасова,  бих отишла да гледам пиесата заради другите артисти . 😊😊😊😊

# 504
Пост от Йоанна Темелкова !! Обожавам ги тези двамата , само като се сетя за финала и ме хващат яко нервите . Мисля че ако не беше завършил със убийството и самоубийството , нямаше да бъде прекалено захаросано и лигаво . На четвърти октомври някоя от вас ще бъде ли на пиесата ?? 😌😌 На мен отново ми се ходи , няма да ми омръзне да ги гледам . Йоанна в сторито е качила и тяхната песен , само като я чух и ми стана едно носталгично и много приятно . 💗💗 Чакам и с нетърпение новата пиеса . Дано е толкова хубава като " Аз и Ти , Преди Ние " . Вие какво мислите ?? 😊😊 Сега се замислих за по горния коментар за Черкезов . Горкия човек заслужаваше да бъде с някоя която да не го ползва като заместител , а найстина да го обича . Беше свестен и добър човек . Въпреки че не харесвах Елена смятам че между нея е Черкезов имаше много повече химия отколкото между нея и Драго . Имаше някак си повече комуникация между тях а не само кекс . Дори и чисто визуално доста повече си отиват . Леле вече две години минаха  от последният сезон и още го коментираме . Смятам до година живи и здрави отново да отида да гледам постановката , видях че са пуснали и билети за Февруари и Март . BlushBlush

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 10:47 от Жасмина 94

# 505
На втори октомври момичета съм на постановката " Перфектни непознати ",  с добре познатите ни лица от сериала . Мартин Димитров,  Неда Спасова и Нора Иванова . Надявам се пиесата да ми допадне . 😊😊  Малко да се докосна до една част, от хората от един от любимите ми сериали . 😊😊  Пиесата до колкото знам е по едноименен филм . Някой от вас гледал ли го е ?? Стана ми интересно , дали е хубав . ☺️☺️

# 506
Няма какво да добавя !! Човекът си го е описал точно както трябва " бижу" . ❤️❤️ Съветвам който още не е гледал да го направи . Догодина живи и здрави отново искам да ги гледам тези двамата . 😍😍

# 507
  • Манчестър
Радо в Гласът на България….никой не се обърна.

Иначе от анонса разбрах,че участва в мюзикъла Мамма Мия. 🙄

# 508
Радо в Гласът на България….никой не се обърна.

Иначе от анонса разбрах,че участва в мюзикъла Мамма Мия. 🙄
Останах изненада !!! 😱😱 Но да той е . Не гледам Гласът на България . Но неговото изпълнение ще го видя . И да отговаря на въпроса ви , да участвал е в Мама Мия заедно с Влади Михайлов.. 😊😊 !! Аз доста се изненадах че е участвал 😊😊 , никога няма да забравя сцената в четвърти сезон , как Никсъна пееше и свиреше на китара Спиди Гонзалес на Сара , може би една от най добрите сцени в целият кринджав сезон .  Ради е страхотен , и като актьор , и като музикат !! Жалко че не е продължил напред . Но успех с новият филм който излиза с него " Сватба " , лично аз чакам с голяма нетърпение да го видя . ☺️☺️

# 509
Момичета !! Взех си билети за " Перфектни непознати " . Нямам търпение да Видя Мартин Димитров!! Другият ми любимец след Влади Михайлов !! Ще ви драсна допълнително няколко реда , дали пиесата си заслужава.  💖💖

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 15:36 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт