Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с Борис в сериала?
Какви са предположенията за развитието на сюжета около Борис?
Какво е мнението на хората за завръщането на Борис в сериала и какви са очакванията за развитието на сюжета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с Борис в сериала?
-
Какви са предположенията за развитието на сюжета около Борис?
-
Какво е мнението на хората за завръщането на Борис в сериала и какви са очакванията за развитието на сюжета?
Мненията относно завръщането на Борис в сериала са смесени. Някои зрители са развълнувани от обратните, докато други изразяват скептицизъм и критикуват развитието, което смятат за неправдоподобно. Форумът изразява различни мнения относно завръщането на Борис. Някои смятат, че той е тук, за да помогне на Драго, без да цели отмъщение към Лора. Други се притесняват, че може да има трагичен край за Денис, особено след завръщането на Борис. Очакванията за развитието на сюжета включват предположения за разкриване на тайни, разрешаване на отношения и сцени с голямо емоционално натоварване.
-
Какви са предположенията за развитието на сюжета около другите главни герои?
-
Какви са мненията за развитието на отношенията между главните герои?
Момичета както си преглеждам профила на Никъна и видях тази снимка !! 😱😱 Ако не бях в профила му , нямаше да позная че е той .. Любим култов образ .. Надявам се да го видя пак , във някой филм или сериял !! Отива му с дълга коса . 🤭🤭
А това е от Влади !! Жалко че не съм нито от Бургас , нито от Габрово , за да отида да ги чуя !! Завиждам на тези който са от тези градове !! Влади има страхотен глас .. 😊😊
Иска ми се да съм там .. 

Вие момичета бихте ли отишли да гледате ?? На мен ми е мечта да го видя този мюзикъл ( въпреки че не съм най големият фен ) но Бургас ми е доста далеч, обаче заради Влади Михайлов бих отишла . 😊😊
Филмът с Мартин Димитров момичета !! Чакам да го гледам с нетърпение !! Обаче съм леко разочарована че ще е късометражен . 😊😊😔😔
Пост от Йоанна Темелкова !! Обожавам ги тези двамата , само като се сетя за финала и ме хващат яко нервите . Мисля че ако не беше завършил със убийството и самоубийството , нямаше да бъде прекалено захаросано и лигаво . На четвърти октомври някоя от вас ще бъде ли на пиесата ?? 😌😌 На мен отново ми се ходи , няма да ми омръзне да ги гледам . Йоанна в сторито е качила и тяхната песен , само като я чух и ми стана едно носталгично и много приятно . 💗💗 Чакам и с нетърпение новата пиеса . Дано е толкова хубава като " Аз и Ти , Преди Ние " . Вие какво мислите ?? 😊😊 Сега се замислих за по горния коментар за Черкезов . Горкия човек заслужаваше да бъде с някоя която да не го ползва като заместител , а найстина да го обича . Беше свестен и добър човек . Въпреки че не харесвах Елена смятам че между нея е Черкезов имаше много повече химия отколкото между нея и Драго . Имаше някак си повече комуникация между тях а не само кекс . Дори и чисто визуално доста повече си отиват . Леле вече две години минаха от последният сезон и още го коментираме . Смятам до година живи и здрави отново да отида да гледам постановката , видях че са пуснали и билети за Февруари и Март . 
На втори октомври момичета съм на постановката " Перфектни непознати ", с добре познатите ни лица от сериала . Мартин Димитров, Неда Спасова и Нора Иванова . Надявам се пиесата да ми допадне . 😊😊 Малко да се докосна до една част, от хората от един от любимите ми сериали . 😊😊 Пиесата до колкото знам е по едноименен филм . Някой от вас гледал ли го е ?? Стана ми интересно , дали е хубав . ☺️☺️
Няма какво да добавя !! Човекът си го е описал точно както трябва " бижу" . ❤️❤️ Съветвам който още не е гледал да го направи . Догодина живи и здрави отново искам да ги гледам тези двамата . 😍😍
Останах изненада !!! 😱😱 Но да той е . Не гледам Гласът на България . Но неговото изпълнение ще го видя . И да отговаря на въпроса ви , да участвал е в Мама Мия заедно с Влади Михайлов.. 😊😊 !! Аз доста се изненадах че е участвал 😊😊 , никога няма да забравя сцената в четвърти сезон , как Никсъна пееше и свиреше на китара Спиди Гонзалес на Сара , може би една от най добрите сцени в целият кринджав сезон . Ради е страхотен , и като актьор , и като музикат !! Жалко че не е продължил напред . Но успех с новият филм който излиза с него " Сватба " , лично аз чакам с голяма нетърпение да го видя . ☺️☺️
Момичета !! Взех си билети за " Перфектни непознати " . Нямам търпение да Видя Мартин Димитров!! Другият ми любимец след Влади Михайлов !! Ще ви драсна допълнително няколко реда , дали пиесата си заслужава. 💖💖