Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 423

• 41 021
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Burkina,същия е .  Много е забавен.  Получава му се образа от луд до нормален.  Поне в ИН имаше една от най-противоричивите роли и беше безстлящо изиграване.
Надявам  се  да се получи с двата сериала и да се присъедини към състава.

# 16
  • Пловдив

Този Фърат, ако не греша, не е ли актьорът, който играеше в Истанбулска невеста, който вървеше по телевизията. Беше незаконният брат на главния герой, изпълняван пък от онзи актьор-мазник и Дон Жуан, който се бие с бившата си жена пред детето. В сериала главната роля играеше Аслъ Енвер, играеха и Ебру Шахин, и Бадемчи, свекървата беше по-възрастната известна артистка, която играеше и в "Една любов, два живота"...
Същият Фърат играе последно с Туба, Мурат Боз и т.н. в "Другото ми аз" ("Маслиново дърво") по Нетфликс. Не знам, ако новините са верни и ако аз не се бъркам -наскоро обявиха 2-ри и 3-ти сезон на "Другото аз". Как ще играе на 2 места?

То и Енгин чакаме да снима 2-ри сезон на "Бягство", Демет също втори сезон на "Между мен и света".
Актьорите си правят програмите - когато снимат за дигитални платформи, това е съгласувано предварително.
В случая Енгин и Демет снимаха за Дисни+, сега ако е вярна новината, за Фокс тв, съгласувано е с Дисни+.
Четох за Аслъ Енвер, че ще бъде глобена от Дисни+. Бременност, сватба и промяна на ангажиментите и договорите.

Допълвам: Рускините са намерили нещо. Пишат, че сериалът ще е римейк на американския "Чистачката".
Пускам линк, но да не забравяме, че нямаме официално потвърждение за Енгин. Да знаем въпреки това:
https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … l_wall_-210963629

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 17:30 от mariana51

# 17

Страхотни новини за Енгин, обаче днес е ден и на "КРА" и девремската компания.

# 18
  • Пловдив

Тази вечер по Д. Фемили стигнахме до 12 минута на 27 оригинален епизод.

Да допълня един коментар от туитър:
Ако той е лошо момче, ще го обичам много!!!

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:10 от mariana51

# 19
Добро утро!
Добрите новини да продължат и днес,а ние кафе и да разпределим задачите!
Да не забравяме и деня на Даахан!

# 20
  • Пловдив

Здравейте в ден четвъртък. Това е и денят на Керим.
Днес си чакаме, както всеки ден новини.

# 21

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден четвъртък!
Нека новините да продължават и днес - чакахме си ги търпеливо.

Да пием по кафе, както предлага Дамата Two Hearts  и към задачите за днес!

Мариянка Two Hearts  ни спомня  Керим  и аз се разрових в архивите. И в спомените също...

# 22
Добро утро....

Аз пък си мечтая..

# 23
Демет Йоздемир като че ли предпочита повече комедийния жанр.
Това да е в драматична роля / дали ще е драма този  проект?/ може би да е ново предизвикателство пред нея - знам ли? Гледала съм я в "Стая 309" и в "Ранобудна птичка" - обаче признавам, че съм гледала отгоре-отгоре.
Първо "Стая 309"  беше римейк на корейски сериал и турската версия е взела само идеята. Корейската е силна история, където има всичко от живота - и смях, и сълзи, щастие и болка. Направо ти бърка в душата. Само с 20 серии.
Турската версия - ромком.
"Ранобудната птичка" - също ромком.
За другите ѝ проекти нищо не зная, ама май всичко е комедии.
Не тръгвам с никаква кошница, защото нищо не очаквам.
Дано Енгин да знае какво прави. Освен да не е решил да се пробва в комедийния жанр?

# 24
Аз съм гледала Демет  в няколко нейни проекта. Да,тя е комик, но останалите и превъплъщения  също са добри. Освен това е една от най-популярните,красиви  и талантливи млади актриси.
Домът, в който си роден, е твоята съдба е  драма, там й партнираха Ибрахим Челиккол и Енгин Йозтюрк. Беше доста сполучливо.
Още по това време си мислех,че  искам  да ги видя заедно на екран.
Дано  се получи.
Всяко ново амплоа,нов герой допълват и разгръщат актьорите.

Комедия или лош мафиот? Защо не Hug
Не мисля,че ще  е предизвикателство за Енгин.

# 25
  • Пловдив

Да отразя и Даахан в ден четвъртък.

Марта, гледала съм всички проекти на Демет, в т.ч. и "Между мен и света" по Дисни+, който не е комедия. Това е единствената жена актриса, чийто инстаграм профил следя. Много я харесвам, дано наистина си партнира с Енгин.
Вчера подадох линк от рускините, които предполагат че "Казвам се Фара" ще е римейк на американския "Чистачката". Вероятно ще има доста промени по турски тиртип. Та, разрових се в нет пространството да видя за какво става въпрос. Хем да минава времето докато чакаме потвърждение или отричане на новината за партньорство.
Ето кратко описание на "Чистачката": Сериалът ще ни разкаже историята на Тони, млада и обещаваща лекарка от Филипините, принудена да се превърне в емигрантка, заедно със сина си, след като отива в Америка, с идеята да спаси живота на тежко болното си дете. Естествено нещата не се получават както е очаквала, американската система, спрямо емигрантите, е агресивна и отхвърля молбата за помощ на жената. Принудена да работи в една непозната страна тя става обикновена чистачка, но след като, без да иска, става свидетел на убийство и почиства след него, тя става част от мафията и започва сама да върви по пътя на тъмните кръгове в Америка.

# 26

Днес  стана по-хладно, но си имаме Керим...

# 27
Вятъра донесе студено време и при нас!

Да се обличаме ни напомня Йомер!

# 28
  • Пловдив

Любимият ми/ни Даахан.
Цар футбол, гледате ли...

# 29

Ето тези запалянковци със сигурност са пред ТВ.

Общи условия

Активация на акаунт