Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 423

• 41 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Тази вечер по Д. Фемили стигнахме до 34 минута и 52 секунди на 39 оригинален епизод.

# 601

Санджар и Мелек вече стъпиха на един съвсем нов и непознат за тях път, който се пресече с този на Мави.

# 602
  • Пловдив

Добро утро в петък, да е успешен, да имаме новини.

# 603

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден петък!

# 604
  • Пловдив

Хайдееее, първа снимка.

# 605

Хайдееее, първа снимка.

Heart Eyes  Благодаря за снимката! Тъкмо си викам чакай да надникна в мамата Simple Smile

# 606

Хайдееее, първа снимка.
Добро утро!
Хубаво ни започва деня!
Благодаря, Марианка!
Искаме още снимки!
Спорен и спокоен ден!

# 607

Хайдееее, първа снимка.

Е-хааа. Супер са!

# 608
  • Пловдив

Енгин в сторито си.
Прическата ми е тип Ал Пачино...

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 10:29 от mariana51

# 609

Координирани тоалети!
Просто са супер!
Пу,пу машалла!

# 610
  • Пловдив

Пресата започна: https://www.dizidoktoru.com/dizi/adim-farah-dizisinden-ilk-kare-geldi-h30778.html

Първият кадър от сериала "Казвам се Фара" пристигна!

Снимките започнаха миналата седмица; Главните актьори на "Казвам се Фара", един от амбициозните сериали на сезона и силния актьорски състав, направиха снимките на плаката на поредицата.

Първият кадър от комплекта плакати от поредицата, който се готви да се срещне с публиката на FOX съвсем скоро, дойде с Енгин Акюрек и Демет Йоздемир, които не искаха да карат феновете си да чакат повече.

ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО СЪС СИЛНИЯ СИ ПЕРСОНАЛ!

С участието на влиятелни имена като Демет Йоздемир, Енгин Акюрек, Фърат Танъш, Сенан Кара, Лале Башар, Октай Чубук, Мустафа Авкъран и Али Зюрмели, сериалът ще бъде за Фара (Демет Йоздемир), която трябва да избяга от страната си и незаконно се бори, за да оцелее със сина си, по невнимание става свидетел на убийство и се пресича с Тахир Лекесиз (Енгин Акюрек), когото среща същата нощ.

Продуциран от O3 Medya и продуциран от Saner Ayar/Санер Аяр, "Казвам се Фара" е режисиран от Recai Karagöz/Реджай Карагьоз. "Казвам се Фара", написан в съавторство с Deniz Dargı/Дениз Дарджъ, M. Cem Görgeç/М.Джем Гьоргеч и S.Cenk Boğatur/С. Дженк Боатур, скоро ще бъде по FOX.

# 611
В петък запачвяме  деня с приятни новини.. 
Лично аз съм в еуфорияя..

Много,много ми харесва визията им....
Очаквам много костюми и черни очила Flushed
Благодаря ви...!

# 612
И на мен мноооооого ми харесва Енго в този вид. Като момченце е.  Simple Smile

# 613
Загледах се в излъчването и на двамата. Като знам Енгин колко сериозно гледа на сливането с образа ,който играе ,се мъча да "прозра " нещо за характерите на героите. И двамата имат поглед на невинни хора, в смисъл с чиста съвест пред себе си, Енгин/Тахир има и увереност,а и нещо закачливо, докато Демет/Фара гледа някак нежно, но и малко наплашено. Което е нормално - все пак има дете, за което да се тревожи ,да закриля.

# 614
И Демет е очарована от нашето момче!

Общи условия

Активация на акаунт