Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 667
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Имам нов купон в dm приложението:

# 151
Някой пробвал ли е спиралата на есенс от горния пост, вчера на откриването на нов магазин на ДМ ми я подариха на изхода. Раздаваха ги на конвейр. Никога не съм чувала отзиви точно за нея, може да не е хубава щом така неистово искат да се отърват от нея.

# 152
Аз я имам, защото мойте мигли са прави и без waterproof спирала, за нищо не стават, но с времето си остава черно под очите.

# 153
  • Варна
Някой вече да се е възползвал от отстъпка рожденик през мобилното приложение?
Накарах мъжа ми да си го инсталира, т.к. има РД сега в неделя.
Още не му се е появил талон за -15%.
В сайта на ДМ пише уж 1 ден преди РД ги пускат, да видим...

# 154
На мен купонът ми се появи в деня. Не знам обаче дали нямаше някакво изискване да си се регистрирал в рамките на някакъв срок преди рождения ден. Нещо такова съм чела сякаш.

# 155
Здравейте дами. Dupe серума на olaplex го видях в дм в Шумен до общината. Ако някоя иска да го пробва да отива защото са останали малко бройки. 😆

# 156
имате ли мнение за този спрей?
получават ли се трайни къдрици без пресушаване и без бързо омазняване?

# 157
bubanka, не съм ползвала спрея, но това "beach waves" ме навежда на мисълта, че ще е от типа спрейове за коса морска вода, които изсушават много косата. Това ми е асоциацията, но може и да бъркам.

# 158
моята девойка има този и го харесва много - прави страхотни къдрици
купувала съм го преди доста време и не го намирам никъде

Скрит текст:
TIGI BED HEAD BEACH FREAK DETANGLER SPRAY

търся нещо подобно

# 159
Не е за къдрици този спрей, а е за разресаване, хидратиращ. Има го в Амазон, сигурно може с ggbg, но не знам дали си струва.
Всичко за къдрици, което съм пробвала суши, не са ми омазнявали. Само едно на онези от дм с дългото име не изсушава изобщо, но и оформянето е минимално.
Сега съм с на Нивеа крема за къдрици, оформя, ама стои клечесто, може и количеството да не съм уцелила де
Скрит текст:

# 160
  • Варна
Не е за къдрици този спрей, а е за разресаване, хидратиращ. Има го в Амазон, сигурно може с ggbg, но не знам дали си струва.
Всичко за къдрици, което съм пробвала суши, не са ми омазнявали. Само едно на онези от дм с дългото име не изсушава изобщо, но и оформянето е минимално.
Сега съм с на Нивеа крема за къдрици, оформя, ама стои клечесто, може и количеството да не съм уцелила де
Скрит текст:

Може ли снимка? И аз си търся нещо добро за къдрици на разумна цена!

# 161

Заповядай, но имай предвид че аз съм си къдрава, с това само се оформят по-добре и не се рошат. Нещо като пяна, но без да се усеща твърдо, мръсно и да е за миене на другия ден

# 162
Талонът за отстъпка за рожденик се появява в деня на рождения ден и имаш право в рамките на 10 календарни дни да го използваш, ако не го ползваш в този срок изчезва. Задължително регистрацията трябва да е направена поне един ден преди рождения ден.

# 163
Момичета,
Търся си гланц с огледален ефект и почти без цвят - да го слагам върху нюд червило. Да не лепне. Препоръчайте ми нещо, моля..
Гледах Maybelline lifter gloss, но не знам как са цветовете. Май всички са с брокат, а аз брокат НЕ искам в никакъв случай

# 164
Купих си страхотен цвят сенки, които обаче след 2 часа са се "разтекли" и събрали по ръба на клепача, и следователно, избледнели. Препоръчайте ми база, ако може направо да залепват за нея, че язък за хубавия цвят...

Общи условия

Активация на акаунт