Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 669
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Можеш да използваш коректор вместо база за сенки, само трябва да внимаваш с количеството. Нямам опит с дрогерийни бази, но тази на Urban Decay е много добра и икономична (в Нотино е около 40 лв., но стига за около година). Blush

# 166
Фон дьо тен на кройтерхоф някой да е ползвал?

# 167
Някой вече да се е възползвал от отстъпка рожденик през мобилното приложение?
Накарах мъжа ми да си го инсталира, т.к. има РД сега в неделя.
Още не му се е появил талон за -15%.
В сайта на ДМ пише уж 1 ден преди РД ги пускат, да видим...
Мама имаше рожден ден на 17 декември и тогава се появи талонът за отстъпка. Инсталирах приложението предният ден.

# 168
Наистина страхотен, адаптира се чудесно към кожата и стои естествено.
Фон дьо тен на кройтерхоф някой да е ползвал?

# 169
Преди време някой тук беше хвалил шампоан на Доори… спомням си че беше черен 🤣само това. В старите теми не мога да открия търсената информация, та ако някой има спомен , ще съм благодарна 😊

# 170
Преди време някой тук беше хвалил шампоан на Доори… спомням си че беше черен 🤣само това. В старите теми не мога да открия търсената информация, та ако някой има спомен , ще съм благодарна 😊
Да не е някой от тези?
https://moiatakozmetika.com/product/intenzivno-podhranvasht-sham … l-special-shampoo
https://moiatakozmetika.com/product/podhranvasht-i-stimulirasht- … -kralska-kameliya

# 171
Кралска Камелия … точно😊Благодаря🍀

# 172
  • Deutschland
И аз се наглеждах на Доори, но 56 лева? Не, благодаря

# 173
Дорито е хубаво, но тези цени са надути изкуствено в БГ, рекламират ги като номер 1 в Корея, а това изобщо не е вярно. Момиче, което е било там българка казва, че изобщо никой не чувал за тия дорита. Всичките им профили в социалните мрежи за от едва хил. последователя. А да ви покажа и ютуб канала им и рекламата на Дори, паднах от смях.  https://www.youtube.com/watch?v=gBbtax3z0Es&t=32s
И забележете колко абоната имат в канала си 227, ако бяха толкова известни номер 1 в Корея дали щяха да са толкова.

# 174
В Ремедиум продават Доори и си купувам от там. Всеки месец има намаление на различни продукти.
От Моятакозметика не пазарувам вече и ви съветвам да не го правите. Купих си намален балсам точно на Доори и срокът му беше почти изтекъл, а никъде не пишеше, че след 1 седмица ще е с изтекъл срок. Плюс това цените там са много по-високи спрямо Ремедиум и не си заслужава. Миналият месец Черна камелия беше намален и си купих малката опаковка за 17лв.
Просто всичко е поскъпнало и дори на намаление цените не са каквито бяха преди…

# 175
Топ инфлуенсерите точно моята козметика рекламират. Изобщо нямам доверие на такъв сайт.

# 176
Абсолютно даже има съмнение, че точно моята козметика е фирма на Галя Симеонова инфлуенсърката.

# 177
  • София
Знаете ли на кои парфюми са имитации тези дезедоранти:

Само за лилавия от същата серия знам, че 1:1 с Алиен на Мюглер.

# 178
  • Варна
Баш на РД се появи талонът за отстъпка, вече го използвахме.
Благодаря на всички, които споделиха опита си Simple Smile

# 179
Amiamo розовия е La Vie Est Belle. Бежовия - Nomade.

Общи условия

Активация на акаунт