Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 728
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Deutschland
Розовият е хубав и траен, от другия вариант pure elegance имах дезодорант и лосион, но не усещах никакъв аромат.

# 181
  • София
Amiamo розовия е La Vie Est Belle. Бежовия - Nomade.

Благодаря! Simple Smile Heart И двата са разкошни!

# 182
Споделям мнение за някои продукти, които купих скоро от ДМ:

Серията на Глис е доста тежка за тънки коси,но за много сухи и увредени ще е добре. Наложи се да ги разделя и да не ги използвам заедно, защото резултатът е трагичен, все едно не съм си мила косата. В друга комбинация е малко по-добре. Честно казано, неприятно ме изненадаха, защото харесвам всичко на марката, което съм опитала досега.
Двете масла явно са нови, снощи пробвах с арган след измиване. Мирише на лимон, хареса ми ефекта, другия път ще тествам с кератина.
Билковият шампоан на Алверде е почти празен, ползва го детето. Много е добър, не утежнява, измива прекрасно. Няма силикони,доста добър избор се оказа, защото на 8 г.вече детските шампоани не вършат работа при нея.

Геловете още не съм ги пробвала, на Лореал мисля да не го използвам всеки ден. Тоникът на Балея е супер, отдавна не съм попадала на техен толкова добър продукт. Използвам само вечер, оставя леко мазен филм, след 10 минути слагам нощен крем.Нямам никакво дразнене, лющене, сухи участъци, тенът се изравни и ми изчисти 2 петна от бременността. Мицеларната вода също е без забележки.

# 183
Аз тази серия на Глис я харесвам и в момента я ползвам, без маската, шампоан и балсам на спрей.Косата ми е гъста, но с тънък косъм, третирана(боя в корени кестеняво), но жива и лъскава, леко сухи краища.Отразява ми се много добре.И аз харесвам Глис и досега нищо не ме е разочаровало.

# 184
Аз съм с боя след кичури, тънък косъм,сухи дължините, но имам чувството,че шампоана не измива изобщо.

# 185
Този пилинг на Балеа с каква цел е? Премахва петна/белези?

# 186
Този пилинг на Балеа с каква цел е? Премахва петна/белези?
Със салицилова киселина, свива пори, намалява себума.

# 187
А има ли пилинг на Балеа за петна? Стиснах си една пъпка и ми остана петънце. Не е голямо, но ме дразни…

# 188
  • Deutschland
Аз харесвам на Hask олиото с кератин, хубаво и икономично е, въпреки мини опаковката и гъстата ми коса. За цената си са чудесни.

# 189
  • При децата ми
По препоръки от форума си купих и аз седем секундната маска за коса на "Глис"/синята, тази която Хелия е показала/. Ами, не, не ми хареса изобщо! С гъста, боядисана и твърда коса съм. Дебел косъм. Дори след използването на маската забелязах, че косата ми още повече се заплита и пада. Дъщеря ми, която е на 13 г. каза, че маската е ужасна и при нея. Заплита и косата и не изглежда добре. Спря да я ползва след три-четири пъти. От същата серия ползвах шампоана и съм доволна. Шампоан, като шампоан, нямам забележки. Сега съм тази маска на "Глис":

Ами, в пъти по-доволна съм.

# 190
Нали само
по дължините слагате? Как така ще
пада? И след нея ползвате ли други неща-балсам, финиши?
Нямам тази маска,но имам подобна от ДМ и тя е по-скоро терапевтична, след нея си слагам понякога друга маска, балсам.
Но само на дължините.

# 191
  • София
Маска за коса закупена от магазин слагам само по дължината на косата.

# 192
  • При децата ми
Слагам само по дължините и маска и балсам. След нея ползвам балсам за коса и финиш.
Определено пада много повече с тази маска. По същият начин се отразява и на косата на дъщеря ми.

# 193
Добрах се до новия серум за коса на Балеа. Да видим дали е толкова чудодеен.

# 194
  • Сливен
цена?

Общи условия

Активация на акаунт