Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 341
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
На Белеа балсамите за устни са много хубави

# 661
# 662
За силно напукани устни ползвам това и съм доволна. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/himalaya-balsam-za-ustni-kakaovo … pdsteilen.laufend

# 663
Балсамът на Алверде с невен за мен е най-доброто, което оправя устните ми в такива ситуации.

# 664
Аз ползвам това за устни, от аптека Софармаси го бях взела. Върши работа, няма вкус, цвят или аромат, и е супер удобно за чанта. Икономично също.

# 665
Балсамът на Алверде с невен за мен е най-доброто, което оправя устните ми в такива ситуации.
И за мен това е най-доброто. От две години го ползвам и устните ми са добре, преди това не се оправяха от нищо.
Благодарности за момичета, които преди време го споменаха тук в темата.

# 666
Мед или чист ланолин за мен са най-добро за напукани устни. От балсамите - на Юсерин.

# 667
Не мога да си спомня някога устните ми да са били по-добре след мед. Напротив, напукват се, дори и иначе да не са напукани...За себе си съм отписала меда като вариант.🙂
И аз харесвам балсама на Алверде с невен. Но и обикновено масло, зехтин, кокосово масло ми вършат чудесна работа (когато съм вкъщи).

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 21:20 от dolce miele

# 668

Взех си този спрей, като термозащита, но ми омразни косата точно след баня.
Как се ползва?!

Взех си и този рол он

# 669
Аз съм много доволна от балсама на Nuxe reve de miel.
Преди и аз използвах стиковете на Хималая, но определено Nuxe хидратира по-добре при мен.

В други теми във форума четох наскоро че чист вазелин дава най-добри резултати.

# 670
И този на eucerin също казват че е топ.

# 671
  • София
За напукани устни като домашна грижа - намазва е със захаросан мед. Поне 3-4 пъти през деня. Резултатът е много добър!

# 672
Малко количество от олито за коса се разтърква между дланите и се нанася по дължините.Като попие не трябва да стои мазно.След като го нанеса минавам с гребен, за да се разнесе.

# 673
Аз от скоро ползвам балсам за устни на Кифлаб. Оказват се български бранд. Имам този с шоколад в розова опаковка като френски макарон. Много е хубав и ухае чудесно. Но моите устни не са много напукани и не знам как ще е за по-тежки случаи.

# 674
И аз много харесвам балсама за устни на Алверде с невен. Наистина много бързо оправя устните. Иначе и на Blistex не са лоши.

Общи условия

Активация на акаунт