Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 724
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Мерси много на всички! На Dove други кремове съм ползвала и наистина са много хубави за зимата, а към сапуните им съм пристрастена Joy, ще пробвам и другите два препоръчани продукта Heart

# 451
Отзиви за някоя от тези търся. Хвърлила съм им око.

# 452
Имам и ето този лосион, който не мога да определя дали има точно плодов аромат, но на мен ми мирише на нещо сладко с плодов аромат. Също така хидратира много добре:

# 453
Janice_, благодаря! Вчера си изтеглих приложението и ще си го добавя в любими. Иначе вчера си взех лосиона с Уреа, изглежда че ще хидратира добре. Другите препоръчани продукти ги нямаше в нашия ДМ. А между другото някой пробвал ли е да си пусне поръчка онлайн и да си я вземе от физически магазин?

# 454
Да, правила съм го. Не съм имала никакви проблеми. Поръчах през сайта (не през приложението). Пратиха ми СМС и след часа, който беше посочен за доставка, отидох и си взех пратката.

# 455
  • София
Наистина е хубаво това масло, но аз съм с много суха кожа на краката и то буквално нищо не прави!
Е кое му е хубавото?!

# 456
Днес си върнах каталога в Лили. Касиерката/може да ми е дъщеря/ ме изгледа ядно и така го тресна в една кошница, че ми станс жал. После половин час ми обясняваше, че отстъпката важи за бели етикетчета, а не за жълти. Абе със специален конкурс ли ги избират. Като приключи й казах, че то си пише на каталога и продуктите са ми с бели етикетчета 😂.

Иначе това са ми покупките и едни ежедневни превръзки.

# 457
Да се оплача - днес обиколих три магазина на ДМ и никъде не успях да си намеря любимата маска-кърпа с вит. С на Белеа. Да не говорим, че и в трите почти нямаше маски-кърпи на Белеа. Имаше по 2 вида само, което е странно, като знам по принцип колко много видове имат. В крайна сметка взех на Гарниер - дано и тя да е толкова хубава.

# 458
Аз утре се каня да върна моя 😁

Днес си върнах каталога в Лили. Касиерката/може да ми е дъщеря/ ме изгледа ядно и така го тресна в една кошница, че ми станс жал. После половин час ми обясняваше, че отстъпката важи за бели етикетчета, а не за жълти. Абе със специален конкурс ли ги избират. Като приключи й казах, че то си пише на каталога и продуктите са ми с бели етикетчета 😂.

# 459
  • Deutschland
Лейди, хубави са маските на Гарниер. Ще останеш доволна.

# 460
  • Ланкър, планините Овнерог
Преди 2 седмици си взех на серум със салицил на Скинклопедия от Лили. До сега серум с цинк на никоя марка не бях взимала. Мирише доста странно, като на мухъл, така ли си миришат или да го хвърлям?

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 11:52 от Гита Ог

# 461

И аз започвам да се съмнявам, че минават тест по грубост и лоши погледи…
Отивам да купувам аз с огромен кеф някои неща от колекцията на Nyx и Аватар.. умирам от кеф, че мога да ги видя на живо, да ги пипна и да си избера. Влизам в Лили, Варна на Черно море.. отивам директно на гримовете, като там има представителка на марката, казвам ѝ какво искам, тя започва да ме гледа на една страна, сякаш ще открадна щанда и ще си тръгна безнаказано. Не получавам съдействие, само лош поглед и “Ей,там са, ГОСПОЖО!”. Подчертавам, че съм малко със счупена ръка и никой не е длъжен да ми помага, но все пак ще си платя нещата и от човещина очаквах малко по-добро отношение. Нищо и с една ръка се справих, взех заветните неща, но видях, че от палитрата се сипе счупен пигмент. Попитах дали имат друга, нямаше отговор, оставих нещата и си ги поръчах онлайн..  май вече така пазарувам, точно заради лошото и гадно отношение..

# 462
То обслужването навсякъде е доста зле във Варна, направо да те е страх да попиташ нещо Grinning а например като отида в Каварна, хората са много по-усмихнати и спокойни. Иначе аз пазаря от Лили на Червения площад и там са отзивчиви според мен.

# 463
Да се оплача - днес обиколих три магазина на ДМ и никъде не успях да си намеря любимата маска-кърпа с вит. С на Белеа. Да не говорим, че и в трите почти нямаше маски-кърпи на Белеа. Имаше по 2 вида само, което е странно, като знам по принцип колко много видове имат. В крайна сметка взех на Гарниер - дано и тя да е толкова хубава.
Balea видях в Instagram, че имат нов дизайн на продуктите, вероятно заради това няма стока: https://www.instagram.com/p/CnpEPo8D4l2/?hl=bg

# 464
Balea видях в Instagram, че имат нов дизайн на продуктите, вероятно заради това няма стока: https://www.instagram.com/p/CnpEPo8D4l2/?hl=bg

Много благодаря за информацията. Значи ще си я чакам Simple Smile

Лейди, хубави са маските на Гарниер. Ще останеш доволна.

Аз съм доволна от техните неща до сега - сигурна съм, че и тази ще ми допадне Simple Smile

Относно обслужването в Лили - аз пък мога да похваля продавачките в магазина им в София, до Пирогов. Ходя сутрин рано там - към 8.15 и винаги са много усмихнати, лъчезарни, любезни...... Така ме посрещат, все едно им нося кафе и закуски толкова рано. Винаги ми е много приятно да пазарувам там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт