Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 232
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
В течните сапуни слагам понякога по една капачка глицерин от аптеката, малко по-добре е към ръцете после, а на миенето не се отразява. Това 1 капачка имам предвид на половин литър сапун, примерно, то не трябва много. Ако искаш пробвай и тая тактика, то в студеното време нищо такова не е излишно.

# 706
  • In The Middle Of Nowhere
И аз взех балсам с невен и на мен също много ми хареса. Ако не бях чела отзивите тук сигурно нямаше да му обърна внимание.
Опаковките с новото лого май ги няма още в България.

# 707
В течните сапуни слагам понякога по една капачка глицерин от аптеката, малко по-добре е към ръцете после, а на миенето не се отразява. Това 1 капачка имам предвид на половин литър сапун, примерно, то не трябва много. Ако искаш пробвай и тая тактика, то в студеното време нищо такова не е излишно.
Това преди време пак го бях прочела тук и ще го направя. Вчера забравих да купя от някоя аптека, но ще взема. Даже мислих да питам мога ли да сложа и във верото за чинии🤣

# 708
За фон дьо тен препоръчвам на Лореал в стъклените шишенца с помпичка (не съм сигурна как точно се казва на български, че моят е от чужбина, нo май True match). Имат голямо разнообразие от цветове. Също понякога използвам вместо фон дьо тен коректор за под очи (моят пак е от чужбина, но тук май се продават като Мейбълин). И от двата продукта слагам пестеливо по принцип и завършекът е много естествен.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 07:13 от dolce miele

# 709
Ще отида да потърся и аз балсама на Алверде, щом толкова го хвалите. И моите устни много изсъхват зимата.
От крема за ръце с уреа съм много доволна, прави много мека кожата и ухае приятно.
По препоръки от тук ползвам СС крема на Биотен, също много ми допада. Придава много свеж вид, но моята кожа е по-скоро смесена.

# 710
  • Deutschland
Аз така и не намирам вълшебното средство за ръце в студено време. Моите ръце са изключително сухи. Детето беше купило с Уреа на Балеа, но опаковката отдавна е празна и ми вика, че не намира вече такъв в ДМ. Аз се мажа с наличните ми от България, заради аромата и един от ДМ тук на Treacle Moon, който ухае на мед и мляко.
Пробвала съм и на СебаМед, които са супер евтини тук. Не и не. Не помагат.
Търся шампоан за чувствителен скалп. Тийнеджърката държи да е с изчистен състав, марката няма значение.

# 711
От кремовете за ръце бих препоръчала на Neutrogena и Mixa. А що се отнася за изчистена козметика, аз харесвам почти всичко, което съм закупила от магазин Зоя.

# 712
  • Deutschland
Благодаря, но Зоя не ми е вариант. Не живея в България. Търся нещо от дрогериите.

# 713
Фрау С, аз винаги имам под ръка от шампаните на Балеа Мед, доволна съм, но редувам и с други. Ползвала съм и този на Uriage Ds Hair Балансиращ шампоан за чувствителен скалп, но нещо много ми оплиташе перушината, иначе не е лош.

# 714
Може ли да препоръчате интимна пяна с ph4 или по-ниско?

# 715
Благодаря, но Зоя не ми е вариант. Не живея в България. Търся нещо от дрогериите.
От години ползвам само това зимата. Със студова алергия съм и атопична кожа
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010026434

# 716
За първи път купих душ олиото на vzk. Какви са вашите отзиви от него?

# 717
  • Бургас
Фрау,за зимата,този крем за ръце е много хубав. Аромата му не ми харесва,но пази ръцете.
Имам го от две години,беше ми подарък. Не знам дали го има още по магазините.

# 718
Фиксиращите спрейове на Nyx са ми любимите. Имам 3 вида. Този, които матира, използвах на сватбата си и гримът ми беше бетон от сутринта до малките часове на нощта.
Всъщност тогава бях и с тяхна база. Матираща и запълваща порите. И тя много ми харесва, но за лятото.

Моята кожа има нужда от друг тип база през останалите сезони.

А за другите спрейове на Никс може ли да споделиш отзив?

До сега не съм ползвала и ми се иска да пробвам, но се чудя кой да взема.

# 719
Търся шампоан за чувствителен скалп. Тийнеджърката държи да е с изчистен състав, марката няма значение.

На Alverde Ultra Sensitive е шампоанът с най-изчистен състав, който е без сулфати и силикони. Единственият минус при мен е, че по-бързо свършва, защото използвам повече количество, тъй като не се пени, както другите шампоани. Аз лично съм се запасила с няколко бройки и не го заменям за нищо - много щадящ към скалпа и косата.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт