Красивата Монтана в снежна е премяна!

• 14 077
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София , Монтана
poliral в кой вход си?Можеш ли да ми пратиш снимка поне по физиономия ще те познавам.Ти къде живееш сега в Монтана?Мойе да си казвала но аз не помня.Water Lily аз като кликна на сайта ми излиза картата на България.После кликвам на Монтана и ми излиза,плщат Жеравица.А тряба да е показано моя блок. newsm78 jd ние с нелиска и йони ще се съберем в Люлин, но на теб ще ти е далече да дойдеш при нас.

# 241
Петя-то и изтече годноста на картата Laughingиначе си показваше блока!

Хайде организирвайте се де-от кога ви чакам.Сигурна съм,че ще бъде много забавно и децатави ще си поиграят.
Нашата среща се отложи-едни вируси са ни налегнали в Емирствата  ooooh!

Сара милата,и излязоха дребни пъпки по цялото телце.Притеснено ми е,но не ми се ходи на лекар,тъй като тя няма температура...Случвало ли се е с вашите дечица?Надявам се да са само бактериики или пък е алергия от яйца(ядох пържени)...

# 242
Water Lily на мен лично сега хич не ми е до срещи Sad чесно казано... такива ядове са ме налегнали, че даже не ми се пише Confused и не ми се живее Cry... камо ли да излизам. Малко по-нататък ако всичко ми е ок и аз ще съм на линия.

Колкото до пъпчиците на Сара не ми се е случвало май с Светли. Намам много опит с обриви.

# 243
  • Монтана
ами вх Г-живея,иначе сега съм на центъра-до полицията'Цар Борис"3-50

# 244
  • София , Монтана
Water Lily за всеки случай се посъветвай с педиатъра ви,но най вероятно е алергия.Можеш да и дадеш някъкво противоалергично хапче което е подходящо за нейната възраст.Тук лекарите като се съмняват че детето е болно например от грип дават и противоалергични лекарства защото симптомите са същите,като при алергия.
maatete какво ти е какви са тези ядове,кажи ако мажеме да ти помогнем,ти направо си отчаяна ,поне малко да ти повдигнем духа.  bouquet
poliral с теб поне по физьономия ще се познаваме,но сега не се сещам коя си. newsm78
Някоя от ваз майчета каза че е завършила психологаия,за това искам да ме посъветва нещо: Криси ми пише с лявата ръка,а на мен ми се иска да я науча да пише с дясната та като тръгне на училище да мога да и помагам.Та да я уча или не. newsm78 Иначе тя като се учи ще ме прави  #Crazy .
Забравих да ви кажа има нов под форум интересен е вижте го: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=56.0

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 15:21 от pеtia

# 245
  • Монтана
Petj-не се притеснявай,моят Поли също пише с лявата ръка-нямам и намерение да го отучвам,щото виждам че с дясната му е много трудно

# 246
Аз в петък си пристигам на Монтана...ще се срещаме ли и кога?  newsm78 poliralmaatete предложения? maatete ти ще можеш ли?

# 247
  • Монтана
Eli,аз в петък през деня съм в Монтана,вечерта съм на танци и след това се качвам на Копиловци в балкана на хижата.Ще се прибера в неделя по някое време.Когато решиш определи време и ще се срещнем-крайно време е за срещи.Ще чакам да пишеш да видя кога ще се срещнем .

# 248
poliral, ако искаш в петък следобяд по някое време преди танците ти? Ще ти е удобно ли? За да имаме време да решим дали и кога ще ходим на София?

# 249
Уведомяваме, че с poliral  сме се разбрали в петък /26ти/ 13 часа пред сладкарницата на Войнов, който иска и има възможност е добре дошъл и да се чувства поканен...особено се отнася за maatete   Wink  Laughing

# 250
  • София , Монтана
Уведомяваме, че с poliral  сме се разбрали в петък /26ти/ 13 часа пред сладкарницата на Войнов, който иска и има възможност е добре дошъл и да се чувства поканен...особено се отнася за maatete   Wink  Laughing
Щом ще има среща ние искаме да видим снимки от нея.Ние тук май няма да мойем да се срещнем защото времето не го позволява.При тези ветрове нестава нали сме с деца.А и тук е обявена грипна епидемия.

# 251
Да му се не знае... от последната ми публикация в темата не съм получавала известия за нови отговори.
Ели благодаря, че ме уведоми за срещата ако не го беше направила нямаше и да разбера.
Утре ще дойда и аз ... на срещата де.Ще бъда с Светли.
Колкото до моите проблеми - те са здравословни и до вчера бяхме много съкрушени но резултатите от направените изследвания се оказа, че няма за какво да треперим. С малко диета и спокойствие всичко пак ще е ок!

# 252
Маатете-дано всичко се оправи,горе главата и не се отчайвай!

И аз като Петя искам снимки задължително!!!!

И само смейте пак да не се срещнете!

Петя-кога отменят епидемията?Баба ми чака за спешна операция и ми е притеснено SadОтказали да я оперират заради грипа Sad

# 253
  • София , Монтана
Water Lily като я отменят ще ти кажа.Но по новините я обявиха в началото на тази седмица.До кога ще продължи не казаха.

# 254
Мерси мила и майка ми следи новините.Дано не се проточи дълго и да няма повече болни!

Общи условия

Активация на акаунт