Красивата Монтана в снежна е премяна!

• 14 727
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Монтана
маатете-разкажи повече,това нелечимо ли е?Ако може да помагаме с нещо?
Разбрахте ли всички че срещата ще е на 22.12.2006г-петък в сладкарницата на Войнов

# 91
maatete pi6i 4e mi stana mnogo gadno i kriwo kakwo mu e na swetli ima li 6ansowe ne6o da se promeni az li4no naistina kato sam go wijdala miliq ne li4i po ni6o 4e e taka  Cry

# 92
poliral , там съм  Peace

# 93
  • София , Монтана
walantana Криси е родена на 07.01.2005 г. Аз в темата за януарските сладури бях писала.Water Lily аз седя до късно будна но нямам веме постоянно да съм на компютъра.А понякога само преглеждам темата и излизам.Къква е часовата разлика между ОАЕ и БГ.
Чакам с нетарпение да дойде събота и да си идем на Монтана.maatete как си.Оправи ли се от какво ти е бил кръвоизлива,разбра ли въобще.Дано нищо ти няма и повече нети се случва.

# 94
Болеста се казва Муковисцидоза генетична е изразява се с хипер производство на гъсти и жилави секрети в цялото тяло, от което следва епизоди на хронична диария и чести белодробни проблеми. Разбирасе не мога да обясня в няколко изречения всичко но и преди съм писала в форума по въпроса. За тази болест има само поддържаща терапия но не и лечение.
Аз съм по-добре но пак съм като изцеден лимон.
Никой не казва дали си е получил детските от соц. грижи.

п.п. И пак искам много да се извиня, че няма да дойда на срещата. Надявам се че ме разбирате и в най-скоро време ще се видим! Съжалявам, че няма да се запозная с poliral и корето но и много съжалявам, че няма да се срещна с Ели, че имаше неща за които исках да говорим. Ели надявам се че ще постоиш или ще си дойдеш скоро за да се видим.

# 95
  • София , Монтана
maatete  аз не взимам детските от соц. грижи по пощата.Превеждат ми ги по сметка на дебитна карта,и даже незная кога са ми превеждани.

# 96
              Здравейте момичета,
  Маатете-радвам се,че си по-добре!Почивай си,пък по-натам ще се видите с другите.За болестта на Светли не съм чувала,странна работа,какви ли не неща има по тоя свят!Важното е,че ще расте пълноценен човек.Никой не е застрахован от нищо...
Аз съм в много лошо настроение:кашлянето на Кари се влоши въпреки антибиотика и сиропа,а на Сара ръчичката е набрала на мястото на ваксината,изтече гной колкото грахово зърно и много се уплаших.Това беше преди няколко дена,а скъпият ми съпруг не намери време да идем до болницата Twisted EvilЕдва днес отидохме-отказаха да ни приемат Twisted Evil,хайде на една клиника,после на друга и в крайна сметка докторката вика-ми то е нормално Shocked
Няколко пъти и обясних-тя:най-нормална и очаквана реакция от ваксината за хепатит ShockedКари подуто е имала,но чак гной-никога.Също каза да непромивам раната Shockedс нищо!
Незнам какво да мисля-още ми е притиснено  Cry.На 25-ти смена ваксина и пак ще питам за ,,нормалната реакция,,

Петя-БГ е с 2 часа назад от Емирствата.Аз обикновенно си лягам след 2,кърмя към 3,после 6...и ставам в 7сутринта,че Кари е на училище,после спя още 2-3 часа и сънувам все гадни работи Confused
А ти защо стоиш до късно бе,нали не кърмиш вече?Или си упражняваш хобито в ранните часове на ноща?
  Ох колко ми е тъпо-ще ида да се утеша с един шоколад Кит кат.

# 97
  • София , Монтана
Water Lily не се притесняваи за Кари и на мен ми се случи същото.Нормална реакция на организма е.Не го пипай и не го мажи с нищо то ще си зарастне.Аз се притесних много но и на мен много лекари ми казаха същото като на теб, а и предварително педиатърката ме предопреди.Аз стоя до късно защото Криси си ляга към 11.А аз после оправям след нея.И докато се усетя станало 1 или 2 часа.А и тя спи сутрин до 9-10.А понякога си упражнявам и хобито.За сънищата съм чувала че гадните сънища са  на добре.Не се притеснявай за нищо.

# 98
Water Lily Сара на колко месеца е? Ако говориш за ваксината горе на рамото и Светли беше така. А Кари защо го пие тоя АБ (каква диагноза е сложена за АБ) и преди да изпишат АБ правиха ли и изследвания? АБ не се изписва без ППК + диференциално броене. И тая кашлица на какво се дължи? Суха мъчителна или продуктивна е? Има ли хрипове, влажни или сухи в белите дробове? А хрема има ли? Когато детето е болно (в зависимост от това от какво е болно) се чува едно свиркане/ хъркане ако това свиркане или хъркане е на вдишване значи е от носа ако обаче е на издишване значи е от белия дроб. Пиши по-подробно какво и е и аз ако мога с нещо да ти помогна съм на линия.

# 99
  Ей,мацките-чакаме да разкажете за срещата!!!

Маатете-никакви изследвания не са и правели на Кари-никога до сега.Само я преглеждат и изписват хапчетата.Аз антибиотика го спрях,но пък пак почнах един сироп за течащ нос,че пак потекоха сополките SadИначе кашля от време на време и то продължително,сякаш гърлото я дразни и и се повдига,особено рано сутрин-от студения въздух е,мисля...Какво да и давам още освен сироп за кашлица(ако знаеш ефективен-кажи ми)и този за носа.Давам и да смуче лимон и бонбонки Стрепсилс.За лимон,мед и гореща вода и дума да не става-директно повръща...
Като се замисля-май кашлянето е от гърлото...

Коя от вас беше завършила Дарата,да я питам за един модел на дреха?

Jd-виждам,че ни четеш-драсни 2 реда да кажеш как си.

Вече съвсем се успокоих за раната от ваксината на Сара,тя е на 2 мес.Съпруга питал и всички казали,че е нормално,вие също.Все пак ако видя,че е възпалена-директно на доктор!
       Хайде чао засега!

# 100
Water Lily,ето ти нещо много просто за кашлица и изпитано от мен и Роби,вземаш 2-3 ореха ,надробяваш ги с черупките на дребно но не много,заливаш ги с една чаша вода и оставяш да заврят и врят докто водичката потъмнее и се посгъсти,прецеждаш,и така  замествате водата с това,е това е изпитан безобиден метод  Hug а за Сара спокоино ние не сме имали приоблеми но си спомням че педи каза тогава да не се притесняваме и нищо да не предприемаме,че може да набъбне и да тече гнои дори но да не се пипа отшумява си  Peace

мaatete и аз не съм чула за такова нещо в случая с Светли,но каквото и да е дано да може да го израстне или поне наи малкото което е да не му пречи.Тои е доста слънчево дете  Hug и се надявам наистина всичко за напред да намалява от гледан точка на боледуване  Praynig няма как ще трябва да се гледате но мисля че това не е проблем  Hug

# 101
Напротив проблем е и то голям! Това е заболяване, което не се израства с течение на времето а напротив- положението се влошава. Да не говорим, че ние с мъжа ми не можем да му осигурим приличен живот. В смисъл, че той има нужда от специални лекарства и храни, които са много скъпи. А ние не можем да си го позволим. Трагично е но е факт... правим каквото ни е по силите само и само да му осигурим най-доброто което можем. За това и мъжа ми не иска второ дете защото все ще трябва да лишаваме едното от нещо. Светли е смисъла на моя живот... обожавам го и съм сигурна, че няма да обичам другото дете както обичам него. А не е честно.
Water Lily така и не разбрах кашлицата от къде е само разбрах, че гърлото я боли.
п.п. Кари е адски сладка!

# 102
Мерси Walantana!!!  bouquetЩе кажа на съпружието веднага да купи орехи и ще направя отварата-дано помогне!

Някоя от вас случайно да пази диети,ходи на фитнес  т.н.?
               Признайте си моля,че имам нужда от съвети!!

Маатете-мерси за Кари,сладка е да,одрала е кожата на баща си Heart Eyes
  Много ми стана мъчно за Светли-но това е животът,Господ ни праща и добри и лоши неща.Дано финансово сте по-добре за в бъдеще.Какво да ти кажа-ти си знаеш какво ти е.Радвай му се на Светли и  си го обичай такъв,какъвто  е-никой не е застрахован -това,че моите напр.са родени здрави незначи,че утре няма да се случи нещо непоправимо...

# 103
maatete наистина много съжалявам че всичко това е деиствителността за вас,много съм съгласна с думите на Water Lily и знам че е така,но силно се надявам и ви желая наистина за напред да сте по-добре финансово и да можете да подсигурите наи-хубавите неща за Светли а всички други да сме живи и здрави за да си помагаме,знам че здравето е наи-важното нещо не случаино и така са ни учили,затова трябва да го ценим и пазим Peace

Water Lily аз не правя нищо в момента от тези неща за които питаш,но казваи,може да можем да помогнем,все пък съм правела преди,а пък мъжът ми е понякога жив фитнес инструктор  Mr. Green особено като започне да ,ме деиства за тренировки за здравословен живот,и заради оплакванията ми от излишни килца,може да можем да помогнем наистина  Hug

# 104
  Ей,как пък никой не се включи да разкаже за срещата!Умирам си от любопитство Laughing

Walantana-та,моят пък мъж само ме глези и ме кара да ям CloseЗаради него вечеряме в полунощ,което е много вредно!Той неспортува,а и няма време Sadто и не го интересува много,защото той е висок и с широки рамене,а аз съм 166(и без рамене Sad) Ако искаш може да си сменим съпрузите  Mr. Green
Та чудя се дали да почна диетата на Скарсдейл и на Синди тренировките(1 час),но едва ли ще имам 1 час,имам степер,а на покрива имаме фитнес,но с бебето в ръцете....Незнам.Най ме е страх да не ми спре кърмата-моля Петя ако знае нещо по въпроса да каже...Само ще кажа,че имам 15-20кг да свалям,кажете ми как.И как никъде няма диета за кърмачки-да се казва 1-ви ден това,2-ри това и т.н.?Объркано ми е!

Общи условия

Активация на акаунт