Ади, за прясното мляко знам че е хубаво да го въведеш след 1 годинка тъй като е много алергенно. Аз смятям да изчакам до тогава и за това се колебая и за детската кухня.
Репетицията за КП в Tweety е много миличка, всички бебоци са големи сладуранчета, но и аз като майка на момченце, останах очарована от Ива на Галя.
Pile честита ви месечинка.
Кетито мисля че Милумил е по гъсто, защото е подходящо за бебета които често се оригват или повръщат. Аз ползвам Аптамил 3 и съм доволна.
Силвето аз от 4 месец купих чаша на Avent, но и досега Илин пие от нея само ако аз му я държа, той само си чеше венците с нея.
На всички болни бързо оздравяване.
Макар от скоро да съм във форума, нямам търпение да се запознаем. В момента където живея не познавам никого и се радвам че поне тук мога да си побъбря с други маминки и то пък с едни възрастови / бебешки / интереси.
за 1 седмица ще го науча
стига само да имам свободен достъп до него, че както съм почнала да изперквам децата няма да ме искат

Но това щяло да стане ясно със сигурност другата седмица. Дано да е наред всичко с нея и с бебчето/бебчетата. 
Нали обикновено се мият зъби след хранене, ама тя заспива на гърдата. При това положение дали да не й ги измия сега, след като си изяде следобедната закуска

синичка, като оченцата му 
Мерси
/забравих кой е 
Дори са малко по-мокри от очакваното, но така е по-добре. Аз такива с разни аромати не взимам. Не обичам да ми миришат кърпичките каквито и да са.
Тя от 13год ми възраст е решила какво нещо трябва да съм и всячески се опитва да ме вкара в релсите, които тя е определила. А мен това винаги ме е влудявало и за това от край време с нея сме с припирни
Естествено, че аз, като по-голяма, трябваше до пробивам пътя, така да се каже, и основните караници по тази причина бяха между двете ни. Явно от тогава е решила, че аз нищо не правя както трябва /т.е. както тя иска/ и продължава да ми налага каквото се сети. На всеки празник ми подарява дрехи, които никога не съм носила просто, защото аз не нося такива дрехи, но тя е решила, че това е за мен. А на сестра ми подарява страхотни неща. И наскоро, като си харесах едно потниче на сестра ми се оказа, че майка ми го е взела, а на мен ми вика - Аз не ти купих нищо, защото си с много специален вкус, а на сестра ти взех това потниче