МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 218
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
лелееее, много сладки са всички бебоци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
а Снежанка и Дядо Коледа Sick

# 91
Понеже явно на всички много ни хареса, предлагам да си организираме общ рожден ден на 1-ви март, например smile3521
Спокойна нощ на всички мами и бебоци Hug
СТРАХОТНА ИДЕЯ   bouquet

# 92
  • София
Ей Танче, разби ме с тоя коментар Joy Joy Joy

Партито беше супер, ама много ми се видя кратко. Не можах с никой да се запозная, дано ви позная по снимките bowuu
В момента качвам и аз Peace

# 93
Качих и аз, понеже са много (120 снимки) и реших да ги кача в отделен албум, ма съм ги сложила в мой, а не в мартенския  Embarassed  Rolling Eyes нищо де ето тук може да ги разгледате. Днес надали ще успея да ги надпиша а и не всички познавам  Embarassed ще се опитам утре може би  Heart Eyes

# 94
  • София
Аз моите снимки ги качих в мой си албум, че аз предимно моето гардже съм си снимала. Ето го, ако на някой му се разглежда.

От закръгления и от 2 мами, които платиха след разплащането със заведението, останаха 30 лева и решихме да ги преведем на Движението на българските майки. Свърших тази работа току-що през e-pay, предполагам понеделник или вторник ще стане реалния превод. Ето и доказателството, да не кажете, че съм се запила с парите. Wink

А за общ рожден ден аз съм с две ръце "за". Само може би е по-добре да е на 1ви април или съвсем в края на март, че не било хубаво рожден ден да се празнува предварително, пък все пак има и мартенчета родени през март. Simple Smile

# 95
prasentze Thanks!  Heart Eyes Снимките са станали много хубави! Peace

# 96
мами едвам приспах Бобата-беше много превъзбуден милия Hug
всички снимки са прекрасни-браво Hug
съжалявам ,че някои мами недойдоха
може не само за рожденния ден а направо всеки месец да си организираме такива веселби Hug

Кетито,отново ме впечатли с фотографски талант    bouquetнямаш случайни снимки-всички са мислени  bouquetпрати ми моляте Hug снимката където Бобката и аз сме в къщичката на мейла
 mila_vp@yahoo.com-много ми харесва Hug

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 21:31 от prasentze

# 97
Много се радвам, че ви е харесало партито  Hug и няма защо да ми благодарите  Hug

Задължително трябва да си направим и парти за 1г.
 Hug

# 98
И ние с Маги сме очаровани от партито  Grinning Но и аз не успях да се запозная с някоя нова мама и основно си казахме по някоя дума с вече познатите. То беше такъв хаос от пълзящи бебета по пода, че простооо  ooooh! Въобще не беше за приказки  Mr. Green Гледах ги горките какички от клуба накрая гледаха много безпомощно  hahaha А съм много съграсна за идеята за общ РД  Peace Дори нямама против да е в същия клуб, много ми хареса  Peace Браво на Илето за организацията  Hug Коментара на Туити за Дядо Коледа и Снежанка е монго точен  Mr. Green  Laughing
Аз ще кача снимки след малко, но и моите са основно с Маги

# 99
Партито беше супер, браво на организаторката Hug

Алис сериозно се засрами, че само тя не пълзеше и обеща да се разлази в най-скоро време, изнесохме се по спешност и не можах да кажа чао на всички. Очаквах че ще спи като пребита така се беше превъзбудила, но свеки ни сюрпризира и ни дойде на гости и така се разиграха, че едвам я приспах сега - голям ден Crazyснимки и аз ще кача при първа възможност.

# 100
Очевидно партиро  е било супер.
Всички мишоци са много сладки.С Ели гледахме заедно снимките и тя се радва на своите "Връстници" Flutter
А Аз си поплаках - стана ми много мило като видях тези малки буболечки накацали по паркета сред куп балони и  в същото време съжалих , че не сме били там.А снежанка обра точките Mr. Green
Тази вечер отказах още една покана за купон , а нашия татко не можа да откаже на бившите си колеги и излезе докато му звъннат. #Cussing outЧудя се ако ме нямаше........ newsm78
Аз тази сутрин ги оставих да се гледат двамата и излязох , да подишам """чист""" въздух , че тези дни малко се понатоварих от безсънни нощи и неспадаща температура.Обиколих за лятна количка (бях споменала , че искам да сменям нашата , защото и окъся .Няма подложка за крачета и милото виси само на колани).Харесах си Чиполино Алба   http://www.chipolino.com/showimage.php/420x/alba_pink.jpg
но нямаше от този цвят.Дано да има на склад , че ще се поболея ако не намеря.Тази вечер ще преровя всички онлайн магазини и сайтове и дано някъде я има в наличност.

# 101
Момичета днес една обърквация е станала, като си тръгнахме с Али оставих една розова кутия върху нечии дрехи, които мислех са на Прасенце - на една от масите в предната част - последната към бара - оказа се че съм сбъркала, за ампулите на лиерак против стрии иде реч, моля ако някоя мама ги е видяла и ги е прибрала да се обади.

# 102
Дейзи, ако искаш обади се утре в клуба и ако са там аз ще мина в понеделник сутрин да ги вземаи мога да ти ги пратя с куриер или да се срещнем някъде да ти ги дам  Wink

# 103
  • София
И аз предимно моето гардже си снимах, но качих снимки в албумчето. Започват от Мони и Боби /влюбените гарджета Laughing/ под елхата, но умишлено не съм писала имена да не объркам някое Embarassed ако иска някой може да ги надпише. Не знам майките на бебките как са се уредили, но ние вече сме снахички. Прасенце иска още от сега да си ни взима. Laughingама що отида някой ден като ми писне многооо и ще я оставя Боби да я гледа. Laughing Laughing Laughing

# 104
Илианка мерси за идеята утре ще звънна, дано да се намерят, че ще ме е много яд.

Общи условия

Активация на акаунт