Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 472
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
Код нямам и аз. А поръчвам ли поръчвам.

# 421
  • Бургас
Код нямам и аз. А поръчвам ли поръчвам.

Затова нямаш.😁
И аз нямам.

# 422
  • Пловдив
Аз пък нямам как да проверя Grin
Какъв е кода да налучквам поне?

# 423
И аз нямам код (или поне не знам да имам 😁), но нито искам да ровя да търся, нито да поръчвам, не че нямах наскоро поръчки пак ☺.

# 424
И аз нямам никъде такъв код. Нито на такъв с поръчки, нито на такъв с малко, нито на никакви. Сега проверих. Еми...явно на някои после ще пратят, та проверих вчера, днес...бе проверявам си))
Мистик, то няма вече кодове, като преди с цифри и букви. Пращат ти ги в профила и активираш от картинката или направо от кошницата. Не знам как да го обясня, то по-точно май бонуси се водят.

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 10:51 от Анонимен

# 425
Пристигнаха тигровите боти. Joy Това си е за вкъщи, за навън са смешни. Бари и той е стъписан! 🤣 Бобчи, не са ли ти големи, бре? Или пък не са? 🤔
Скрит текст:

# 426
  • Mostly in my mind
И аз съм като Бари Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
Аз пък нямам как да проверя Grin
Какъв е кода да налучквам поне?

То не е код. В моите оферти излиза. Моите бяха до вчера, не съм се възползвала. Само за редовни цени са.

# 428
Пристигнаха тигровите боти. Joy Това си е за вкъщи, за навън са смешни. Бари и той е стъписан! 🤣 Бобчи, не са ли ти големи, бре? Или пък не са? 🤔
Скрит текст:
Малко лопат, с дебел.чорап биват 😀😀

# 429
Мда, лопат... 😆 И аз с дебел чорап, ама пък топлят така. Завряха ми краците снощи, а това при мен е рядко явление, все си зъзна с ледени крака.

# 430
  • София
Аз си купих яке и съм доволна. Вчера на 3-4 градуса и вятър, бях с тънка блуза и потник и ми беше добре. Леко уголемено е Simple Smile и за 56лв е добре, според мен Simple Smile https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1094559001.html

# 431
Супер е това яке.
 Аз го взех преди ЧП от беше 35. Много добре седи, с термо блуза го нося, топли но за голям студ не става.

# 432
  • София
Аз се отказах да купувам за големи студове, все по-рядко се срещат, поне в България. Ако се случат - за няколко дни ще намеря решение, може с термобельо.

# 433
Здравейте, момичета...отдавна не бях влизала в магазина, затова и не съм писала...НО вчера минах и видях едно долнище, което направо ми взе акъла🤣 с Бамби🥹 В Русе,обаче, нямат моя размер (в случая ХС, понеже са уголемени). Видях, че в Търново ,София/парадайс/,имат точно хс в наличност. Има ли някоя от Вас, която би се съгласила да ми го купи и изпрати с н.п. също мога и да преведа пари по банка.

# 434
Привет, Блонди!
Ти да не напусна Пловдив?
Онези детски боти Челси, които ти беше споделила, още си ги нося. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт