Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 438
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Ееее, ама много сте зарибяващи. Взех я и аз тази чанта тип Шанел, пък да видим…

Тази чанта не е нашата обаче)) Много е хубава. Откъде я взе и за колко.

# 541
# 542
  • Mostly in my mind
Аз пък поръчах тази.

Честита Коледа, момичета! Много здраве!

# 543
Един калъф за лаптоп поръчах.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1104991001.html

Честито Рождество!
Да сме здрави и благословени! Hug

# 544
Не бях поръчвала от началото на юли, но рискувах с шала и една от тънките къси жилетка. Приятелка пък хареса онази чанта и за да стигна БД, и нея поръчах за подарък.
Та така, и аз съм в кюпа.
Дева, много сладурски калъф!
Светли и весели празнични дни!🎄

# 545
DeVa®, мерси за калъфа. Много е як 😃, аз избрах оранжев (лаптопът ми е оранжево-червен).
И тази чанта добавих
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1060873002.html

# 546
Азалия, тази чанта и аз я бях сложила в кошницата, но не знам сламата как ще се държи, дали няма да се покъса от едно-две ползвания?
Някой има ли сламена чанта?

# 547
Това е "японска слама". Не знам дали е естествена материя, но е много здраво. На майка ми сватбената чанта беше от такава слама, малка чантичка с къса дръжка и години наред не беше мръднала, нито пожълтяла дори. Имаше малко по-голяма черна от същото, това нещо като материя е практически вечно. Дори дръжките нямаха промяна! Пак такива плетени бяха. Така и не знам къде изчезнаха тия чанти. Взимам тази от носталгия...
Сетих се, че имах и две диадеми за коса, опаковани в такава слама. Едната още се подмята някъде вкъщи, а съм била дете когато съм ги ползвала за пръв път.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 16:12 от Анонимен

# 548
А красиво ли изглежда? Че имаше навремето едни ръчно изработени чанти, от сезал, малко на такова ми прилича. Blush
Иначе е много симпатична, за 10 лв.

# 549
Опф, Азалия, аман 😆 харесва ми много, супер практична лятна чанта.

# 550
Ще се познаем по чантите Joy

# 551
Скрит текст:
Ееее, ама много сте зарибяващи. Взех я и аз тази чанта тип Шанел, пък да видим…

Тази чанта не е нашата обаче)) Много е хубава. Откъде я взе и за колко.
Е, за Шанела ще има да почакам.
Взех тази, която вие тук похвалихте и е ‘вдъхновена’ от нея.

Както се казва: “Същото, ама… нц, по-различно.” Ще видим като пристигне.

# 552
Сега... В онова време ми изглеждаха неземни на майка ми чантите, но понеже аз съм един неосъществен Монк и забелязвам всичко, а имам и база за сравнение, ако си някой  такъв, дето няма тоя "префинен" поглед върху нещата, ще си кажеш, че чантата е изплетена от нишка, направена от Лидл-ските пликчета за зеленчуци, ама черни. 😝 Обаче не, това нещо е много по-благородна материя, ако го познаваш добре и като го видиш отблизо. То е странно, сухо е, но е жилаво. Не е меко, леко бодлива седи плетката и е много здраво. Има леко седефен отблясък. Не се разпада, ако се намокри. Наистина не знам от какво е направено, не намирам и инфо за "японска слама", но аз я знам като такава от майка ми. Може да има друго име официално, но не е слама като за плажна чанта, която ще се натроши, ако седнеш върху нея или с времето.
Открих го! Ето това е нещото, казва се рафия
https://hobiyarn.com/raffia-hartiena-prejda-lenta-za-letni-plete … i-chanti-i-shapki

# 553
Рафия, да Simple Smile бях си купила да си плета чанта, но още не е станала 😅

# 554
Рафия де, сезал. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт