Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 23

• 53 579
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Деликатната програма не е за тези материи и си вижте за колко килограма е.
Памучни дрехи и ризи никак не е ок да се сушат заедно и то на неподходяща програма. Виж си таблицата коя програма за какво е.

# 301
Изяла съм книжката с кориците, но ме наплашиха, че на памук дрехите ще се свият и трябва да започна с щадящи програми. Спазвам и меря кг преди всяко пране, като винаги слагам по-малко дрехи. Ще събера повече памучни и ще пусна да пробвам. Ясно е, че тази програма не е подходяща, но реших да опипам почвата с нея. Simple Smile

# 302
Изяла съм книжката с кориците, но ме наплашиха, че на памук дрехите ще се свият и трябва да започна с щадящи програми. Спазвам и меря кг преди всяко пране, като винаги слагам по-малко дрехи. Ще събера повече памучни и ще пусна да пробвам. Ясно е, че тази програма не е подходяща, но реших да опипам почвата с нея. Simple Smile
Щадящи, но за съответната материя. Например започваш от сухо за гладене и тн  следващият път за гардероб и донагласяш
Памукът докато изсъхне и ризите стават на хармоники.

# 303
Ризите въобще няма да ги пускам на памук, защото тези, които носи мъжът ми нямат нищо памучно в тях. Благодаря! Ще пробвам.

# 304
Ризите въобще няма да ги пускам на памук, защото тези, които носи мъжът ми нямат нищо памучно в тях. Благодаря! Ще пробвам.
Объркала си памучните с ризите и деликатните.
Памучните си пускай на памук, ризите - на ризи, деликатната вади влажни памучни. На деликатна миналия ден суших вълнен пуловер.
Няма да ти свие нищо памучната, добавяй си Шонен и бъди спокойна.

# 305
Капсулата в сушилните Miele е Aqua, някой питаше.

# 306
  • ...на безопасно
Минаха три месеца откакто се регистрирах.
Нищо не съм получила още.

# 307
Минаха три месеца откакто се регистрирах.
Нищо не съм получила още.

Обадете се да попитате. На моя ваучер пише доставка до 1 месец след регистрация.

# 308
  • София
Търсим сушилня. Чудим се кой модел на Miele да вземем и по-конкретно TWF760WP(2490лв.) струва ли си спрямо TWD260WP(1899лв.)  и респ. TWC560WP(1990лв.)?

# 309
  • София
Търсим сушилня. Чудим се кой модел на Miele да вземем и по-конкретно TWF760WP(2490лв.) струва ли си спрямо TWD260WP(1899лв.)  и респ. TWC560WP(1990лв.)?

TWD260WP е с термопомпен агрегат от малко по-нисък клас. TWC560WP струва само 100 лв повече, но на практика представлява една и съща машина с TWF760WP - еднаква техника, еднакво управление, еднакви програми и функции, вкл. EcoSpeed. Разликата е само в дизайна и липсата на DryCare 40.

DryCare 40 имат само машините от серия 700. Казват, че това е много полезна опция, защото с нея могат се сушат дори дрехи, означени като неподходящи за сушилна. Обаче дали си заслужава да дадете 500 лв повече само заради нея - това е въпрос, на който трябва да си отговорите сама.

# 310
Здравейте.
Аз също се опитвам /без успех, досега/ да регистрирам ваучера си към сушилните Miele.
Изобщо не ми позволява да вляза във формуляр.
Някой да има по-подробна информация?
Благодаря!

# 311
DryCare 40 имат само машините от серия 700. Казват, че това е много полезна опция, защото с нея могат се сушат дори дрехи, означени като неподходящи за сушилна. Обаче дали си заслужава да дадете 500 лв повече само заради нея - това е въпрос, на който трябва да си отговорите сама.
Само да вметна, че моето Миле няма ДрайКеър40, но без абсолютно никакъв проблем си суша дрехи, които имат обозначение да не се сушат в сушилня.
Казвам го, за да си преценят тези, които тепърва избират сушилня и модел, дали тази функция толкова им трябва.

# 312
  • София
Само да вметна, че моето Миле няма ДрайКеър40, но без абсолютно никакъв проблем си суша дрехи, които имат обозначение да не се сушат в сушилня.
Казвам го, за да си преценят тези, които тепърва избират сушилня и модел, дали тази функция толкова им трябва.

И аз суша такива дрехи, но това си е на мой риск. Не ми се занимава да търся източника, но имам спомен, че DryCare 40 официално се маркетира по този начин. Нещо като програмите за ръчно пране при пералните.

За мен изборът е ясен, но нека всеки сам си прецени - за едни 500 лв е сериозна сума, а за други това изобщо не е много, особено за уред с толкова дълъг живот. Да не забравяме и разликата в дизайна - за някои бялата врата е грозна.

# 313
Здравейте,търся бюджетна душилмя Wink Може к втора ръка.Някой има ли опит с пазаруване на уреди 2-ра ръка и съответно магазин такъв Simple Smile Благодаря.

# 314
  • София
Здравейте,търся бюджетна душилмя Wink Може к втора ръка.Някой има ли опит с пазаруване на уреди 2-ра ръка и съответно магазин такъв Simple Smile Благодаря.

Вижте тази, моделът е от 2017 г. :

https://www.olx.bg/d/ad/sushilnya-s-termopompa-aeg-t7db40680-a-8 … D632-ID8OgrX.html

Това е един от сериозните магазини за техника втора ръка в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт