Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 23

• 53 351
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
645686, когато ще сушиш в сушилня, използвай максимума обороти, които позволяват дрехите.

Наясно съм, затова сменям и пералнята. Сегашната ми е малка, 12 годишна, перфектно работеща, но.... малка Grinning Едно време, когато сме я купували, е била хубава, сега е малка Grinning Новата е на Миле, ще си взаимодействат със сушилнята от време на време, и 8кг 1400 оборота. Ще се монтират една върху друга, със свързващ кит, ще се дупчи пералнята Grinning Дано успеем да ги нагласим правилно, че за тези вибрации, където четох, ме плаши да не сгафим някъде.

# 136
645686, когато ще сушиш в сушилня, използвай максимума обороти, които позволяват дрехите.

Наясно съм, затова сменям и пералнята. Сегашната ми е малка, 12 годишна, перфектно работеща, но.... малка Grinning Едно време, когато сме я купували, е била хубава, сега е малка Grinning Новата е на Миле, ще си взаимодействат със сушилнята от време на време, и 8кг 1400 оборота. Ще се монтират една върху друга, със свързващ кит, ще се дупчи пералнята Grinning Дано успеем да ги нагласим правилно, че за тези вибрации, където четох, ме плаши да не сгафим някъде.
И за какво ви е този кит?

# 137
Защо ще се дупчи пералнята?

# 138
Ами това е кита, и по този начин се поставя.

https://www.youtube.com/watch?v=1gp0b2pErOw

# 139
Щом са от една марка, това чудо не ви трябва изобщо.

# 140
  • София
Почти всички дрехи понасят високи обороти по мои практически наблюдения. Пускам на 1600 оборота и всякакво фино бельо, дето ужким е за пране на 30 градус и без никаква центрофуга и нищо му няма.  Центрофугата е вредна само за плетени неща (вълнени основно) и за спортни дрехи (особено тези с водоустойчива мембрана).  Вредна е и за протектори за матраци с такава мембрана. Но иначе не съм забелязала проблеми с дрехи.
Подкрепям - същите наблюдения имам Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 18:35 от ToniShu

# 141
Ами сякаш ще съм по-спокойна, когато са захванати. Ако недай Боже има вибрации, няма ли шанс да се лека полека отмества сушилнята? Ще ги слагам в помещение, където има от двете страни по 20см място. Пералнята ми се разхожда често и се удря в стената, но това е защото губи нивелация от време на време Grinning

# 142
  • София
Ако Миле се разхожда и се удря в стената, ще е доста странно. Подът ти равен ли е? Моят прост Самсунг не мърда...

# 143
Ако Миле се разхожда и се удря в стената, ще е доста странно. Подът ти равен ли е? Моят прост Самсунг не мърда...

Аз постоянно си намистам пералнята, старичка е, може би и крачетата ще са поизгнили, не съм я гледала, постоянно я побутвам. Чуя ли вибрация я намистам и не мърда Grinning Незнам, прилагам снимка, но масово се е удряла и подпирала на страната от дясно на снимката. И то при 700 оборота, цял живот така я пускам Grinning

# 144
  • София
Ама това не е Миле Simple Smile Новата не би трябвало да се разхожда, освен ако нямате проблеми с пода. Съответно това е добре за сушилнята, ако ще стои върху нея Wink

# 145
Ама това не е Миле Simple Smile Новата не би трябвало да се разхожда, освен ако нямате проблеми с пода. Съответно това е добре за сушилнята, ако ще стои върху нея Wink

Надявам се! Ще покажа крайния резултат, когато ги поставим една върху друга Simple Smile
Предвид, че има от двете страни място, и отпред също, не смея просто ей така да ги сложа една върху друга. При правилна нивелация, смятам няма да има проблем, но.... Ще помисля още малко, има време. Пералнята идва утре, кита-в понеделник.

# 146
  • София
Моите уреди са от различни макри и стоят един върху друг без кит. Парче плот, като за всеки случай ММ издълба дупчици за крачетата на сушилнята в плота. Послушай Петя, пробвай без кит. Винаги може да купш един, ако прецениш, че трябва.

# 147
Здравейте!

Има промоция на два модела сушилни Миле и ще се радвам да препоръчате коя да взема. Като цяло не мога да разбера какви са разликите (освен в кг на прането) и защо цената на едната е доста по-ниска. Пералнята ми е модел WWD 120 и искам да се монтира върху нея. Общо взето пера всичко на експресна програма за 30 минути и винаги пълня пералнята наполовина, че и по-малко. При това често пране, предполагам и сушилня с по-малко кг би ми свършила работа. Също така, има ли значение какъв кит ще избера?

https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-tca230wp-active-7kg
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twd260wp-8kg

# 148
  • Пловдив
Здравейте!
От скоро сме с Бош серия 8.
Може ли някакви препоръки за употреба?
Много се ядосвам, че част от дрехите излизат влажни. Ползвам програма микс. Има ли юрганска торба, винаги има нещо останало влажно. И това сушене по 2-3 часа много ми се струва.

# 149
Здравейте!

Има промоция на два модела сушилни Миле и ще се радвам да препоръчате коя да взема. Като цяло не мога да разбера какви са разликите (освен в кг на прането) и защо цената на едната е доста по-ниска. Пералнята ми е модел WWD 120 и искам да се монтира върху нея. Общо взето пера всичко на експресна програма за 30 минути и винаги пълня пералнята наполовина, че и по-малко. При това често пране, предполагам и сушилня с по-малко кг би ми свършила работа. Също така, има ли значение какъв кит ще избера?

https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-tca230wp-active-7kg
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twd260wp-8kg

Препоръчвам 2-рата. От към визия ще е като пералнята Ви, килограмите са важни, по-добре е да са 8(според мен). Аз лично не харесвам плътни врати, да не виждам вътре(не, че има нещо за гледане, но.... Grinning ) Втората се свързва с приложението, ако и пералнята ви се свързва е удобство. Купете ги от официалния сайт на миеле. Кит също от там, 120лв струва точно за моделите ви, малко по-нагоре сложих видео как се монтира кита. Дупчи се пералнята, което е тъпо.... но крайния резултат е хубав. Щом и двете машини са Миеле, кита е лесен. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт