Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 23

• 53 433
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря. Покрай сушилнята и всякаквите й програми, поне се научих да обръщам повече внимание на това. Сега забелязвам колко са ми смотани програмите на пералнята по този повод.

Иначе сушилнята е Бош 6-та серия.
Няма за какво.
Коя марка е тази със смотаните програми?

# 691
  • София
Самсунг. От всичките 10 или 12 програми използвам две - едната daily wash и кратката от 15мин за дрехите от фитнес Grin

Другите са някакви... поне за мен неизползваеми. Вълна, памук, синтетика, бебешки, спортни и тъмно пране. Нещо такова като деликатно/ръчно или за спално бельо тц. Frowning1 Температурите са някакви странни, от 20 прескача на 40, после 60 и 95. Кел файда, че има някакъв измислен прозорец отпред, който се отваря докато пере и можеш да набуташ нещо, ако си забравил да го сложиш.

При дядо купих Бош, не помня коя серия беше, но е уникална, направо мърка. Майка ми като се прибра от чужбина за лятото беше във възторг и каза, че и тя ще си вземе такава.

# 692
От по- средния клас затова уважавам АЕГ и Бош, защото имат програми, съобразени с ежедневието на хората, а не някакви ‘извънземни’ чудесии, с които разни марки се стремят да привличат клиенти.

# 693
  • Deutschland/HE
Благодаря. Покрай сушилнята и всякаквите й програми, поне се научих да обръщам повече внимание на това. Сега забелязвам колко са ми смотани програмите на пералнята по този повод.

Иначе сушилнята е Бош 6-та серия.

Петенце, нали има настройка със слънчица, ако избереш 3 слънчица и да е суха като за гардероб, при програмата за спортни дрехи, пак ли ги вади влажни?

# 694
  • София
Сещам се за какво говорите. Само че при мен са +1, +2 и +3. Обикновено ги държа на +1, трябва да пробвам, ако ги засиля какво ще се случи.

# 695
  • Deutschland/HE
Тогава ги вади по-сухи. Аз в началото сушах чаршафи на 3 и за гардероб, но тогава нямаха изглаждане (знам луда съм Simple Smile ).
Опитай следващия път и сподели Simple Smile

# 696
Сещам се за какво говорите. Само че при мен са +1, +2 и +3. Обикновено ги държа на +1, трябва да пробвам, ако ги засиля какво ще се случи.
Еее, аз мислех, че си разцъкала всичко и да не съм досадна, нали….
Вдигни степента, но не веднага на 3 . Първо се пробва с по- ниската степен.

# 697
Мили дами, помагайте!
Купихме сушилня Електролукс от Технополис. Пуснах на деликатни дрехи, божеее ами те се свиха - помагайте коя програма да се натиска и има ли как да оправя свититр дрехи ба детето 😳

# 698
Мили дами, помагайте!
Купихме сушилня Електролукс от Технополис. Пуснах на деликатни дрехи, божеее ами те се свиха - помагайте коя програма да се натиска и има ли как да оправя свититр дрехи ба детето 😳

Да ги оправите не можете. Иначе детските дрехи се свиват често - много хора се оплакват. Купувайте по-големи и толкоз, защото според мен е от материята.

# 699
  • София
Петенце,
Скрит текст:
деликатни материи пера на програма вълна, спално бельо на памук и всъщност нищо не ми липсва. Аз от всички само 15-минутната не съм ползвала и тази за тъмни дрехи Simple Smile Като цяло съм доволна от Самсунга, въпреки че не е върха на сладоледа, разбира се. Бих си взела друга за следваща. Но и парите й на тази бяха средна работа, та хич не се оплаквам.

# 700
Bella_Mi , не е от сушилнята това.
На колко градуса ги переш тези деликатни дрехи? На какви градуси издържат?
Тя тази сушилня надали вдига повече от 55 градуса на програмата за памук, а пък на деликатни е по-ниска даже. На детските намалявай и степента на фината настройка.

# 701
  • Варна
Здравейте, майка ми си взе сушилня и искам да попитам дали трябва да се отлепят стикерите и как (не е много лесно, според мен). Благодаря предварителноза отговорите!

# 702
  • На брега на реката
canella, тези стикери , които са отвън не пречат. Може и да не ги отлепвате!

# 703
Тя тази сушилня надали вдига повече от 55 градуса на програмата за памук, а пък на деликатни е по-ниска даже. На детските намалявай и степента на фината настройка.

Пера на 40 градуса.😊
Не зная коя програма да избера.
Ако може някой с Електролукс да сподели 🙏

# 704

Пера на 40 градуса.😊
Не зная коя програма да избера.
Ако може някой с Електролукс да сподели 🙏
Аз имам АЕГ, но те са си почти едно и също.
А вашите дрехи в какво състояние са след сушилня? Само с детските ли става така? Много горещи и сухи ли ги вадиш? Да не слагаш някави ватирани, плътни дрешки с по-тънки блузки? Докато дебелите изсъхнат, тънките ще станат " на нищо"... Само си разсъждавам какво може да е.
Не знам какви настройки избираш. Ако искаш снимай дисплея с избрани настройки, на които сушиш детските дрехи.
С дрехи, които са нови (винаги първия път ги пера на 30 градуса) и не съм сушила все още, винаги процедирам така: избирам програмата  (обикновеноMix/синтетика/деликатни) и настройвам степен за гладене без никакви слънца. Така не рискувам да ги свия от по-дълго и ненужно сушене и разбирам как се държат тези дрехи в сушилня.

Общи условия

Активация на акаунт