Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 254
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Не е верно и Гого има доста пясък.😁 Той ще е трети на полуфинала, на финала първи.😁😁😁

# 136
Скрит текст:

Ама тея от Нова как се излагат. Наредили ги накрая 5-мата по това как са се класирали. 😆 И ДА както е казвал Димо:
5.Гого
4. Виктория
3. Георги
2.Фифо
1.Алекса

Е не е точно така. Гого е нареден преди нея. И Жоро преди Фифо.
Не че има някакво значение.

Приемам, че не съм видяла правилно. Обаче Гогито ни колко е нахилен милият и щастлив, нищо че не е стигнал финал, приема си почетното да речем 4-то място. Обаче Фифо и Жорката са бая вкиснати - не могат да губят тея хора и това си е.

# 137
Алекса е като някакво бебе в пелени 👁👄👁

# 138
Ако съм на мястото на Фифо и с неговите възможности, щях да бъда доста вкисната да загубя на финала баш от Алекса.

# 139
Тъкмо се чудих на какво ми прилича Алеко 🤣
От наше време имаше някакво детско с точно същото бебе , с тази структура 😄

То и Юлиан още се вкисва и реагира даже ,ама фейда 🤦♀ И не само Фифо , а Алеко си е реално за 4-то място … Виктория отдавна трябваше да я няма .

# 140
Такъв силен cast, но с такъв победител  сезонът е за 🚮

# 141
Кой би се радвал на загуба от Алекса? От най-бутания образ на "герой" цял сезон...

# 142
Кой би се радвал на загуба от Алекса? От най-бутания образ на "герой" цял сезон...
Радват му се неговите Ангели 🤣 Начело с Виктория. Те и без това си го избутаха задружно до финал, че и до победа.
Ама и феновете му много му се радват. Има много влюбени девойки 🤣🤣🤣

# 143
Радват му се неговите Ангели 🤣 Начело с Виктория. Те и без това си го избутаха задружно до финал, че и до победа.
Ама и феновете му много му се радват. Има много влюбени девойки 🤣🤣🤣
Аз повече в другата тема няма да влизам, че ще почнат грозните думи иначе Joy Joy

# 144
  • София
Сръбския Дон Жуан и наща Мис Волейбол в днескашния епизод,само дето не се награбиха пред камера. Те се сържаха като женени , Наистина само 1 епизод гледахме  Елица и Алеко,но там нямаше грам от близоста, която се демонстрира сега.
Не знам какво ще омайва Алеко Елица след днескашния епизод,но ще го призная накрая за голям играч в коткане на жените. Точно това,което им липсва го набарва,дава им го и те му се кланят вече.

# 145
Сръбския Дон Жуан и наща Мис Волейбол в днескашния епизод,само дето не се награбиха пред камера. Те се сържаха като женени , Наистина само 1 епизод гледахме  Елица и Алеко,но там нямаше грам от близоста, която се демонстрира сега.
Не знам какво ще омайва Алеко Елица след днескашния епизод,но ще го призная накрая за голям играч в коткане на жените. Точно това,което им липсва го набарва,дава им го и те му се кланят вече.
Аз дори в основната тема написах за тази близост и с апел към Елица, ако наистина чете все още, да бяга с 300 от тоя. Как бе пред толкова народ ще демонстрира такава близост с чужда жена, а със собствената си и една целувка не показаха като хората…

# 146
Такъв силен cast, но с такъв победител  сезонът е за 🚮
То голяма част от този силен каст изгоря в глупавите капитански елиминационни - Валери, Елица, Мирела, Генчо.
Друга силна част бяха поставени при неравни условия с останалите и така и не можахме да ги видим - Гайтанов, Елина, Мирчев.

И вместо тях гледахме до края крещящата и силна в оправданията Виктория, Мирослава, на която единствената ѝ роля беше да е щит на Елица и Алекса и живеещата в паралелна реалност Ралица.
Яд ме беше за победителя до средата, след разпадането на Супергероите сезонът стана мъчителен и се радвам, че поне не е Виктория...

# 147
# 148
  • Вестерос
ф

Финци печели дуела.

# 149
Ех, аз бях за Влади. Благодаря за инфото, Тифани.

Общи условия

Активация на акаунт