Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 264
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Значи вероятно ще има фермер на седмицата от безнадеждните най-накрая.

# 151
Ееех, жалко за Влади, много исках той да остане още малко. Но щом Финци не е успял да бие, май който и друг да беше избрал, все тая 😔

# 152
Тиф, благодаря ти за спойлера. Заблудила съм се, че ще мога да се върна в началото на моето обобщение да го редактирам след като научим спойлер, но чак сега разбирам, че явно след време не може да се редактира повече Joy. Нищо, важното е, че научихме победителя утре Simple Smile.

# 153
Не мисля, че може да съдим по пясъка по тях. Гого примерно има повече пясък по себе си от Фифо (особено по лицето си), но уж той не стига в Топ 3.
Промото за финала този път не налага дълбок анализ, а се вижда и за непросветените като мен - Фифо и Алекса само са целите в пясък по лицето, значи са останали последни до компонент, до който другите 3ма не са стигнали.
За мен Виктория бе най-слабия каст от жените. Интересно как би могла да е по напред от Гого, пак ли ще има елемент на късмет?!

# 154
Хора, айде да не ви мъча . Време е да издам истинския спойлер
1. Гого
2 . Алекса
3. Филип
4. Георги
5. Виктория
всичко с Алекса е план на продукцията за разсейване на зрителите от спойлери
А бай ви Ковид е Чакалов

# 155
1. Гого
2 . Алекса
3. Филип
4. Георги
5. Виктория
А бай ви Ковид е Чакалов
Аз, която не гледам ИВ, не ти повярвах, пък камо ли гледащите Joy

# 156
Фермата
Ех, бях толкова убедена, че Влад ще бие...
Значи вероятно Фермер на седмицата ще е Калин. А може пък Радо, като компенсация за пропуснатото фермерство, когато беше наказан.

# 157
Ф
Още като видях играта за 5 точки и си помислих, че Финци ще е победител. Там се изисква техника на сечене, каквато Влади няма. Най-вероятно Финци е взел и алманаха за 3 точки. Жалко, че отпада Влади. Аз го харесвам, въпреки че прекалява със сълзите. Не мисля, че при него е поза, за разлика от Финци, който е влязъл с един куп заучени речи.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 13:24 от Snow storm

# 158
ИВ
1. Гого
2 . Алекса
3. Филип
4. Георги
5. Виктория

То зат'ва Алекса е най-мразеният от повечето участници, нали, защото губи на финала! Satisfied

Нови никове никнат като гъби и или дават "уж спойлери", или защитават разпалено определени участници.
И един мармот си играе предколедно с един шоколад. Satisfied

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 07:38 от Tahiti

# 159
  • София
На този профил това му е поне пети сценарий за последните пет или за самия Гого. Иначе би било супер, ама да повярваме, ако сега започва сезона и не сме гледали нищо до тук.

# 160
Явно предимството ще е решаващо, но пък на финала интересно как ще пребори Филип. Може би с нещо за ловкост, пъзел..

# 161
Фермата
Уф, сега пуяка съвсем ще го дават да си пее. Мега фалшив. Не знам защо, но мисля че и в реала е същия досаден многознайко.
Така ми се искаше Влад да победи, стискам палци да посочи Веселка, а тя директно да прати Нина първи дуелист. Ех, мечти Grinning
Някой знае ли другата седмица колко ще са извънредните дуели, защото Яни и Нина трябва да минат преди финалната седмица?

# 162
Ковид писа: Алекса ще победи с пъзел, който идеално познава.
Гадно, но факт. Ще се зарадват трите му фена, другите ще "храним" продукцията.

# 163
  • София
ИВ
Честно казано, спойлери вече не ме и интересуват. То толкова прозрачно стана, че няма смисъл да очакваме каквато и да е друга развръзка.

# 164
Фермата
Много си права. Simple Smile
Ще си призная, че вчерашния епизод въобще не го гледах. Тази година ми е малко скучен сезонът. Миналата година пък се натоварвах психически след всеки епизод към края. Не знам, може би трябвало да си сменят типажите, които избират.

Ф
Още като видях играта за 5 точки и си помисли, че Финци ще е победител. Там се изисква техника на сечене, каквато Влади няма. Най-вероятно Финци е взел и алманаха за 3 точки. Жалко, че отпада Влади. Аз го харесвам, въпреки че прекалява със сълзите. Не мисля, че при него е поза, за разлика от Финци, който е влязъл с един куп заучени речи.

Общи условия

Активация на акаунт