Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 284
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Най- накрая Аксения ще поработи малко 💀

# 181
А тя кога отпада?

# 182
  • Вестерос
Аз не знам тя кога отпада и съм го писала няколко пъти вече.

Радо трябва да излита тази седмица. Пак ще го наказват заради него.
Калин отпада другата на последните дуели.

# 183
Аз не знам тя кога отпада и съм го писала няколко пъти вече.

Радо трябва да излита тази седмица. Пак ще го наказват заради него.
Калин отпада другата на последните дуели.
Кой ще победи Калин?

# 184
  • Sofia
Ф
А тя кога отпада?
Явно ще е първи дуелист и ще отпадне тази седмица.
Няма как да е Чавдар,защото няма кого да избере.Калин е фермер,Радо го гонят,а с Иван са на финал.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 23:49 от avi10

# 185
Струва ми се, че Калин ще гласи Чавдар за първи и или Иван, или Радо да е втори и да реди точки. Ако Радко излети преди избора на дуелист обаче, сметките се пообъркват. Честно казано, повече се вълнувам за отпадането на Радо и обстоятелствата около това събитие отколкото за останалите дуели.

# 186
Не е сигурно 😁 На първото ратайство не си даваше много зор, сигурно и на последното ще е така.

# 187
Поне ще спи в обора 😈

# 188
Ф
Чавдар май спомена в началото че иска с Финци дуел. Дуел на хлебарите. Няма да се учудя ако Калин направи Чавдар 1 дуелист и си е избрал Радо, но Радо отпада от продукцията, Финци да е на негово място.

Аксения ако е тя , само Нина ще дръпне, абсурд Камелия.

Това са ми разсъжденията.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 00:27 от itshristina

# 189
  • Sofia
Ф
Чавдар нали уж играе отборно,та не знам...
А Аксения ми се струва,че точно Камелия би дръпнала.

# 190
# 191
Фермата
Нещата се нареждат! Радо отпада тази седмица (дисквалифициран, явно заради ровенето в багажа на Камелия). Чавдар няма как да е 1-ви дуелист, тоест е Аксения. Тя вика Камелия и отпада (няма кой друг, имам спойлер, че Нина отпада от Камелия). Тази седмица обаче не знам какъв може да е извънредният дуел, вариантите са:

Яни  - Финци - победител Яни.
или
Нина - Камелия - победител Камелия.

Може и да отменят извънредния дуел заради изгонването на Радо, но иначе това са единствените варианти.
*Евентуално Чавдар да е 1-ви дуелист и да избере Финци, но дали е възможно (реално на Финци ще са 2 последователни дуела, едва ли Чавдар ще направи такова нещо)?

# 192
Чавдар не му е особено голям фен, така че не бих се учудила. А и дуелът би бил редовен, съответно след седмица.

Яни не би викнал Финци на извънреден дуел според мен, прекалено са близки.

Като цяло се задава най-интересната седмица в целия сезон.

# 193
  Ф

Именно това имах в предвид че  Чавдар нещо не харесва Финци.

Нали тук се писа че Аксения отпада от близка приятелка. Така че няма как да е Камелия. 😆😆

Последен редовен дуел мисля че ще е мъжки.

И последната седмица Чавдар или Яни бие Калин и така стават Чавдар , Иван и Яни финалисти.

# 194
Фермата
Ами значи стигнахме до едно със сигурност - тази седмица извънредният дуел (ако има), ще е женски! Нина отпада от Камелия. Мъжки извънреден няма как да има, защото Яни няма кой да избере (както казахте, Финци му е много близък, Калин не може, Радо е изгонен, а и не би избрал него, близки са, остава само Иван, но няма как, тъй като и двамата са финалисти).

Общи условия

Активация на акаунт