Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 227
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Миналата година Живка не спечели кой знае колко от финалните игри, спечели благодарение на смс-ите. Така че нищо не се знае. Тук един писа по-рано, че организират изпращането(закупуването) на голямо количество смс-и за Камелия. Ще е гадно, ако стане, макар че всеки се организира както може.
И според мен точките от игрите не са от такова значение.
Миналата година Кирил водеше по точки и до никъде не стигна.
Така че,смс-ите са най-определящи.Макар че сега може и да се получат по-малки разлики в процентите,като са шестима.

А за огромния брой смс-и от един зрител за Камелия беше писал morisay.Ама хич не му се връзвам,той така си пише. Wink

# 556
  • Другата България
Да, информацията за шестима финалисти дойде на по-късен етап, ето линк към коментара.
Аз също не се сещам откъде дойде инфото, че Яни се е справил добре на финалните битки, но звучи достоверно Simple Smile .
От мен. А може и от друг всъщност, не знам.
Но понеже не исках и не влизах тук заради ИВ, а имах инфо и за 6-мата финалисти че ще са 6, и кои са, а , и за битките още преди да започне предаването, си намерих агент под прикритие. Дори двама. Blush Сега ви поизчетох.
За Финци знаех още в началото, че ще отпадне току преди финала, но наистина не знам от кой, защото след като започна ИВ вече спрях категорично да се интересувам за “Фермата“, дори ви четях вас във темата - официалната, и гледах на запис предаванията докато почна СП. Сега вече и тях не гледам, и май по-добре. Та така.
А, Мери! Добре дошла Sweat Smile! Още от миналата година знам, че твоето инфо е 100% вярно, така че щом ти си написала за Яни, значи е така. А от жените наистина ли Камелия се е справила най-добре и е победила и двете - Валерия и Веселка ? За гласуването разбрах, че ще е и за 6-мата, ама за битките нямаме никакво инфо все още, освен това за Яни.
Да. Вярно е и за Камелия за точките. Не знам дали точно ги е победила, но е с най-много.

# 557
Много ти благодаря! Е, значи наистина си е доста добра на арената и "битката" за победител може би ще е между нея и Яни, макар че това ще бъде "битка" с предизвестен край. Все си мислех, че Веселка е по-добра от нея, но явно не е точно така.

# 558
В предните сезони даваха по 1 точка за 1% зрителски вот. Тази година финалистите са шестима, така че теоретично деленето на точки е между повече хора и тежестта на битките се увеличава. Така че трудно някой ще бие рекорда на Райно по вот, но като нищо някой (Иван) да бие рекорда на Надя от сезон 6 и да е с 0% зрителски гласове Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 14:22 от Clouded Mind

# 559
Миналата година имаше вот на отпадналите фермери на финала, също и от фермерите от други сезони.

# 560
Добро утро детективи🙂. Като чета какво пишете, май тая година ще ми е последната ферма. Аз и без това спрях да я гледам, заради мис Ферма. Не знам какво е това его, което го имат някои хора, за да прибягват до такива действия, като от слуховете. Оттегли се с достойнство, ще те забравят до месец и си живей кротичко, оправдавайки се с монтажа. В основната бях писала преди време, че е яко комплексирана и иска да е най- най-, така че този слух като нищо да се окаже верен. Да видим господа маститите продуценти дали няма да бъдат прецакани накрая.

# 561
Веселка чисто и просто има много по-добри фермерски умения от Камелия, но за разлика от търновката не разполага с този хъс и психика на победител и вероятно това не и е достигнало на финала да се представи на ниво.Когато спечели в нейният сезон, знаем че Сами и Краси малко и се дадоха. Допускам, че може и да се е пренавила и уплашила малко от мачкането и 4-те поредни победи на Камелия. Язък за Финци иначе, цял сезон омайва камерите за зрителският вот и да отпадне току преди края😅

# 562
Наистина сте страхотни детективи! 👏☺Направихте гледането на сезона по-приятно. Основната тема и тази са ми любими в целия форум!
Ако финалните игри са силови или вързани с ловкост, не се учудвам, че Камелия се е представила най-добре. Веселка има някакъв  измислен ореол на силна и мега сръчна фермерка, а се видя че и в този сезон беше на ръба в дуелите и то с пълни слабаци, а и на отборните битки не блесна нито веднъж. Валерия пък милата, направо ми е жал за нея. Втори път на финал и отново греда. Никакъв шанс за победа. Преди заради Алек Сълзата, сега заради драмата с Гечо. Яни и без спойлер щях да предположа, че се е справил много добре. Не ми е любимец, но ако хората го харесват, нека спечели пак.

# 563
  • София
Ако играят по три игри и Камелия е взела две, а Веси една, Веси има отново всички шансове да спечели. Въпросът е как ще гласуват и бившите съфермери, защото дотук никой не гласува за нея и има огромна вероятност отново даа изберат Валерия и Яни пред нея. Новите сигурно ще си гласуват за техните хора.

# 564
Много е относително колко точно добре се е справила Камелия на финалните битки. Миналата година Мартина и Кирил също се справиха най-добре, но зрителският вот ги постави на местата, които заслужават.

# 565
Не помня как протече гласуването тогава, за всички ли се гласуваше цялата вечер или останаха двама накрая и отново гласуване само между тях?

# 566
За всички се гласуваше до самия край на финала миналата година, но тази година според мен ще е по-различно с тежестта на битките и гласуването. Както казахте, тази година като са цели 6 финалисти, тежестта на вота спада драстично, а на битките се вдига, защото 100% ще се разделят между 6 човека, а не 4 - както беше досега. Ако точките за финалните игри са както миналата година, по 10, то тогава не мисля, че ще има голяма интрига за победителя и може да честитим на Яни. Ясно е, че "борбата" ще е между него и Веселка, Камелия въобще не я броя, дори и да се е справила добре на битките, шанс почти нулев да спечели, но ако пък Веселка се е изложила и не е взело нищо/много малко, а Яни е взел много, то тогава Яни ще спечели без проблем, защото очаквам разликата в гласовете за тях да не е голяма и точно точките от битките да решат нещата. Ако обаче не е като миналата година и битките не са толкова важни или пък дават по-малко точки, то тогава е възможно да има някаква интрига на финала. Надявам се Весето да е взела все някакви точки за да има малко интрига на финала, че то иначе всичко е ясно Sweat Smile.

# 567
Аз очаквам зрителския вот да отиде при Веселка и Яни, освен ако и там не се споделя фермерското мнение “те вече са печелили, не заслужават втори път”. Интересно би ми било да разбера има ли такива настроения сред зрителите. Иначе не очаквам изненади в гласовете за останалите, по-скоро ще клонят към извадката, която показва форума - Камелия и Иван с най-ниски резултати, следвани от Чавдар и Валерия. Какъвто и да е вотът, с тия шест финалисти, продуценЧичи намериха златната кокошка.

# 568
В крайна сметка ако Яни и Камелия наистина са били най-добри на финалните игри, то те заслужават да са на първо и второ място в този ред. Ясно е, че Яни ще обере вота при мъжете и въпреки че може би образът на Веселка е най-хубав цялостно в предаването, то щом тя не била на ниво на битките, ще бъде на трето място. Да видим все пак дали ще има интрига и само спекулираме. На 4-то, 5-то и 6-то очаквам респективно Валерия, Иван и Чавдар!

# 569
Камелия и да е победила от жените няма как да бъде 2ра в финалното гласуване. По-скоро 4 или 5 място. Ако има вот от фермерите от предишните сезони тя ще има 0 точки. Даже Иван може да я измести. От вота отчакам 1 процент за нея, нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт