Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 225
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Ами аз пък гледам на Фермата ,като игра .За мен Яни е пич,но освен ,че е работяга друго нищооо не показа,цял сезон зад фустите на жените,Веселка и тя работи ,на дуели ходи ,но е безхарактерна и нейните дружки умело се възползваха от това,та и за нея не съм.Този сезон хората вътре си работеха ,повечето не бяха скатавки та това не е причина да печелиш,защото си работил.Не вярвах ,че ще го напиша ,но Камелия ако се е представила добре и на финалните битки смятам ,че е ок да спечели,не че народа ще го позвили ,все пак в Бг рядко като цяло получава награда този дето заслужава де.Валерия изобщо не трябваше да е на финал,а Чочо и Иван ми и те малко мишкарски стигнаха до там.Та това е моя бърз разбор ,но финала идва и скоро ще видим.😂

# 571
Именно както казах в едно друго мнение Камелия много си прилича с Алекса по това, че е негативен персонаж и голяма част от зрителите нямат добро мнение за тях като хора. Обаче начинът по който играят играта и печелят битки, не може да им се отрече че са топ. Така че единствено гласуването ще попречи наистина на Камелия да се поздрави с парите, но второ място поне ще е напълно заслужено.

# 572
То, че на Фермата може да се гледа ,като на игра така си е. Ама тази игра продължава близо 3 месеца ,което е около 90 дни. Защо Камелия , която е блеснала само в 5 от дните ( визирам дуелите), да трябва да спечели ? А останалите 85 дни ,какво прави? На един покрив си спомням се "кекерчи" в началото, един кошер боядиса в грешен цвят, орезили млечните продукти, ратайството и беше пълен кошмар и за капак пръскаше само ехидни и злобни коментарчета. Слагам настрана ,че за три месеца само с един човек успя да стане що годе близка и то само заради взаимни интереси. Какво освен дуелите я прави победител в един вид социална игра ?🤔🤔🤔

# 573
То беше ясно, но все пак в Лайв в инстаграм Иван потвърди, че е на дуел с Финци тази вечер

# 574
Ами с кое ,работеше си Камелия и то не по малко от другите (Аксения виж си беше скатавка  ,ако може скатава ,пиива,пече се,къпе се),Камелия едно ратайство провали и една отборна битка и това за мен беше стратегипеско решение не й се ходеше на дуел ,второто ратайство си гърби ,както трябва.Вътре беше близка и с Елена ,освен това вътре е мразена от жените ,но другите не съм забелязала да я недолюбват , мъжката част например.Не съм и фен ,но не мога да отрека ,че аз така я видях ,като играч.Това ,че не харесваме някой,не значи че трябва да омаловажаваме направеното от него.Освен това за разлика от  останалите две финалистки тя игра както тя си реши ,а те както други им внушаваха ,че трябва.И само да вметна ,че си изигра дуелите на куп,един след друг,не я чух да мрънка и да се оплаква,контузи си ръката не гъкна ,още два дуела изигра и не се оплака от болка умора и тн.защото помним Лили ,Гуспата с техните контузии колко мрънкане беше,та тази девойка е повече мъж от повечето мъже вътре и така .

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 21:35 от renji

# 575
Ами с кое ,работеше си Камелия и то не по малко от другите (Аксения виж си беше скатавка  леко,ако може скатава ,пиива,пече се),Камелия едно ратайство провали и една отборна битка и това за мен беше стратегипеско решение не й се ходеше на дуел ,второто ратайство си гърби ,както трябва.Вътре беше близка и с Елена ,освен това вътре е мразена от жените ,но другите не съм забелязала да я недолюбват , мъжката част например.Не съм и фен ,но не мога да отрека ,че аз така я видях ,като играч.Това ,че не харесваме някой,не значи че трябва да омаловажаваме направеното от него.Освен това за разлика от  останалите две финалистки тя игра както тя си реши ,а те както други им внушаваха ,че трябва.
Да, мъжката част много им е на сърце Камито.😁 Особено Радо много я обича...🤣 Влад и той , особено като беше фермер, а тя  обвиняваше него за собствените си грешки.😁 Тя и Ели много я ценеше ,за това и направи Влад фермер. Любимка на всички е и вътре и вън.🤣

# 576
Ами с кое ,работеше си Камелия и то не по малко от другите (Аксения виж си беше скатавка  леко,ако може скатава ,пиива,пече се),Камелия едно ратайство провали и една отборна битка и това за мен беше стратегипеско решение не й се ходеше на дуел ,второто ратайство си гърби ,както трябва.Вътре беше близка и с Елена ,освен това вътре е мразена от жените ,но другите не съм забелязала да я недолюбват , мъжката част например.Не съм и фен ,но не мога да отрека ,че аз така я видях ,като играч.Това ,че не харесваме някой,не значи че трябва да омаловажаваме направеното от него.Освен това за разлика от  останалите две финалистки тя игра както тя си реши ,а те както други им внушаваха ,че трябва.
Да, мъжката част много им е на сърце Камито.😁 Особено Радо много я обича...🤣 Влад и той , особено като беше фермер, а тя  обвиняваше него за собствените си грешки.😁 Тя и Ели много я ценеше ,за това и направи Влад фермер. Любимка на всички е и вътре и вън.🤣
Много странен,да не кажа повърхностен коментар.Радо ,сериозно ли???И за каква обич говорим???Те да се обичат ли са там.Ако се опитваш да кажеш,че другите са завързали много приятелства си в грешка,правят се .Те и Валерия и Гечо бяха приятели,ама го шитна в първия удобен момент,Лили и Нина и те,А пък триото Веси ,Валерия и Акси ,да кажем времето ще им покаже,че някой е гонил само интрес,та пак да питам какви толко чудни отношения видя  при другите ,че се вторачи само в Камелия,щото аз видях много лицемерие особено при жените.Не ги слушай ти тези вътре какво си говорят,гледай ги какво правят и ще разбереш кой колко харесва някой.Веси например се гърби няколко пъти ратай заради дружките си и точно те Акси и Вал и разказаха играта на фермерствоти й,но пък и казват че им е важна😂

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 21:53 от renji

# 577
Да, мъжката част много им е на сърце Камито.😁 Особено Радо много я обича...🤣 Влад и той , особено като беше фермер, а тя  обвиняваше него за собствените си грешки.😁 Тя и Ели много я ценеше ,за това и направи Влад фермер. Любимка на всички е и вътре и вън.🤣
Даа, и хич не се скатаваше от дуели в началото, и като ратай много се стараеше, просто Влад не й беше казал как се ратайства.
Любимка, даа, лошото е, че и тя така е мислела сигурно, до преди да се види отстрани.

# 578
Скрит текст:
Да, мъжката част много им е на сърце Камито.😁 Особено Радо много я обича...🤣 Влад и той , особено като беше фермер, а тя  обвиняваше него за собствените си грешки.😁 Тя и Ели много я ценеше ,за това и направи Влад фермер. Любимка на всички е и вътре и вън.🤣
[/spoiler ]
Много странен,да не кажа повърхностен коментар.Радо ,сериозно ли???И за каква обич говорим???Те да се обичат ли са там.Ако се опитваш да кажеш,че другите са завързали много приятелства си в грешка,правят се .Те и Валерия и Гечо бяха приятели,ама го шитна в първия удобен момент,Лили и Нина и те,А пък триото Веси ,Валерия и Акси ,да кажем времето ще им покаже,че някой е гонил само интрес,та пак да питам какви толко чудни отношения видя  при другите ,че се вторачи само в Камелия,щото аз видях много лицемерие особено при жените.
Валерия и Гечо никога не са били приятели, участваха в общ сезон и се познаваха по- добре от другите.
  И веднага ще Ви отговоря ,къде не съм видяла лицемерие - при Яни и Веселка. И употребявам думата " обича" в пресилен смисъл. А дали коментара ми е повърхностен или не, какво значение има ? Да не би да има някое ново правило, че е забранено да се пишат повърхностни коментари ? 😁😁😁

# 579
Аз само констатирах какъв е за мен,тъй като е цитат към мой коментар ,коментар в който аз съм обобщила как аз виждам нещата.Написах,че не смятам ,че е чак недолюбвана от голяма част от хората вътре,не съм писала че е обичана вън,вътре и ...че им е приятелка и тн.Та в преносен смисъл или не кометара  го видях не на място,иначе чуждото мнение не ми пречи  и го уважавам ,освен когато не иронизира моето и то чрез изопачаване на написаното от мен.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 22:27 от renji

# 580
Освен мама, комшийката, учителката от детската градина и Ангел, Камелия сигурно има няколко фена , не е странно.

# 581
Камката не издържа и каза в свое стори, че всички линии ще бъдат пуснати довечера и да я подкрепяме....Joy. Ах, горката, усеща как е взела най-много точки на битките и зрителите ще я поставят на място. Язък за 5-те и дуела + финалните битки Joy

# 582
Нито съм роднина, нито съседка на Камелия, но ми е в топ три и като цяло я харесвам. Явно някакви фенове все пак си има. 🙂

# 583
И аз като Иван - обявявам началото на края на спойлерите за Фермата 😅! Който има нещо или научи в следващите 24 часа, да сподели (то не че остана нещо кой знае какво, по-скоро за финалните игри,точки и тн.).

# 584
Нито съм роднина, нито съседка на Камелия, но ми е в топ три и като цяло я харесвам. Явно някакви фенове все пак си има. 🙂
И аз я харесвам, не знам дали е моят фаворит, но има фенове, да, както всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт