Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 196
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
А, в грешка си. Не нападам никого, никога не съм го правила.
Коментирам само и единствено манталитет. И е съвсем нормално да споделяш същите “ценности“, още повече “извисени“, които и каквито си видял в участникът, когото подкрепяш и на когото симпатизираш. Език, поведение, обиди, квалификации за личен живот и семейство....ей такива дреболийки.
Да не коментирам правописа на някои привърженици на "достойните" този сезон тогава. Истината е, че всеки има право на мнение, но така да се нападат феновете на някого, не е коректно.

# 616
Доста се коментира в края на 5 сезон и след него, че Веселка е ромка, но официално никой не го е казал. И така да е, щом може македонци и сърби да печелят наши риалити формати, защо да не може и ромка. Като цялостно представяне този сезон според мен тя заслужава най-много да спечели.

# 617
Има ли значение дали е ромка? Това дори не виждам смисъл да се коментира. Поне за мен е без значение.

# 618
  • Другата България
А, в грешка си. Не нападам никого, никога не съм го правила.
Коментирам само и единствено манталитет. И е съвсем нормално да споделяш същите “ценности“, още повече “извисени“, които и каквито си видял в участникът, когото подкрепяш и на когото симпатизираш. Език, поведение, обиди, квалификации за личен живот и семейство....ей такива дреболийки.
Да не коментирам правописа на някои привърженици на "достойните" този сезон тогава. Истината е, че всеки има право на мнение, но така да се нападат феновете на някого, не е коректно.
Ама го правиш, човещинка.
Joy Като няма други аргументи, стигаме до правопис. И къде отиде елементЪТ на изненада? “ЪТ“ е препратка към Камелия, да поясня, че явно има неразбрали.
И отново да уточня, че не нападам нито един фен, просто репликирам със сходни аргументи. При все, че се обсъжда представяне в ТВ формат, да се коментира семейство и образование е меко казано недостойно. И до децата ѝ стигнахме накрая. Какво общо има всичко това с другото - как една жена се е представила по време на престоя си във формат, до финалЪТ на който е достигнала съвсем легално? Издишащи аргументи.

# 619
Merri_An, не разбираш. Трябва човек да е бил амазонски в рекордни 5 дуела и да е зъл, но откровен. Другото е бошлаф, както казва Бай Ганьо. 😉

# 620
  • Другата България
Merri_An, не разбираш. Трябва човек да е бил амазонски в рекордни 5 дуела и да е зъл, но откровен. Другото е бошлаф, както казва Бай Ганьо. 😉
Явно не разбирам, но и не искам да разбирам.
Убивам време до мача, Камелия амазонката ми е последна грижа.

# 621
Ох, някой да каже кой колко точки взима и как се справят, че направо не мога да ги гледам…егати и играта….

# 622
  • Другата България
Ох, някой да каже кой колко точки взима и как се справят, че направо не мога да ги гледам…егати и играта….
Валерия - 10.
Веселка - 5.
Кама - 0.

Ако питаш за мъжете, сега ще започва.

# 623
Валерия - 10.
Веселка - 5.
Кама - 0.

Ако питаш за мъжете, сега ще започва.
Благодаря! Гледах първите няколко минути след като започнаха да копаят и направо смених на студиото за Световното, ужас беше! Стискам палци на Весето за още точки.

# 624
  • Другата България
Мъже.
Чавдар - 10 точки.
Яни - 5 точки.
Иван - 0 точки.

# 625
Уф, този пък Чавдар, две игри вече взима. А Яни и Иван все за второ място се борят.
Нямахне ли спойлер, че Яни се е представил най-добре на битките ...

Този Яни ми е много странен, в този сезон го гкедан за първи път. По-млад е от мен, а ми дава усещането за старец, загащен, грохнал някак си седи хахахах

# 626
Това щях да пиша и аз. Явно са грешни спойлерите

# 627
  • гр.София
Да, имаше соойлер, че Яни се е представил най-добре на игрите, но явно е грешен.

# 628
Първи грешен спойлер, не мога да повярвам! Сега се молим и за Камелия да е грешен 😂

# 629
Аз пък от известно време си мисля, че е възможно от продукцията са ни изпързаляли донякъде, за да има някаква интрига.

Общи условия

Активация на акаунт