Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 202
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Образование и професия? Откога те са критерии за това кой да спечели един формат, ТВ формат? Преценката не е ли от и върху представянето на участника в него, а не от това колко дипломи си е купил? Какви още глупости ще се изпишат до довечера?

Мароко води, приготвила съм телефона аз.

# 601
Добре, че хората подхождат с разбиране към Веселка и ѝ съчувстват. Защото нейните най-близки във Фермата малко я изолираха. Аз не ѝ съчувствам. Да се беше усетила, че само я използват. Това беше минус и в предишното ѝ участие. С цел да се хареса, оставя хората да я манипулират и използват. Определено предпочитам да победи Яни.
Божеееее вие наистина ли си вярвате,че Веси е имала цел да се хареса.....ужаст.....тя е наивна,а не проста и това и изигра всичко,а тарикатките,които харесвате не считам,че в живота ,ще постигнат и половината от това,което е постигнала Веселка....
Извинявам се ,но какво точно е постигнала Веселка,не се заяждам питам наистина,сигурно съм пропуснала нещо.Нямам спомен да е блеснала до сега с образование,професия и тн.След победата и преди си е купила къща ,това знам за нея.И аз съм от малкото дето са за Камелия борбена е и си заслужи да е на финал.
Духовността на Веселка е на висота, която уви е все още невидима и неразбрана от някои.
Редактирам се с радост след финала: сменам думата "множеството" с "някои"

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 01:03 от Melodiya

# 602
Образование и професия? Откога те са критерии за това кой да спечели един формат, ТВ формат? Преценката не е ли от и върху представянето на участника в него, а не от това колко дипломи си е купил? Какви още глупости ще се изпишат до довечера?

Мароко води, приготвила съм телефона аз.
Дамата в поста ,преди мен написа ,че Веселка е постигнала в живота много повече, от други и просто попитах, какво е постигнала.Така че професията и образованието, са извадени от контекста и че са критерий за спечелеане вече е свобно съчинение.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 19:19 от renji

# 603
  • Другата България
Ами говорим за формата и това кой ще го спечели, затова аз на него наблягам.

# 604
Хора моля ви се, каква духовност какви 5 лева? Grinning Момиче на 20 и няколко години си хваща мъж с 25 години отгоре, който е с два зъба да пука доматите. Това адекватно ли ви се струва? И извадете черно на бяло какво е постигнала тя, освен да си прави гривнички/мисля, че тя го беше споделила/.

# 605
  • Другата България
Мдааа, каквато Камата от САЩ, такива и феновете ѝ.
Нямам какво друго да кажа аз. Освен предварително да си поднеса “съболезнованията“ за загубата.

# 606
Аз пък харесвам Веси.Не мисля ,че е глупава, ами наивна и добродушна.Камелия ми е чиста змия.

# 607
Мдааа, каквато Камата от САЩ, такива и феновете ѝ.
Нямам какво друго да кажа аз. Освен предварително да си поднеса “съболезнованията“ за загубата.

Нека нападаме феновете, защото няма какво толкова хубаво да извадим за Веселка - може би, че е ром, може би, че прави гривнички илии може би факта, че ражда 3 деца без адекватно място, за което да се грижи за тях и то напълно осъзнато, защото видяхме в нейния сезон каква й беше къщата. Мерси, но ще бягам далеч от тези извисени духовности и ще се фокусирам върху други Wink

# 608
  • София
Не е малко, че е намерила как да се оправи с три деца и си е тръгнала два пъти от мъже насилници, сменила е населеното място и работи здраво, за да ги издържа. Няма никакво значение дали ще прави гривнички или друго. Веси е борбено момиче, явно животът ѝ не е започнал добре, в първия си сезон не ми хареса, но след него е видяла, че човек може да е щастлива и да има един различен живот, от този, който е виждала досега. Хванала се е в ръце и иска да възпита децата си различно. Аз също мисля, че приятелството ѝ с Вал и Акси ще ѝ се отрази добре.

# 609
  • Другата България
А, в грешка си. Не нападам никого, никога не съм го правила.
Коментирам само и единствено манталитет. И е съвсем нормално да споделяш същите “ценности“, още повече “извисени“, които и каквито си видял в участникът, когото подкрепяш и на когото симпатизираш. Език, поведение, обиди, квалификации за личен живот и семейство....ей такива дреболийки.

# 610
Искам да попитам от къде дойде това ,че Веселка е ромка? Напоследък все го четя,но не помня някъде да е доказано,и да е истина.Ще е много неуважително ,безпочвено и без доказателства такива обиди да се изричат .

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 18:31 от *Аня*

# 611
Не е малко, че е намерила как да се оправи с три деца и си е тръгнала два пъти от мъже насилници, сменила е населеното място и работи здраво, за да ги издържа. Няма никакво значение дали ще прави гривнички или друго. Веси е борбено момиче, явно животът ѝ не е започнал добре, в първия си сезон не ми хареса, но след него е видяла, че човек може да е щастлив. Има и един различен живот, от този, който е виждала досега. Хванала се е в ръце и иска да възпита децата си различно. Аз също мисля, че приятелството ѝ с Вал и Акси ще ѝ се отрази добре.

Тъпото знаеш ли какво е - че явно сме прекалено слепи да видим, че няма как да има стабилно приятелствено между Веселка и Вал и Акси, защото са от различни светове. За прост пример, ако намерите някоя снимка на тях трите без да е имало някакво събиране между фермерите е достатъчно. Единствено има снимки с Вал и Акси/да снимките не значат много, но все пак те двете се водят и инфлуенсърки вече та не биха пропускали възможност да качат някоя снимка, но май, май няма такава?/ Grinning

# 612
  • София
Имаха много снимки заедно, събираха се няколко пъти вече четирите наскоро. Акси и Вал живеят в един град, разбира се са и по-близки по разбирания за живота, но няма как да се виждаш често с някого, който живее на няколко часа разстояние. Казвали са, че се чуват редовно и "се виждат" на камерата.

Ето клипчето, което си направиха с еднаквите татуси:

https://www.instagram.com/reel/CkJiDAuPw-l/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 18:38 от Niya-

# 613
Веселка е добра и човечна, а и определено силна като човек. Тънката разлика е, че не ходи да натяква на всички как обществото не е готово за силните жени. Работи си в нейния коридор и не пречи на никого.

# 614
"Циганка ли е Веска?" е неколкократно засяган въпрос, изтъкван като неин минус.

Отговорът му не знам, но ако е циганка, ей Богу, само си представете всичкото мангал да е така работливо като нея. Ми ние ще процъфтим. И изказ добър има момичето, по-подреден и с по-богато изразяване от хора, с по-високо образование от нейното на документ.

Общи условия

Активация на акаунт