Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 217
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Днес болезнено скучен епизод на Фермата, можеше и без него, а снощи да покажат финалната битка на иван и финци.
Поне утре очаквам да е интересно, а и вече сме без спойлери 🤣

# 586
Днес болезнено скучен епизод на Фермата, можеше и без него, а снощи да покажат финалната битка на иван и финци.
Ааа, не е точно така! Винаги имаме спойлери Sweat Smile ! Яни при мъжете взима най-много точки (тоест минимум на 2 игри е бил 1-ви), а при жените - Камелия (и тя на минимум 2 игри е била 1-ва).

# 587
А днес казаха ли колко са тези игри и как се играят? Гледала съм само един сезон и нямам никакъв спомен, помня, че в студиото последните 4-ма играха някакви игри, но дотам.

# 588
А днес казаха ли колко са тези игри и как се играят? Гледала съм само един сезон и нямам никакъв спомен, помня, че в студиото последните 4-ма играха някакви игри, но дотам.
Да, 3 игри ще са, така казаха, но най-голяма тежест ще има зрителския вот.

# 589
И на мен ми беше много скучен! Превъртам, превъртам, спра се баш на Чаво, после пак превъртам, пак той с досадна реч. Отне ми 20 минути да изгледам епизода. 😁

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 05:37 от Alucard

# 590
Ами освен ако някой не е научил за някоя шашма с вота или някой стар участник не сподели дали (и как) са гласували за любим участник както в предните сезони, то официално есенният спойлер сезон е приключил. Бих казала доста успешно, имаше доста фалшиви спойлери и за двете предавания, но като цяло важната информация се знаеше предварително и почти липсваха изненади. За пореден път - благодаря на всички коментиращи, беше супер приятно да се чете тук Simple Smile Чакаме се догодина за Ергенът, че Сървайвъра нали ще е на живо и трудно ще изтича инфо. Grinning

# 591
  • Вестерос
Благодаря за приятната тема! 🍀

До Ергенът 😁

# 592
  • До морето
Аз имам спойлер, че за Чавдар са гласували най-много от участниците, но не гарантирам за достоверност. Знам го от човек, на когото той самият се е похвалил.

# 593
Получих нещо, което не е от голямо значение на този етап и до довечера ще се промени, но все пак реших да го споделя - в момента (или поне преди час хаха), Веселка води по зрителски вот, следвана от Яни и Чавдар.

# 594
Получих нещо, което не е от голямо значение на този етап и до довечера ще се промени, но все пак реших да го споделя - в момента (или поне преди час хаха), Веселка води по зрителски вот, следвана от Яни и Чавдар.

Ще повърна просто. Аз съм един от малкото фенове на Камелия. Силно се надявам да не са многодетната Веселка или др*исльото Яни победител. Grinning

# 595
Нищо изненадващо. Веселка ще касира още едни 90к

# 596

Ще повърна просто. Аз съм един от малкото фенове на Камелия. Силно се надявам да не са многодетната Веселка или др*исльото Яни победител. Grinning
много грозен коментар за една майка,която се бори за децата си....дано да нямате семейство и деца иначе не ви разбирам коментара,ако сте родител и то в БЪЛГАРИЯ,където е много трудно да си родител.

# 597
Добре, че хората подхождат с разбиране към Веселка и ѝ съчувстват. Защото нейните най-близки във Фермата малко я изолираха. Аз не ѝ съчувствам. Да се беше усетила, че само я използват. Това беше минус и в предишното ѝ участие. С цел да се хареса, оставя хората да я манипулират и използват. Определено предпочитам да победи Яни.

# 598
Добре, че хората подхождат с разбиране към Веселка и ѝ съчувстват. Защото нейните най-близки във Фермата малко я изолираха. Аз не ѝ съчувствам. Да се беше усетила, че само я използват. Това беше минус и в предишното ѝ участие. С цел да се хареса, оставя хората да я манипулират и използват. Определено предпочитам да победи Яни.
Божеееее вие наистина ли си вярвате,че Веси е имала цел да се хареса.....ужаст.....тя е наивна,а не проста и това и изигра всичко,а тарикатките,които харесвате не считам,че в живота ,ще постигнат и половината от това,което е постигнала Веселка....

# 599
Божеееее вие наистина ли си вярвате,че Веси е имала цел да се хареса.....ужаст.....тя е наивна,а не проста и това и изигра всичко,а тарикатките,които харесвате не считам,че в живота ,ще постигнат и половината от това,което е постигнала Веселка....
Извинявам се ,но какво точно е постигнала Веселка,не се заяждам питам наистина,сигурно съм пропуснала нещо.Нямам спомен да е блеснала до сега с образование,професия и тн.След победата и преди си е купила къща ,това знам за нея.И аз съм от малкото дето са за Камелия ,борбена е и си заслужи да е на финал.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 19:17 от renji

Общи условия

Активация на акаунт