Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 187
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Другата България
Как са точките след тази игра?
Валерия води на Веси само с 5 точки. В общото класиране с точки от битките.

Писах на източника си, и той е изненадан, за Яни инфото било за Чавдар всъщност.
А за Камелия не е ясно. Извинявам се, ако някой е бил подведен, ама пък така има елемент на изненада.
При всички случаи не е било умишлено, щото и аз само препредавах, и досега не е имало издънка.

# 646
Грешни се оказаха спойлерите за Яни и Камелия.

# 647
Хора, какво е това цепене във всички игри? Това ли са правили цял сезон?

# 648
Да, в доста от игрите присъства.

# 649
  • Другата България
Скрит текст:
За Камелия не е грешен, за Яни и аз съм изненадана.
Ехх, да беше обратното 😂
Абе и Камелия не е първа, да ти кажа за първи път ми се случва.
И за нея се окажа грешен.
Мери, няма нищо, миналата година беше 100% точна, така че няма нищо. А и този сезон виждам, че не гледаш много 😅
Миналата година източникът ми беше друг, абсолютно 100% сигурен, че и на самия финал беше. Blush
Сега да, до СП гледах когато мога на запис, а като почна СП категорично спрях. Но имах инфо още от самото начало, и нали ти казах, че за да не пиша аз, споделях каквото знам с “агенти“. Blush Ама явно съм изпуснала нишката, в един определен момент.
Ако и от друго място е имало инфо вече не знам.

# 650
Като мине и мъжката част, някоя добра душа (като Криси`, благодаря за което!) ще сподели ли и техните резултати?
Яни-10
Чавдар - 5

Общо:
Чавдар - 25, Яни - 15 и Иван - 5

# 651
Извинявам се на Мари. Не беше към теб това за спойлерите или към някое от другите ушета, а по- скоро някакво общо усещане, че от продукцията са решили да ни заблуждават, за да си подсигурят смс. Просто беше странно как изведнъж познат оператор казва, че основното противопоставяне ще е Яни Камелия.
Много се радвам, че спойлера за Камелия е грешен.

# 652
Страхотно, безнадеждните се справят както през целия сезон - посредствено.

# 653
  • Другата България
Извинявам се на Мари. Не беше към теб това за спойлерите или към някое от другите ушета, а по- скоро някакво общо усещане, че от продукцията са решили да ни заблуждават, за да си подсигурят смс. Просто беше странно как изведнъж познат оператор казва, че основното противопоставяне ще е Яни Камелия.
Много се радвам, че спойлера за Камелия е грешен.
Изобщо не се притеснявай, няма за какво да ми се извиняваш.
А и аз не съм споменала оператор, тъй че явно е имало и друго инфо, от друго “уше“. Hug

# 654
Нещо не разбрах, сега Иван спечели гласовете на участниците от този сезон? А няма ли да има гласуване на всички сезони?
Или смятат, че не е честно, понеже старите герои ще съберат повече гласове като се познават....

# 655
ПОСЛЕДНИ МИНУТИ ЗА ПОСЛЕДЕН СПОЙЛЕР - Кой печели? Joy

# 656
Иван, любимецът на сезона

# 657
  • Варна
Да бе, иска ти се 🤣🤣

# 658
  • Другата България
ПОСЛЕДНИ МИНУТИ ЗА ПОСЛЕДЕН СПОЙЛЕР - Кой печели? Joy
Валерия.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 01:13 от Merri_An