Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 181
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Другата България
Това е моя хипотеза, не ми е казано, Тиф.
Дано греша де.

# 661
Веселка

То стана ясно, като останаха 50% за веси и яни, а един трябваше да е взел доста повече от другия, за да се бори почти наравно с чавдар. И нали опосумите казаха, че борбата е между мъж и жена, мъжът очевидно е бил чавдар, така че само веси остана.

Ами, радвам се, защото много я изгърбиха и подценяваха.

# 662
Сега в духа на фермата ще кажа - доброто победи.

# 663
Фалшивите морали в лицето на Веска и Чавдар  победиха 🙄 една жена, която не знае как се пише българско “И” и един мъж, който постоянно повтаря как жените не стават за друго, освен да раждат. Жалко за Вал, драмата с Гечо ѝ коства победата.

# 664
Не знам, Чавдар благодарение на битките беше толкова напред, ама и вотът му беше твърде висок според мен...

А Валерия като изключим драмата с Гечо, беше поне за мен един от най-безличните участници, забравях, че е там.

Веси и Яни са тип хора, които последни ще харесам, нищо общо нямаме, него така и не го харесах, а тя на фона на всички финалисти ми беше единствената, за която няма да ми е кофти да победи, да речем, че си е заслужила на база представянето й вътре. Но й трябва гръбнак, собствено мнение, иначе ще я използват само както и видяхме в този сезон.

# 665
Жалко бях за Валерия, ако се беше справила малко по-добре на игрите имаше реален шанс да спечели. Яни предишния сезон беше много по-забавен, въпреки сълзите, и се гледаше по-лесно Фермата, а този-просто не спря, както казаха човек да го е страх, че ще се обезводни. А Веселка прекалено ми е безчувствена, да бачка си момичето, но дотам!

# 666
Благодаря на всички за споделените спойлери и теории.  Предаването нямаше да е същото без вас. До нови тв формати.

# 667
Определено спойлерите направиха сезона по-гледаем за мен (противно на общоприетата логика).

Специални благодарности на Тифани, Ковид и Merri_An! Извинявам се, ако пропускам някого.

# 668
  • Варна
Чакаме спойлер за ергенчо.

# 669
  • София
Извинявам се за спама, но вчера ви убеждавах, че са приятелки с Веси, е, реших да си призная, че съм била в грешка. На финала и днес показаха, че не е истина, бяха приятелки, докато не спечели. Беше им удобна да им изнася работата и ратайствата, но не е достоен победител за тях явно.

# 670
Хайде и аз да се изкажа за последно през този телевизионен сезон:

Благодаря на всички за спойлерите! Направихте сезона една идея по-интересен за мен! ИиА може и да се сърдят и да мразят спойлерите, но аз пък си ги харесвам и гледам с интерес, когато знам какво става - поне се подготвям предварително за събитията. Отново благодаря на всички за спойлерите!

Доброволно се "нагърбих" със задачата да обобщавам спойлерите за Фермата, но за мен беше удоволствие. Обещавам, живот и здраве, другата година отново да го правя, само да има спойлери! Sweat Smile

Напролет едва ли ще гледам Ергенът, по-скоро Хелс Китчън. Тук обаче става страшно и се превръща във 2-ра тема за Ергенът, та ще видим. Благодаря и на всички, които гледаха ИВ, за мен беше удоволствие да чета и вас, дори и да не гледах предаването.

Пожелавам на всички весели и щастливи празници! До нови срещи! Simple Smile

# 671
И аз благодаря за спойлерите основно за Фермата , защото ИВ не гледам. Няма да гледам Ергенът ,защото не е моето шоу.

Дано когато и да е фермата 9 спойлерите да са готови. 😆😆

Довиждане и до нови срещи.

# 672
Банда, само да вметна, че от февруари започваме със Сървайвър, малко странен да ,но все пак сървайвър 😁.  По всичко личи, че ще пускаме мухи и от там, живот и здраве. Весели празници на всички ви и дано не ме срещате 😂😁😂
П.С. обмислям смяна на псевдонима 🤔🤪

# 673
Еееее, крайно време е да смениш псевдонима...

# 674
Банда, само да вметна, че от февруари започваме със Сървайвър, малко странен да ,но все пак сървайвър 😁.  По всичко личи, че ще пускаме мухи и от там, живот и здраве. Весели празници на всички ви и дано не ме срещате 😂😁😂
П.С. обмислям смяна на псевдонима 🤔🤪
И фотото по възможност Wink
Благодаря и аз, хора, пиша малко, но пък с удоволствие ви чета! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт