Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 240
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Оказа се, че съм имала източник на информация за Фермата под носа, както се казва, и чак сега разбирам Sweat Smile. Утре ще питам за финала - за игрите и дали някой отпада на тях.

# 541
Питай дали са играни баш финалите ( предполагам, че са ), кое победил ( предполагам Яни) 👍

# 542
Оказа се, че съм имала източник на информация за Фермата под носа, както се казва, и чак сега разбирам Sweat Smile. Утре ще питам за финала - за игрите и дали някой отпада на тях.

На мен ми се иска да знам дали фермерите от миналите сезони отново гласуват и дали вотът на публиката има решаващо значение или по някакъв начин са намалили значението му.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 11:14 от Snow storm

# 543
  • Вестерос
Финалните игри са играни, нали Ковид каза, че Яни се е справил добре

# 544
Започвам с нещо интересно. Ковид според мен не знае нищо повече от нас за финала на Фермата, информацията му за ИВ явно е била по-ясна и по-точна. Прочетох му мненията, няма нищо за финалните игри и за това, че Яни се е справил добре (само и единствено това, че Яни е финалист) - явно сме го научили от друг, тъй като и аз си спомням как някой го написа тук още преди старта на сезона. Прилагам "доказателство" за неверен спойлер от Ковид във връзка с финалистите:

Всичко друго му е било вярно, така че не искам да му развалям репутацията на напълно достоверен източник. Благодаря му за всички спойлери преди и по време на сезона!

Така, ето и аз какво успях да "измъкна" от "моя" източник Sweat Smile:

Линиите за гласуване ще бъдат отворени още в петък, като ще се гласува до събота - тоест, както е било и до сега. Ще може да гласуваме и за 6-мата финалисти, следователно никой няма да отпада на битки. Нищо още не било решено, всичко щяло да зависи от смс-те. Питах и за битките и дали въобще има, като получа нов отговор, ще пиша, но източникът ми е повече от познат (роднина!) на един от финалистите и може да е инструктиран да не казва много много, но ще опитам да измъкна още нещо и ако успея, веднага ще пиша!

# 545
Ще точат пари от смс-и явно. Да гласуват хората за шест човека, след това да отпаднат няколко от тях и след това да се гласува за оставащите. Ей, значи, много ме хваща яд на опосумите. Шестима финалисти за мен са безумно много. Идеално би било двама - един мъж и една жена, но да речем, че и четирима са окей, предвид разделянето по пол.

# 546
Да, информацията за шестима финалисти дойде на по-късен етап, ето линк към коментара.
Аз също не се сещам откъде дойде инфото, че Яни се е справил добре на финалните битки, но звучи достоверно Simple Smile .

# 547
Аз имам информация, че Яни и Камелия са се справили най-добре в битките на финала, т.е ще рече, че те са "играни" вече. Един от двамата щял да е крайният победител, вече кой на първо и второ не ми е съобщено. Източникът ми е оператор от предаването, но не ми е приятел или нещо близък, така че може и да ме лъже.

# 548
Аз имам информация, че Яни и Камелия са се справили най-добре в битките на финала, т.е ще рече, че те са "играни" вече. Един от двамата щял да е крайният победител, вече кой на първо и второ не ми е съобщено. Източникът ми е оператор от предаването, но не ми е приятел или нещо близък, така че може и да ме лъже.
Може, но ме съмнява. Едва ли са толкова подли, че да ни оставят да гласуваме за хора, които теоритично нямат шанс за победа (ако са много назад с точките от финалните игри). Ако е така обаче то е ясно, че Яни е победител, но това ще е доста лоша постъпка от страна на предаването и не мисля, че ще стане така. Както казах, моята информация е, че всичко щяло да се реши от смс-ите и нищо не се знаело, ще може да се гласува и за 6-мата, така че се надявам да е така.

* Ще очаквам и евентуално включване от Тиф ако научи нещо, нейното инфо е 100% 😅

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 21:40 от Nikolv99

# 549
Според мен дуелите за финала вече са играни, както беше миналия сезон.

# 550
Според мен дуелите за финала вече са играни, както беше миналия сезон.
Оо да, това със сигурност, няма как да са наживо при 6 финалисти 😅. Въпросът е дали наистина всичко ще се реши от смс-те (тоест разликата в спечелените точки от игрите не е голяма) или Яни и Камелия наистина са взели всичко и колкото и да се гласува за останалите, нямат шанс.

# 551
Ако финала е м/у Яни и железните уста то и него няма да гледам.До сега само чета и не гледам заради Камелия,тъй като ми е .....натоварва ме отрицателно -дано не е от последните двама

# 552
Миналата година Живка не спечели кой знае колко от финалните игри, спечели благодарение на смс-ите. Така че нищо не се знае. Тук един писа по-рано, че организират изпращането(закупуването) на голямо количество смс-и за Камелия. Ще е гадно, ако стане, макар че всеки се организира както може.

# 553
  • Другата България
Да, информацията за шестима финалисти дойде на по-късен етап, ето линк към коментара.
Аз също не се сещам откъде дойде инфото, че Яни се е справил добре на финалните битки, но звучи достоверно Simple Smile .
От мен. А може и от друг всъщност, не знам.
Но понеже не исках и не влизах тук заради ИВ, а имах инфо и за 6-мата финалисти че ще са 6, и кои са, а , и за битките още преди да започне предаването, си намерих агент под прикритие. Дори двама. Blush Сега ви поизчетох.
За Финци знаех още в началото, че ще отпадне току преди финала, но наистина не знам от кой, защото след като започна ИВ вече спрях категорично да се интересувам за “Фермата“, дори ви четях вас във темата - официалната, и гледах на запис предаванията докато почна СП. Сега вече и тях не гледам, и май по-добре. Та така.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 23:45 от Merri_An

# 554
От мен. А може и от друг всъщност, не знам.
Но понеже не исках и не влизах тук заради ИВ, а имах инфо и за 6-мата финалисти че ще са 6, и кои са, а , и за битките още преди да започне предаването, си намерих агент под прикритие. Дори двама. Blush Сега ви поизчетох.
За Финци знаех още в началото, че ще отпадне току преди финала, но наистина не знам от кой, защото след като започна ИВ вече спрях категорично да се интересувам за “Фермата“, дори ви четях вас във темата - официалната, и гледах на запис предаванията докато почна СП. Сега вече и тях не гледам, и май по-добре. Та така.
А, Мери! Добре дошла Sweat Smile! Още от миналата година знам, че твоето инфо е 100% вярно, така че щом ти си написала за Яни, значи е така. А от жените наистина ли Камелия се е справила най-добре и е победила и двете - Валерия и Веселка ? За гласуването разбрах, че ще е и за 6-мата, ама за битките нямаме никакво инфо все още, освен това за Яни.

Общи условия

Активация на акаунт