Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 172
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
п
Хора, приемете снимката като вид разсъждения от моя страна като допълнение на това, което имам като информация. Според мен маникюрът е един и същ и датата на снимката съвпада горе долу с датите около финала. Не претендирам достоверност на всяка цена.
И аз като вас се ослушвам за сигурни спойлери Simple Smile
Значи абсолютно не по темата, никакъв спойлер?

# 706
  • София
Аз само да припомня, че монтажът е голяма работа и това с роклята може и изобщо да не е от финала.

Ваня - водещ - гадост и аман! 😆

# 707
Защо да не е по темата? Жената предполага на базата на снимка. В предния сезон на Игри на Волята познаха кой отпада по едни мръсни чорапи. Точно в тази тема. Wink

п
Хора, приемете снимката като вид разсъждения от моя страна като допълнение на това, което имам като информация. Според мен маникюрът е един и същ и датата на снимката съвпада горе долу с датите около финала. Не претендирам достоверност на всяка цена.
И аз като вас се ослушвам за сигурни спойлери Simple Smile

# 708
Предполагам, че не е Ваня, а всеобщата "любимка" Евгения.

# 709
Защо да не е по темата? Жената предполага на базата на снимка. В предния сезон на Игри на Волята познаха кой отпада по едни мръсни чорапи. Точно в тази тема. Wink

Погледнете, моля, заглавието на темата - спойлери, а не мисли си някой какво може би ще се случи.

# 710
  • Бургас
Все още не знам коя е голямата победителка.Сигурно е само,че Айлин е едната финалистка за пръстена.

# 711
  • София
Годежният пръстен от промото и пръстенът на ръката на Айлин са различни.
Камъните са по целия овал на пръстена на Айлин. На годежния - не са.

# 712
Е, тя няма да тръгне веднага да се снима точно с този пръстен . Но не вярвам да е победителка, грам не ми се връзва като излъчване с новия ергенин.

# 713
  • Sofia
Охх писна ми от семейство Джаферович. Тази Айлин да не заработва и тя в Дубай - с тези чести посещения в страната...

# 714
Айлин има снимки с пръстена още преди заснемането на предаването . Мисля , че фокуса пада върху ръцете , изглеждат еднакви .
Иначе като излъчване с Ергени , и на мен ми са на светлинни години .

# 715
  • Вестерос
Не е в пръстена, а в пръстите. Аз заблудих, че кръглият пръстен от долната, го има на горната, а не, че е годежният от Ергени

# 716
Аз предполагам, че победителката е Ирина Карабаджак.
След като се връща от Турция, започва да пише любовни описания под снимките си. Няколко пъти е снимала големи букети, без да е тагвала никого, но благодари. Пръстите от снимката с роклята повече ми приличат на нейните. Тези на Айлин са малко по-дълги и нокътнта плочка е голямата с по-дълъг нокът. Тези на Ирина са с голяма нокътната плочка, но по-къс нокът.
Отляво е Айлин, отдясно Ирина.
Скрит текст:
В един подкаст натъртиха на това, че знаят, че Ирина стига много, много напред. Преди това беше гостувала Блага, която доста си развърза езика и каза, че Евгени е в във връзка. Зад камерите вероятно е казала  и че е Ирина е избраницата.
Ако съдим и по публикациите в инстаграм, Айлин качва снимка на 25 октомври, а Ирина на 4 ноември. Като музика към една от снимките си е добавила 2CELLOS, с които Евгени ходи по концерти, и по-точно Лука Шулич.
Скрит текст:

Януари месец е била във Франция. С Евгени (предполагам) и още една двойка. Ясна снимка, която да го потвърждава нямам, но цялото й поведение ме навежда на тази мисъл.
Скрит текст:
Ако някой може да проясни снимката ще е супер.😁
Виждат се й две мъжки ръце.
Скрит текст:
Добавям още няколко снимки, за който не иска да върти трафик на профила й.
Скрит текст:

Много готина мацка е, не съм ги видяла още един до друг с Евгени, но мисля, че си подхождат.
Всичко това са си мои теории, но имам силното усещане, че съм права.😄

# 717
Може всички момичета да са с такъв маникюр за да има интрига до края коя е избраната. 😆

# 718
Симпатяга е г-ца Баджак.Dreamer,като един Шерлок Холмс ако можеш  да разбереш и  колко е висока ,ще напаснем нещата.ЕРгени не се вписва към високите .А пък нещо много бързо след връщането си от Турция пише за любовния си живот,така че май-май...Оф,аз забравих,че в първия "Ерген" уж всички бяха необвързани,пък то какво се оказа.

# 719
На тази симпатична госпожица и трябва паралия, не мислите ли?
Но пък може добре да си изиграят ролите и даже да се позабавляват.
Дали има някой до нея, който гарантира победата, както в първия сезон?

Общи условия

Активация на акаунт