🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 894
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
О, изобщо не ми харесва... мъжки ръце има.

# 121
Страхотно си изглежда жената. Разбирам защо е мис-ка. От 2017 насам се е променила, но то и аз съм хаха 😀
Стоп на хейт-а. Весел и усмихнат ден!

# 122
Не е грозна жената, но някак много груба за миска, по ефирни създания си ги представях!

# 123
  • София
Тя не е мис, а мисис - конкурс за по-възрастни, омъжени жени.
И малко информация от кулоарите в бизнеса с красота -  на международен  конкурс за мисиз или за мини-мис, мистър/детските/ от Бг. излъчват за победител само човек с възможности. Изискването е да може да си плати пътуването и престоя в мястото на провеждане. Съответно и на 2 -3 придружителя от кастинг агенцията. Осигуряване на сценичните костюми също е отговорност на участващия или спонсора му. 
Но пък готвенето в Черешката тази седмица ми харесва.

# 124
  • Sofia
Не е грозна жената, но някак много груба за миска, по ефирни създания си ги представях!
Мда...

Не казвам, че е грозна (по принцип не се изрзявам така, точно защото е въпрос на вкус - на мен не, но на други - да),  а че на мен не ми харесва, пък не може на всички я. Simple Smile

# 125
Ми и на мен не ми харесва, ма готвенето ѝ не зависи от външния вид, обаче и готвенето ѝ не ми хареса, та така.
За Дивна и това "хехе ми аз пак нищо не нося" няма да кажа нищо повече от две думи, щото е ясно колко я "харесвам" и ще го обърна на хейт. Невзрачно човече, невъзпитано даже.

# 126
  • Sofia
Ми и на мен не ми харесва, ма готвенето ѝ не зависи от външния вид, обаче и готвенето ѝ не ми хареса, та така.
Мдаа и на мен така. То нЕма готвене при нея.
Толкова за мисиската от мен.

# 127
  • София
Изнамерих стара снимка на миската, май от времето на МШ

Това рокля с престилка ли е или такава си е роклята? Мисиската я гледАх на запис, ами много грубо говори - казАх, правИх, искАх,  седнАх, млеко, хлеб  и все така, с ударението не където трябва. Снощи исках да гледам, но нямах желание.... Simple Smile да си прекъсвам филма, затова ми беше само цветен фон.

# 128
Толкова фотошоп на тази снимка /и то некадърен /,че чак ръцете са и изкривени...
Ако тази е мисис ,то аз непременно ще се кандидатирам за следващата година .LaughingLaughing

# 129
  • Terra incognita
Баси ръките, чуек.

# 130
Ми да си кажем истината,тази жена Кръчмарска не е красива.Вечерята ѝ беше на ниво “готвя от половин година и още се уча”. Торта с крем от разбъркано маскарпоне и пресни малини може да направи и ученик в 8-ми клас.
Снощи Уст( опс) Играта пък ако не беше приятелката му щеше да кърши ръки и да ръси лиготии само. Не,че пилешко филе убито от подправки и печено в плик 🙄 е върха на кулинарията,но горе долу спастриха една вечеря.
Довечера ще пропусна лиглата с кеф!
Изобщо днес съм Бяла и добра 😂

# 131
  • Sofia
... тази жена Кръчмарска...Вечерята ѝ беше на ниво “готвя от половин година и още се уча”. Торта с крем от разбъркано маскарпоне и пресни малини може да направи и ученик в 8-ми клас.
....
Изобщо днес съм Бяла и добра 😂
Simple Smile
А моята щерка на 7год.(качена на стол) меси козунак. Simple Smile

# 132
Много ме дразни, когато някой говори умалително: "чесънче", "оризче", "десертче" и прочие...
Менюто също не ми харесва, бих яла само салата.

# 133
Някой да забрани на Дивна повече да прави опити да пее народни песни!
И ако може да говори като 25, а не като 5 годишна.
Ооо, защо гледам тази чутовна глупост с толкова неприятно същество!  😟🥱

# 134
  • ВАРНА
Салата,салатка,салатчица...

Общи условия

Активация на акаунт