В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 641
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
хе-хе, тити, много си идейна  hahaha

# 106
  • Gabrowo->Sofia
това прозвуча много....странно  hahaha
защо бе, така си е, тити (нИдялоко) Grinning

# 107
  • Карлово
Ей, Тити, тъкмо си викам, я къв тоя шпионин. Но другите бързо са те разкрили hahaha hahaha hahaha

# 108
  • Sofia
Добро утро мами,

Добре дошла на новата мама Росе-мама героиня и леко бремене:-)))
На въпроса ми "Искате ли още едно братче или сестриче?"Дъщеря ми отговори:"Неееееее,още едно не искам,стига толкова:-)))))"Ако имам номер три,вече ще е след 40,ако мога:-))))

Кой е тоз Нидялко?))Тити,значи:-)))) newsm78

# 109
как я раzкрихте тити? аz иzобщо и не предположих  Wink
Поля, Клара хрумна ми една идея zа сънните неволи. Да не би нещо да му е неудобно на бебчето, като малко боди или пижама или неудобен памперс  newsm78 случвало ни се е на нас. НЕ zнам как вашите деца спят на 20 градуса (пък и на 22   newsm78) . Снощи усилих леко парното в стаята на Саши и сутринта беше станало 18,2  (нашето парно работи нощем и топли нощем повече) , та малкия недоволства към 4 нощес. По принцип zаспива на около 16,8 и се буди на около 17,8 . НЕ му е студено, zащото съм го напъхала в найъдебелия zимен чувал, който успях да открия по магаzините и всяка сутрин му пипам крачетата и те са топлички, даже и потни. Ръчичките и нослето сутрин са топлички ... всичко е ОК.

тити, тъкмо щях да кажа, че Саши те вика . Той има една книжка с рождения ден на Кити (котката) и като види котката слага пръстче на муцунката и вика тити. Та сега да видим дали ако му я покажа , ще каже нИдялко  Joy

# 110
ей, тити, как ме стресна. викам си тамън се отървахме от жоро01 и сега нидялко  Crazy че си мисля как пък в нашата тема се навря точно  Joy Joy Joy
при нас нищо ново. вчера си доукрасихме къщата и наистина вече е коледно. моите коледни подаръци също са налице. моите в смисъл за мен  Laughing пак изсипах сума ти пари за кремове  ooooh! чакам след 20 дена да заприличам на 18-20-годишна  Mr. Green  hahaha

# 111
  • София
Добре дошла, Росе, лека бременност  bouquet и да те слушат близнаците! Просто ме смайвате с куража за второ бебе, а при Росето всъщност трето Laughing Laughing Laughing
Нидялко, разсмя ме с глас Joy Аз по Коледа ще съм в Благоевград, навеждаш ме на мисълта да си сложа аватар с тризначките, но толкова са ми неприятни, че не мога да се прежаля Mr. Green
В сряда уж заминаваме за два дни в Банско, но трябва да оставя Вики при свеки, къде ми беше акъла, като се съгласих, от една седмица съм се размислила как ще я оставям newsm78 А тя не знае, че Вики проходи, понеже великото събитие Joy стана, докато майка ми беше тук и тъй като ревността на свеки е пословична и все повтаря, че детето ще проходи и проговори при нея, сега ще се зарадва на щастливата случайност Outta Joint

# 112
Здравейте.
Ние пристигнахме благополучно. Кити и стана лошо чак до търново. Спряхме и направихме неочаквано гости на моята леля. Ще можем да пътуваме с много лекарства и сиропи против повръщане.
Тук за сега сме добре. Но във Варна има проблеми. Мъжа ми се обади тази сутрин, че бойлера ни протекъл. Сега ще трябва да купуваме нов.

# 113
нашият протече 1 седмица преди да родя. беше в гаранция, но я бяхме загубили. така или иначе от сервиза казаха, че и да не сме я губили, ще им трябват 14 дни за ремоонт. купихме си нов.

открих ефикасен начин за 15 минути спокойствие от детето (за сега са толкова, но нарастват Simple Smile). постилате найлонова покривка на земята, настъргвате една ябълка на едрото ренде, слагате ябълката в чинийка, детето на пода пърху покривката и чинийката пред него и не чувате нито звук поне 15 минути. мазалото е голямо, но спокойствието е незаменимо. а не казвам столче за хранене, защото нашето служи да скриваме от петра едни кабели - поне от 1-2 месеца не с еползва по предназначение.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 13:16 от majceto

# 114
majce, и аз си осигурявам по този начин малко спокойствие - с тази разлика, че давам ябълката на тънкчи резенчета, давала съм и бисквитки - мацаницата е по-голяма, може и други плодове. Давам и редовно да бърка в това, което остане от яденето й с ръце, голям кеф й е. А вече иска да се храни сама, и понякога уцелва устата си, взела съм и специлани извити лъжици за самохранене, но повече мен обича да харни. Аз я слагам на стола - там чистенето е повече, но и на чаршафче на земята понякога. Дрехите почти винаги се сменят, лигавникът не върши работа, дори той може да остане чист. .Simple Smile и всъщност за нас е повече работа от минутките, които имаме, но пък удовлствието за малките е голямо! Юлиана издвава винаги звуци на върховно задоволство.  Laughing

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 14:18 от Sisssi

# 115
 Joy и Саши се маzоти, но това, което видях в събота на Коледното панаирче , беше върха. Една майка с 2 нки мънинки, едното още в количка , беше им купила zахаросани с нещо червено огромни ябълки на клечка ... момиченцата се бяха омаzали с червен zахарен сироп до ушите, по косите, шаловете, шапките, ръкавите, якенцата ... само по обувките май нямаха червено  Joy
а Саши се кротва zа малко, като му дам едно метално канче и торбичка чай , вече иzполzвана, иzстудена и иzцедена. Той я пъха в чашат и вади от там и много играе.

# 116
за бойлера- зависи от сервиза. нашият когато протече, дойдоха на следващия ден и го поправиха на място.
вивита, кейти тази торбичка чай ще я е разкъсала на втората секунда. в такъв период е, че иска всичко да разглобява на съставните му части. ама всичко.
кейти от много време й давам да яде сама разни резенчета плодове. така на ден й се събират поне 1 круша/1 ябълка, 1 банан, 1 мандарина. предполагам, че няма проблем при прекаляването с плодове. тя ги обожава. и аз предпочитам да яде плодове, отколкото бисквити и солети.
моите минутки спокойствие са когато кейти се зачете в някоя книжка. започва да прелиства и да говори на животните. един ден цял ден повтаря бу-бу-бу. аз се чудя какво е това, кола не виждам нарисувана. кой да се сети, че е бухал. татко й я е светнал по въпроса  Laughing

# 117
  • Ruse
относно спокойствието аз немога да се опла4а от Ели-много 4есто си играе сама и не зака4а но трябва да съм задължително в стаята.Играе си предимно с някви кисии,кутии купи4ки и тн ни6то 4е имаме 4 торби с игра4ки.
Юка нашия тати ние купил от несебър некви боу6ки но няма да е ло6о и да си иаме и резервни,за това ако не са много скъпи 6те си ги поръ4аме.Ели е с много малък крак и 16/17 на колев и колев са и големи,така 4е сигурна 22 или 21 6те са ни ОК

# 118
Тити, от къде ги мислиш тия щуротии  Mr. Green Точно се изумих какв пк е този д'Жентълмен тук  Twisted Evil

Да се отчета пред колектива- в Неделя направихме прощпулника на вече отдавна тичащото детенце и резултата е- лак за нокти и то след дълго двоумене дали да не вземе питката и да остави на нас да избираме от другите предмети!  hahaha Абе гладно няма да остане детето, ама каква ли манекенка ще е  Rolling Eyes Татко и е пред инфаркт от избора, но.....съдба!може пк шефка на модна агенция в Милано да е  Flutter Тя от сега още е толкова кокетна- то не си дърпа косата, опитвайки се да ме имитира как правя моята, то с пресата не се опъва, то не е обличане на мои дрехи и  подчертано фръцкане с тях. Само се чуди какво да сложи и да ходи пред огледалото да си се любува  Laughing Чак се целува от взхищение.

За дрехите за сън- пижамка от тези целите с ританките като на малките бебета и спално чувалче зимно. Не завивам с нищо друго. В стаята е около 20 градуса. Не искам да я изнежвам много.

Виждам за брачните халки си говорите- моята я открадна предишната ни чистачка  Crossing Arms Иди го докажи обаче. Сега през лятото ще си правим църковния брак и ще купуваме нови! Много гадно, но се опитвам на поличби да не вярвам- какво общо има бъдещето на моя брак с това, че народа е крадлив  Close

Добре дошла на новата мама- героиня!!!!  bouquet Страшно се радвам, че и ние си имаме близначета вече! Лека и безпроблемна бременност пожелавам  Heart Eyes
Боже......съвсем се засрамих как увъртам за второ аз, а хората какви геройства в мирно време правят  Whistling

Някой за плодовете коментираше- Янинка непрекъснато папа плод и аз не я ограничавам- може би по два цели плода на ден (понякога и повече, като броим и сложените в основната храна) и се сбират, но още по- добре! Аз солети и прочие и без това давам само в екстремни случаи- дори бисквитите, които яде са пълнозрнести и с диетичен мед, а не от тези за бебета, че те са с 1кг. захар.

Хайде, че приключи с трсенето на татко си и сега съм аз на дневен ред  Grinning

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 17:29 от me4eto

# 119
Приветот нас!
Добре дошла на новата мама Росе! Лека бременност и да пишеш по-често за отглеждането на близнаците.

Мече, съвсем нищо ли не си хвана после? newsm78

Фръц, фръц имам нов подпис. За Мики   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт