В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 638
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Юка, купихме си като вашите ботушки - прекрасни са наистина, още не съм им се нарадвала! До магазина на Плиска успяхме да отидем в неделя, но беше затоврено. Една приятелка обаче ме светна за магазин на Минимен на пазара Красно село и отидохме там, взехме си 21-ви номер, най-малкият, струват 55 лв. Ако някой се интересува ще му пиша къде точно е магазинът. Ботушките са Минимен, ти нали се чудеше какава марка са, така каза продавачката, нищо, че не пишело. Фактически този магазин на Плиска и този на Красно село са почти еднакви, на гаранционната карта, която ми дадоха отзад има карта и адреси и на двата магазина.

Благодаря ти още веднъж, че сподели с нас вашите "чаровни" ботушки и ни улесни в търснето!  Hug

# 121
и аз най-после се украсих коледно....

Искам да споделя днешната си радост - една наша наемателка днес роди своята първа рожба - здраво и красиво момченце Борислав - след дълги години на опити и много тежка бременост и чрез постиженията на медицината. Това мило семейство получи своето коледно чудо.

Чета как мъничетата ви хапват плодове много се радвам, Ники не иска да хапне никакъв плод, освен ябълка и то под формата на сок Cry За сметка на това има голям напредък в самостоятелното хранене. От една седмица се храни с нас на масата и вече уцелва устата 5-6 пъти сама, но после всичко става игра.

Sisssi беше цитирала баба си, че едно дете тихо ли е 5 минути значи прави беля - вече на ден имаме по няколко петминутки. Ники опозна цялата къща и сега само ес чуди къде да се завре и каква беля да направи #Crazy

=^._.^=  - много е хубав подписа ти.

Да ви питам: вашите дечица наследили са качества от вас /родителите/? Питам по повод това, което забелязваме у Ники - нестига, че е одрала кожата на баща си ами и куп негови навици и вкусове #Crazy

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 23:12 от Sissa

# 122
  • Измир
Ме4е, наистина ли ги прави тези номера? На мойта не мога дори и фиби4ка да и сложа. Веднага си я дърпа и я мята на някъде. Аз за 15-минутката спокойствие не се оплаквам, защото Севи още си харесва куфара и си играе в него, но разбира се аз трябва да съм в стаята.
Плодовете яде нарязани на малки кубчета сама, но ябълката и я првя на пюре, защото много я обича и си слага по няколко в устата. Пие и задължително по мин. 100 мл. сок от портокал на ден.
Много готино сте се украсили. Усеща се празничното настроение.

# 123
Хихи, май народът спи Party
Аз се сетих за прощъпулника, та имам и въпрос: На прощъпулника може ли да присъстват и мъже???? newsm78 Thinking Crossing Arms Понеже в планината ще сме 4 семейства и ще стане весело, ако ли не, ще трябва да гоним мъжете. Laughing
Добре дошла на новата мама. Ами сигурно и е трудно с близнаците, но пък със сигурност и е весело. Grinning
Вивита, благодаря за съветите. Hug
Радвам се, че сте харесали снимката с дядо Коледа. Flutter
Мече, твоята Яна е невероятна.  bouquet
Ами ние няма с какво да се похвалим, освен че снощи Поло се събуди само веднъж, плака за кратко и после спа до сутринта. Stuck Out Tongue smile3503
Ох а утре имам куфари да стягам, и в сряда излитаме. Tired
Хайде лека нощ и приятни сънища и ако не успея да се включа преди празниците:
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!!!!!! И МНОГО ПОДАРЪЦИ ДА ВИ ЗАРАДВАТ!!!

# 124
  • Gabrowo->Sofia
Pollia, може и мъже на прощъпулника, не ги гонете хората  Grinning весело изкарване

# 125
в това се казва "завръщането на поля" - така все шаренко да го даваш. иначе не си ти.
аз куфари от 3 дни стягам. нали ще сме по гости около месец, та всъщност цялата къща изнасям - всички мои дрехи (а те не са много предвид корема), всички дрехи на детето, всички лекарства, епикризи и прочие, подаръците, храна за детето за първите 1-2 дни + памперси, че в плевен изобщо не знам кое къде се продава, а и свекитата не знаят. абе не можете и да си преставите какво чудо е...

# 126
майче, а там има ли интернет  smile3534

виртуалният карнавал свърши.

наследствени черти - Деян спи също като баща си - винаги и навсякъде, и ако няма възможност, е ужасно крив. Най-добре е, когато си легнат заедно следобед  Whistling

# 127
в плевен не, но в русе моите родители са по-напреднали в технолигиите и от нас. няма да се отървете  Joy

а за бащините черти у петра - артистичност и лиготия. твърдо. не съм виждала друго живо същество, което има способността така да лее сълзи, както се показва в анимационните филми - не плаче, а сълзите чак пръскат на метър в страни. и след минута време се хили. театро на квадрат. като се има предвид, че баща й 10 години по студентски театри и други е играл, а пък аз съм сухар калкото си искаш, то категорично от него ще е тази способност да ни прави на маймуни. а не-спането е от мен взето. все най-лошото от майката идва...

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 09:34 от majceto

# 128
  • Карлово
ДУ!
Днес ще водя Мартина на коледно тържество на едни второкласници. Да видим как ще се държи. Ще има сценки разни, дано й е интересно.
За чертите-тя цялата е бащичко. Не само му е одрала кожата, ами и мимиките, жестовете. Спи като него. Някога като спят двамата на спалнята трябва да ги снимам, толкова еднакво държание имат и като спят. Не случайно в едни детски магазин тук ги наричат клонинги.

# 129
привет  Wink
Коледа и Нова година имахме прекрасното намерение да праzнуваме с роднините в България. Всички чакаха да гушнат Саши , но се окаzва мисията много сложна. Та си откаzахме билетите и ще си стоим тук да си праzнуваме 3 мцата. ще видим дали ще си реzервираме пътуване на планина. Ако има сняг ще идем да се порадва Саши и да поиграе.
И на мен малкия ми прилича на бащ му, но бащ му каzва, че прилича на мен  newsm78 може би всеки открива черти, които вижда. Себе си човек не наблюдава много.

# 130
  • Sofia
Здравейте мами,

Йоско продължава да кашля лошо и май няма да се разминем без антибиотик.
Марина прилича на баща си в сането(позите им са еднакви)Йоско прилича на татко си по сомнамбулството.Нощем будуват и двамата:-))))

# 131
  • Ruse
за прилките и разликите  Mr. Green-моята мома е одрала ама изцяло кожата на ба6та си(просто едно към едно само дето е моми4е) а характера й е мой или както казва ба6та й "хубаво като ба6та си и проклето като майка си" bambam fight

# 132
ДУ

Значи не е само при нас - Ники необича макарони, грис и желирани неща, търси някакъв мек плат когато си смуче пръста или когато заспива, непозволява да я пипат по вратлето отпред и други такива - също като баща си. Той направо се шашка, като открива колко малката прилича на него. Вчера се замисли, че ако е любовчийка като него  - доста мъже ще страдат hahaha Настрои се да разгонва младежите  #2gunfire, както се казва всичко се връща......

Уф, всички стягат куфари за някъде..., ние ще сме си тук smile3518

esprit - дано се оправи бързо Йоско

забравих да напиша... имам предложение за заглавие на нова тема, ако решите да я посветите на новата бремена мама: "Ноемврийка на сладури двама ще става отново мама" - а тя май не е влизала пак newsm78

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 11:45 от Sissa

# 133
  • София
Добър ден!
Аз ставам все по-зла, яхнала съм метлата, надявам се градацията да продължи до Коледа и да бъде прекъсната там, че започвам и сама себе си да не трая. Мъжът ми изобщо не може ме познае, каквото и да ми каже, съскам като дива котка.

Снощи влязох да се къпя и се подразних от плочките в банята - видяха ми се мръсни фугите. Като грабнах една четка и като се развъртях чисто гола из банята с четката и душа Shocked, чак си ожулих кожата на едната ръка......Това е много нетипично - мразя да чистя и никога не си изкарвам нервите с търкане.

Направих най-грозните сладки на света. Не ми се снима, но изглеждаха като фъшкийки Sick. Кокосови. Обаче се оказа, че са много вкусни и купата е вече празна, а бях ги приготвила за Коледа.

Роси вече е на антибиотик. От снощи давам Зинат, кашлицата беше много мъчителна, а температурата не спадаше под 37. За първи път и е.
Освен това явно взима пример от майка си, защото днес баща и я хвана за ръчичките с думите "Ела, Росенце", а тя се опъна, тръшна и, като видя, че ръцете и са хванати, се наведе надолу и заби зъбки в ръката на татко си  Twisted Evil
Прилики - няма нищо общо с мен на външен вид, изцяло прилича на баба си (свеки), което значи донякъде на баща си, но иначе е избухлива и любвеобилна като мен  bowuu

# 134
Привет, дружинка  Grinning
Тук времето е ужасно, вали нещо средно м/у сняг и дъжд, духа леден вятър и аз май прихванах някой вирус, докато изкарам на разходка кучето  Confused
За приликите - Ади на външен вид е много смесена. Има много мои черти, но и много на татко си. Очичките обаче са почти като моите на цвят - синкаво - сиво - зелени  Flutter А на татко и са кафяви. По характер и двамата сме кротки, и Ади е такава - добричка, усмихната и миролюбива. Засега поне много добре се разбираме с нея.

Били, много, ама много ми харесва новия ти подпис!!! Прекрасни дечица имаш!
симка, на всеки се случва от време на време да му гръмнат бушоните, и аз тия дни се държах непоносимо (особено тая сутрин като си изпращах скъпия мъж на работа в 6 ч сутринта  Twisted Evil Embarassed , като някакво злобно дяволче бях, криво и недоспало). И ми стана мъчно за Роси, до Коледа дано е здравичка и да се радва и тя пълноценно на хубавия празник!
олгарита, и Ади е така - нито фиба, нито ластичка търпи на главата си. Веднага разузнава с малките си пръстчета какво ли е това там, дето мама и го слага  Joy Иначе обича да я реша с гребен и също ме имитира, че си прави прическа. И междудругото като влезем в ЕС ще ви идваме на гости в Букурещ, нали става лесно пътуването, ей го къде е на 50 км  Wink Напролет може да пием заедно кафе в някое букурещко заведение  Laughing И да се разходим из някой хубав парк.

Имам още да пиша, ама Ади надава викове, че е гладна.
Айде до после  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт