В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 636
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от нас!
Съвсем смело мога да заявя, че детето ни спи по цели нощи вече. Буди се чат-пат да помърка и заспива след 30 секунди. Невероятно съм щастлива. Истински щастлива, честно - бях забравила какво е това непрекъснат сън по цели нощи.........
В четвъртък заминаваме за Холандия при брат ми и много ме е страх да не прецакаме работата, ама ще видим...Може да е бил траен ефектът. Ако не, като се върнем, свеки пак ще го научи Crazy
Малик по външност пък е мое копие - и като черти, и като цветове. Поне засега или поне така си въобразявам.

# 136
привет и от нас!
ние от днес сме на кухня- хер бебе. татко й на кейти категорично отказа да се разхожда всеки ден до държавната кухня, а на мен тя ми е далеч, особено в такова време като днешното Confused чакам да се наспи малката и да видим дали ще й хареса.
кейти изцяло прилича на баща си- външен вид и характер. не откривам почти нищо мое, което ме радва, честно казано. защото баща й е един такъв спокоен, самоуверен, с апетит  Mr. Green само дето расте височка и слабичка като мама  Flutter
аз се оказах лош пророк като казах, че ако се наложи и на нова година ще работя. е, налага се  Twisted Evil че дори малко и от коледата. ще го приживея някак си.
иначе и ние се стягаме за самоков. решила съм да готвя част от вечерята аз. ще правя запечен боб и ще меся питката. това второто ме съмнява малко, но пък в кварталния магазин продават чудесни питки, които могат да минат за мое творчество пред свеки  Laughing
хубав ден ви желая!

# 137
Добър ден и от нас пак  Grinning
За прилики- Янинка е бащичко страшен- освен външен вид е и също толкова трудна за задоволяване и угаждане! Тежко ми горко  Twisted Evil Иначе пък кокетството си е изцяло моя приност, което не давам да се  квалифицира като лошо наследство от майката, както някой каза по - рано  Naughty Mr. Green И е грижовна като мен (а пък аз съм скромна  Crazy )- само някой да каже, че е гладен и веднага му носи каквото намери за ядене и докато не гризне не мирясва! И куклите непрекъснато биват хранени и приспивани.

Сердика, аз пък смело мога да заявя, че ти завиждам за съня  Twisted Evil Давай рецептата стъпка по стъпка!

За празниците и ние ще сме си вкъщи, но това е по наше решение, за да не разбиваме режима на дечко и да не я стесираме излишно. И без това и ще работим, а отпуска чак към 20 Януари ще вземем малко.

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 17:38 от me4eto

# 138
  • София
Много ми е гадно. Роси получи разстройство от антибиотика. Личи си, че не и е добре. Отказа да яде, включително и лечебната храна.
Вече наистина ме избива на рев  Cry

# 139
Симка, Hug

# 140
  • Измир
Симка дано се оправи Роси по-скоро. Опитай да и дадеш нещо което обича, или сокче поне. Ох мн е гадно да ти е болно детенцето.
Аз не мога да определя на кого прилича Севи. Очите са моите - сини (мъжо е с кафяви), но брадичката е точно негова. Относно държание не знам, не намирам още прилики с нас newsm78
И ние за празниците сме си 3-мата тук, но на 5-6-ти отпрашваме за БГ.
Доминика дано като влезем в ЕС да отпаднат и високите такси от румънска страна - то не са пътни такси плюс винетка, то не са еко такси, дезинфекция, пък и за преминаване на моста...  от БГ страна нямам оплаквания. Ние на отиване минаваме през Русе около 7.30-8.00ч. вечерта, но на връщане непременно ще се видим Simple Smile

# 141
Ооо, Симка, много гадно!!
Мече, я бързо един отговор на ЛС, да не се карам Sunglasses
Били, МНОГО са ти красиви децата!!!

# 142
Били, МНОГО са ти красиви децата!!!
Ами нали говорехме за прилики. Joy Joy Joy
При нас нещата са смесени. С мъжа ми си приличаме на детските снимки и от там трудно да решим точно на кого приличат децата. Споровете продължават 7-ма година Simple Smile.
По спането са абсолютно на мен и двамата спят точно в моята поза са спане.

# 143
  • Sofia
Здравейте мами,

Симка,разстройството от антибиотика е често срещано.не насилвай детето да яде,ами и давай повече течности и вит С.не се притеснявай,ще се оправи.Спомням си Марина какво беше с тия антибиотици-тя и разстройство и обриви имаше.

# 144
  • Димитровград
Mдааа.Да кажа добре дошли на близнаците и на мама Роси!!!
Беше ни развален компа тези дни...много ядове...
Никакви идеи за НГ и Коледа,у дома.
Деситка,аз се остригах,една педя прежалих.
Юка,и ние сме по книжките,чете и показва на леля си и тя ме пита:"Кога я научи?",а аз и идея си нямам.
Поля,може и деца Joy,може и мъже,нама специални изисквания.
Майче,мога,мога,и по голямо чудо съм виждала. Laughing LaughingНаправо като се сетя за багажи и лощо ми става.
Симка,съчувствам ти.Спирай АБ,може да е алергична реакция. Thinking
Аз сега ще съм на линия.Ако съм пропуснала някой,да не се сърди.Едита се е научила да се тръшка.Хвърля си биберона и плаче,вървейки,със затворени очи.Майтапи на квадрат.

# 145
Добро утро.
Аз определено съм пипнала грипен вирус  Confused Носът ми е запушен, гърлото боли и кихам през 10 минути. Сега се опасявам да не разболея и Ади, че и тя почна да киха. Днес никакво излизане от нас, най-много до Кауфланд с колата да напазаруваме за хапване.

Между другото вчера забравих да се похваля - купуваме си нова кола. Сменяме Шкода Фабия с .... по-нова Шкода Фабия  Joy Старата е на почти 2 години и ще я кара свекър ми, пък те ни купуват новата, която е с всички екстри (докато нашата имаше само някои) Към 27-28 декември ще ходим до София да си докараме новата кола. Бих се радвала да се видим с някои от вас  Laughing

Амо засега това е от мен  Simple Smile

# 146
привет  Wink
Сердика, според мен няма да си раzвали хубавото спане, zащото и бебенzето иска да спи добре , а не да се драzни по цяла нощ, само ти не трябва да му променяш режима. Беz zначение гости или не , слагай го да спи както винаги в определеното време и се опитай да му спаzваш ритуала и ако може условията (температура в стаята и собствени zавивки) . Стискам палzи да спинка Малик добре. Весело иzкарване. Ние откаzахме билетите zа самолета, откаzахме и паркинга (сега си чакаме парите обратно  newsm78) ... пртатихме част от подаръците и ще трябва да украсяваме тук тепърва елха. Много ни е мъчно zа нашите, но с теzи мъгли така се случи.
Доминика, моя мъж получи новата фабия комби преди около 6 м. много е добра колата, но имаше един фабричен дефект при zапалването . Смениха 1 част. Други проблеми няма. Ако не пали лесно идете на сервиzа. Какъв цвят вzехте?

# 147
вивита, и ние сме страшно доволни от старата ни Фабия (която до 27 дек ще си е още наша). Нашата обаче досега не е давала никакви дефекти, дано и новата да е така  Praynig И старата и новата са един цвят - Гранит металик - по-тъмно сиво е от сребристото, леко към синкаво отива. Старата е седан класик, новата ще е седан елеганс. Комбито ми се вижда много голямо и е абсурд да успея да паркирам назад, ако ми се наложи и аз да карам  Rolling Eyes

# 148
Доминика,
не е толкова голямо комбито Wink  и е много удобно zа побиране на дестки колички и купища багажлък Hug  но ние сме особено раzхвърляни и имаме нужда от повече място  #Crazy вие може да сте си подредени и да си събирате багажа в нормална кола , като нормалните хора  Laughing леко и беzаварийно каране ви желая с новото воzило  Hug

# 149
  • Карлово
ДУ!
Доминика, честито ви ново возило!Безаварийно шофиране!
При нас нищо ново, вали дъжд, очакваме Коледа.
Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт