В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 632
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Димитровград
Боже,моето дете още спи.Гледам и не вярвам на очите си...
И при нас вали много.
Да не забравите,че днес който първи ви дойде на гости,така ще върви през годината.Полазник се казва,нали е Игнажден.

# 151
Мерси, дано е безаварийно!
канеста, аз пък незнаех, че който влезе пръв в къщи, така ще ни върви. Днес баща ми има рожден ден, изобщо не знаех, че е Игнажден. А у дома май никой няма да влезе днес, освен свеки  Twisted Evil Да взема да си поканя някого на гости  newsm78 Joy

Аааааа, сега се сетих! Ми тя свекървата вече беше у дома  #Crazy Цъфна на етажа ни още в 7:30! Ааааа,  smile3511 smile3515 newsm45

# 152
  • Димитровград
Доминика,бързо да идва някой,ама да е с пълно портмоне и пълни ръце!!!
Свекито няма да я считаме за полазник,тя явно се чувства като у дома си.Викай някоя добра приятелка на кафе,че да е пълна годината!

# 153
добро утро и от нас!
пръв дойде човекът с детската кухня, ама не влезе. ще е сита годината значи  Joy
кейти се е научила сама да си суши главата с кърпата след баня. в резултат където и да види хавлиена кърпа, вади, взима и започва да си бърше главата  Crazy освен това се опитва да пее една песничка на английски и направо си я докарва. по цял ден повтаря неин си вариант на rоll over, rоll over  Laughing
тук вали хубав снежец. ама се топи. иска ми се да натрупа малко, да скрие грозната картина навън.
още щях да пиша, но ме привикаха  Confused
хубав ден!

# 154
Добро утро!
Не се включвах , щот не ми се пишеше - болна бях , е още не съм съвсем в ред , но се старая. Ирен и Мони са с постоянни секрети , които се стичат отзад и следователно подкашлят , но не много. Вече се чудя от какво един месец вече, а гърди - чисти , гърло спокойно newsm78
У нас още никой не е идвал , а може и да не дойде - тогава Thinking
Доминика - със здраве да си ползвате колата и да ходите все на хубави места с нея WinkМоже да спретнеме среща като дойдеш в София.
Симка  Hug разбирам какво ти е , дано вече сте по- добре . А и аз бях яхнала здраво метлата от безсилие с тия вируси и това седене в къщи ме довършва. Онзи ден хвърлях едни шишета от ярост, та оплисках цялата кухня.
Мече- от опит ти казвам - Яничка ще си остане кипра , ще си сменяте после дрехите , ще ходите заедно на фризьор- веселба Laughing
Снощи Ирен спа непробудно за пръв път , а аз се сдрах да кашлям - наспиването остава мисия невъзможна.
Бягам , че ме викат.

# 155
  • София
Здравейте! Hug
Ехх,вярно,че днес е Игнажден.Ами какво даправя,май пак свекървата ще цъфне първа,което не ми допада като идея,понеже миналата година пак тя се разписа,а годината протече много лошоооо ConfusedБаси... Confused

Мацки,аз се подстригах накрая.Събрахсмелост и съм доста доста по-късо.Изглеждам по-малка Laughing
Деситка?Как е при теб прическата?Гот?

Оф,айде сега ще мисля кой да викна в нас Laughing

Симка,много неприятно с малката.Дано бързо се въстанови.Консултирай се с педито за разстройството и антибитоика.
Есприт,как е Йоско,по-добре?

леле,че съм смотла.
Доминика,честита количка.Безаварийно да е Simple Smile))А така пожелавам на всички ей такива големи новогодишни подаръци Grinning!
И се оправяй бързо! Heart Eyes.Аман от тези вируси Whistling

Моан,щях да те питам за Анаста?Видях че си ходила,а аз се наплаших от мненията ан другите...

# 156
у дома сутринта рано влезе татко - днес е на съвет във ВАК. не знам какво значи това - професори ли че ще имаме у дома, ректори ли, пътешественици ли  newsm78

симка + моан - лошо. да се оправяте и вие, и децата.
доминика - дно ви дойде колата и да си я карате без неприятности.
юка - благодаря за телефонана яна-плевен. днес звъннах, ще работят в петък, така че ще пазарувам богато  Crazy
върти се около мен една хубава работа, ама няма да казвам. че може да се развали. другата седмица ще стане ясно и тогава, живо и здраве, ще се хваля Laughing
друго не се сещам какво да пиша.

а, да - и аз се подстригах. още по-късо. сега приличам на бременна 16-годишна, вече омазала пейзажа с едно дете  Laughing това докато си отворя устата. после развалям магията  hahaha

# 157
ей майче, исайкова вдъхновихте ме zа предпраzнично посещение на фриzьор. мислих да го zапаzя zа София, но ще мина предz тукашния. Дано ме направи добре.
Майките яхнали метлите  да zаглаждат бърzо перушина. Я какви хубави праzници ни чакат  Hug и аz бях яхнала една метла, но мъжа ми ми напомни, че иzлиzа в 2 седмичен отпуск и ще имам мноооого време zа себе си, zащото той щял да си играе със Сашко и щели да сготвят вечерята zа Бъдни вечер само той и Сашко ... и аz много бърzо раzседлах метлата  Joy

# 158
браво, хубави работи пишете. Почти де, болните деца и депресираните мами ще се оправят и те бързо. Хъмммм, да зема и аз да се депресирам за компания, а? Вие поне викате и хвърляте шишета, а аз си мълча кат пукал  ей тъй Crossing Arms

за пръв път тази сутрин влязох в Света софия, имам едно направление за цитонамазка/нали не забравяте да си правите цитонамазки!/, спечелено с честен труд от джипито, та викам, веднъж и аз безплатно да мина. Е толкова съм отвратена от една докторка, че не я овиках само за да не ми фалшифицира резултата, който чакам след цяла седмица.

Снощи правих коледни сладки. Много са вкусни, сега седят да омекват в една кутия. Понеже нямам формички, ги рязах с една играчка на малкия -  дето в отвори се пъхат разни формички. Но са грозни и изобщо цялата тази работа е много пипкава.

Доминика, честита ви нова кола - абе как си сменяте колите на 2 години, нашта е на 10 и едва ли скоро ще я сменим. Може да пробваме да се видим, засега се очертава да сме в София на 27 и 28.

Малчо има нова пишка, като на мъжете  Mr. Green беше се позацапала и една много мила хируржка/егати измислената дума/ вече трети ден се грижи за нея  Mr. Green на някой ако му дотрябва внимателен хирург в извънболнична помощ - давам координати.

# 159
Тити , хвърляй бе , понякога олеква...
Исайкова ,аз пък исках да ти пиша , като разбрах , че са ти открили стафилококи, даже не помня , като се видяхме дали не те питах за това... Ако искаш прати ми на лични тел. да ти обясня , щот се уморих , то и в темата за Анаста се скарах, имам чувството , че някои пишат просто щот няма какво да правят и избиват комплекси , а когато става дума за здраве , няма да мълча NaughtyИначе аз съм много доволна от ваксината , но ти си прочела...

# 160
  • София
Привет!
Роси днес е малко по-добре, разстройството понамаля. Няма особен апетит и вече категорично отказа да гълта АБ доброволно, блъска ми ръката, плюе и реве. Аз събирам и връщам обратно.

Честито на дамите с нови прически и подмладени!
Честито и на Доминика за новата кола! Аз моята ще я чакам още цял месец. Ама старата ми е на почти 18 години.

Тити, да, сблъсък със здравната ни система... А сладките, кво, и ти ли направи грозни  Mr. Green и вкусни? Меденки, канеленки или ginger bread?

Снощи стоях до 4 часа с мъжа си, за да го държа буден и да си довърши проекта. Сега съм парцал. Поне бях полезна. Днес работих от вкъщи. Разсеях се малко от безкрайните си притеснения около болните деца. Дано да оздравяват вече. Пожелавам си на Коледа всички да сме здрави. И вие така!

Забравих да спомена, че благодарение на тити имам от силиконките на Юка от базара, сложих на прозорците и стоят много готини! Благодаря и на двете!

Отивам да видя Роси.

# 161
Юка , забравих, отдавна искам да ти кажа - силиконките ти са просто уникални !!!  bouquet
Аз не можах да се доредя. Ти гладна няма да останеш Wink
Симка , а така оздравявайте  bouquet
Тити,  всичко да е наред с цитонамазката ! Мен ме е срам ,още не съм ходила , а си отглеждам и още една миома. Ще се обадя на док.и ще се замъкна скоро.

# 162
симка - канеленки, слепени с мед  Mr. Green

майчето да не тръгна, без да каже чао  newsm78

# 163
мдаа, силиконките станаха хит, което много ме радва   Blush обаче трябва да призная, че главният художник е майка ми. мен ме бива само по оцветяването Embarassed сега направихме още 10 бройки, че има много неуспели да си вземат. ще ги дам на момичета от базара. ако някой иска, да ги търси при еми. докато са топли още  Mr. Green

# 164
Добър ден и от наше село  Grinning
Виждам всички добри домакини сте се спретнали да направите коледни сладки, а пк на мен и през ум не ми беше минало да правя  Thinking Сега се засрамих и ще гледам да се впусна в тази одисея и аз!

Тити, стиском палци за цитонамазката! Аз така след като родих никой не ме беше поглеждал (в Англия като ти извадят бебето и теб повече НИКОЙ не те трси за нищо- ни шевове гледат, ни дявол) и аз си откарах така 1 година и затова наскоро ходих да горя огромна раничка и умрях от болка, като преди това сумати време треперих да не е нещо много по- лошо! Изводът е- не си играйте с тези неща, ами си ходете редовно на чичо доктор да си се преглеждате.  Peace

Янинка спи и аз се надявам да успея да си прегледам личните и да ходя и аз да поспя.....ама да видим! До по- късно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт