В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 629
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Здравейте мами,

Бяхме на лекар днес.Йоскосе оправя,остава само на сироп на доктор ТайсSimple Smile)

# 166
  • Карлово
Аз още през септември ходих на цитонамазка, личния ме изпрати, той добър, грижи се за мен да ходя на безплатни прегледи.
Болните-да оздравяват!

# 167
  • Gabrowo->Sofia
Хайде болните дечица да оздравяват (пък и мамите), за да си изкарат добре на празниците.
Тити, аз ще правя сладките утре, че днес съм на коледно парти  Mr. Green, но си купих фигурки за пластелин, с тях ще изрязвам. Моето джи пи, никога не ми е отказвало направление за гинеколог, но пък резултата от  цитонамазката и аз си го чаках седмица, може пък това да си е нормален срок (поне в държавните заведени)...

# 168
Ама съм загубена.....Пожелавам на всички болнички дечица и мами бързичко да ги оставят всякакви болести и празниците им да не са помрачени от тревоги!   bouquet Аз сега и треперя на Яна, че тъкмо сме я закрепили, а около нас само болни има  Crossing Arms

И да поясня, че нещо и става на клавиатурата ми и Ъ-тата не се изписват в повечето случаи.....да не ме помислите за неграмотна  Rolling Eyes

# 169
тук съм до петък. тъкмо се върнах от жк, след малко тръгвам на фетална ехокардиография, а утре съм на спешъл ехограф. нали после месец няма да съм тук, така че сега предпразнично ще наобиколя навсякъде.

# 170
- днес изглеждах почти така, но вече свърших с подаръците.

Дано всички деца и майки, който са болнички бързо да се оправят, че да непосрещат празниците с болести. Симка така ми е мъчно за мъника, като се сетя какъв ад са тези алергични реакции от АБ - спирай го веднага Naughty

Доменика - честито ви нова кола - безаварийтно да си я карате Hug

....това е от тази част на страната, то май аз останах да представлявам ветровита и студена Варна. Лека и топла вечер на всички!

# 171
  • София-там нейде в западната част
тъй тъй ... постригах се най-накрая  Mr. Green Mr. Green Whistling ... исайкова феШън е  Joy ... доста по-къса като цяло отзад по-дълга на етажи и доста филирана - имам чувството че нямам коса на главата поне едно кило коса свали  ooooh! ... а отпред по-късо .... о и Асен  от седмица е първи номер  Stop  Laughing
исайкова при теб как е ... снимки ...канесста майче  Peace
най-новия номер на Емата / и в момента го прилага / се е качила на пръчката на стола при компа и ме потупва отзат - по гърбинката ... винаги го прави като седна там  Laughing
за приликата ... на татка си е цялата ... има неговите пръсти на крачетата - малкото пръсче е леко застъпило предното пръсче  Confused ... спи и се протяга като него ... но хълца като мен - дълго и продължително
симка може да е наистина от АБ при нас след като ни изписаха на следващия ден се раздриска яко - заведох я на преглед спряха АБ и на следващия ден премина бяхме на диета строга картофи,ориз и моркови и вода със спринцовка че иначе не я иска и Ентерол дадох ... на следващия ден нямаше и помен ... да се оправяте бързо
за игнажден днес майка и татко бяха първите в нашия дом  Grinning щото бях в центъра
Доминика - честито ви нова кола   bouquet

# 172
най-новия номер на Емата / и в момента го прилага / се е качила на пръчката на стола при компа и ме потупва отзат - по гърбинката ... винаги го прави като седна там  Laughing

До прозореца ни има кресло, където деян обича да се катери. После има 10 см празно място и после му е леглото. Та диването се научи да се качва на страничната облегалка на креслото, подпира се с ръце на леглото си и се пуска в 10те см празно пространство  Mr. Green и се радва освен туй  Mr. Green

# 173
  • Димитровград
Много болна тема.До преди малко я свалях от масата.Качва се на фотьойла и после права на масата и започва да танцува.Няма вече минутка спокойствие.

# 174
Няма вече минутка спокойствие.

Дамммм, дори и моят кротушко е станал самоходно торпедо. Crazy

# 175
а петра като че ли се укроти. все повече ме кефи. има тенденция да се превърне в лъчезарно и усмихнато девойче. все така не спи, но реших дамисля позитивно за тая особеност. снощи се размислих и си дадох сметка, че когато говоря за детето, говоря предимно откъм негативите. т.е. колко зле били първите 8 месеца (а теминаха преди почти половин година), колко не спи (това го знаем), колко е ревала през деня или мрънкала или се е драла, как не ще да върви, да яде, как едва ли не ми пречи да работя и прочие. в един момент излиза, че само се оплаквам от детето. а то не заслужав аподобно отношение, защото позитивите, които ми носи са неоспоримо и в пъти повече от негативите. снощи си дадох дума, че повече няма да се оплаквам от петра, а ще й се радвам каквато е - ревяща, неспяща, капризна, проклета или там каквото още. да видим дали ще успея да се превъзпитам. и дали ще започна да възпиемам нещата и хората каквито са си, а не да рева и да мрънкам, че не са такива, каквито ми се иска да са.

този философски размисъл беше в скоби.

ТОЙ е добре. има си сърце като слънце. ще видим утре дали и чаркалаците му са на място и в норма.

# 176
  • София
А така,МайчеSimple Smile)))Петра е едно страхотно детенце:)))))

Абе момичета,вие мажете ли още малките с масажно олио или лосион?Аз от няколко месеца не съм го правила... ThinkingМай забравям или пък много бързаме да го облечем след баня...
-въпрос
Бубу,липсваш... Heart Eyes
Добре ли сте?Малкия оправи ли се?...притесних се...

Моан,ще ти пиша лични после...Сега отиваме до Фантастико,ужас -по никое време...

После ще се разтърся да спретна и аз едни сладки...

Да се оплача.Нещо е станало с документите и нито един лев още не съм получила от майчинството.Адски се дразня...
Имам един въпрос още-за детските надбавки.Какви документи трябва да се подадат точно и къде?Ще съм благодарна някой да каже,поне това да не губя за момента,макар че 1 година изгубих...

Все забравям да кажа,че подписа на БИли е невероятен.

Деси,и аз съм така.Много ми беше станала дълга косата и ми тежеше...Сега я няма.Много филирана и къса Laughing

Ох,айде тръгвам вече.

Приятна вечер! Heart Eyes

# 177
Привет в най-късия ден в годината!

При нас е невероятна снежна приказка!

# 178
Добро утро и от мен  Grinning
А при нас се опитва да пробие слънце  Simple Smile И дано успее, че да поизлезем малко на въздух!

майче, а така, гледай позитивно на нещата! Аз пък съм точно обратното на теб -  не мога да открия на Ади кусури  Rolling Eyes Ама аз съм си отстъпчива и добричка, така че явно много и играя по свирката  Embarassed Но важното е, че си се приемаме каквито сме и се обичкаме  Heart Eyes Радвам се, че ТОЙ се развива добре! Ти си преполовила вече бременността, браво!
тити, собствен бизнес му е майката. Те свекърите си имат, та ще успеят да си позволят лизинг на двете коли.

На Ади номера като седна на компа е да почва да прави бели. Иначе си кротува. НО види ли ме да сядам веднага тръгва към цветята ми или към чекмеджетата на секцията. Застава в бойна готовност, поглежда ме дяволито и има едно такова изражение все едно казва - ха сега де, ще ме хванеш ли навреме. При което аз ставам, запътвам се към нея, а тя почва да пищи и подскача от кеф  Joy

# 179
тити, собствен бизнес му е майката. Те свекърите си имат, та ще успеят да си позволят лизинг на двете коли.
ние уж и двамата сме с такъв, ама нещо не можем да подредим приоритетите. последно решихме, че ипотеката е на първо място, през март е джипът на филков, а моята екскурзия до кения и индия не се знае за кога се отлага във времето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт