В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 625
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Аз не мажа Ади не защото нямам желание, а защото не мога да я стигна по спалнята  Laughing Всичко ще омаже с това мазно олио! А след баня и аз винаги задължително се мажа  Naughty

# 196
мдаа, кейти определено напоследък се е кротнала. до скоро все до мен залепена. сега си взима една книжка и си чете там нещо си. или пък играе с кубчетата. а, и спи по 2 часа поне следбед. та затуй време за книжки  Mr. Green

# 197
тъй-тъй, нека...

снощи забравих да се похваля, че спазарих гледачката, която наобикалях последния месец. жената работеше при мен във фондацията (тя все още работи там, всъщност), т.е познавам я, педагог е по образование (което не знам дали е плюс или не), има опит с деца, включително и с проблемни деца  Mr. Green, съгласна е на заплащането ми и освен това ми е благодарна,з ащото аз я назначих при мен ан работа. аз доволна и тя доволна. като се върна, започва.

# 198
И аз вече не успявам да намажа Юлиана, но все пак съм упорита и гледам поне веднъж в седмицата да я намажа, понякога половината го размазва по леглото още преди да е попило. А и като я обличаме пак протестира. Ако можеше да е все гола щеще да й е супер.  Laughing Все по-трудно става сменянето на памерс. Това ми напомня да питам - има ли вече деца без памперси? Мисля, че не е обсъждано скоро това, или аз съм изпуснала. И ако ви се струва досаден въпрос, непредпразничен (еха каква дума измислих  Rolling Eyes) ще го оставим за друг път Stop, просто сега ми хрумна.   

майче, много се разчувствах и развълнувах като прочетох следното изречение - ТОЙ е добре. има си сърце като слънце.  Hug Сигурна съм, че Петра ще е щастлива кака! И.. прекрасни имена измисляш/те, и това сигурно сте обсъждали защо и как, но ще ми е интересно да споделиш! Wink
Дано останеш доволна от детегледачката!

Ние ще пътуваме в събота следобед и ще се върнем в София чак догодина... но ще имам Интернет и ще надничам тук. Flutter Утре ме чака голямо приготвяне на багаж, и аз по принцип като майчето приготвям по няколко, но сега нещо се позабавих.

Нека всички дечица са здарви за Дядо Коледа!  Praynig

# 199
  • София-там нейде в западната част
ей хвана ме яд  Close ...писа писах и кво нищо накрая   Crossing Arms .... разпис от мен  Whistling

# 200
сиси - ще бъде камен, защото така го сънувахме и аз, и филков. при това преди година време... името не ми харесва много, но явно така му е писано на човечето. а и петрос нали значи камък - ще си имаме  кубик чакъл у дома  Joy

желая спокойна коледа за всички!
и нека и ласкава!

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 08:22 от majceto

# 201
Колко хубаво, майче! Simple Smile Да.. така му се пада на детенцето да се казва, живот и здраве! Аз много вярвам и се съобразявам с подобни неща, няма случайности на този свят!!
И да, именно защото намерих връзка между Петра и Камен ми беше интересно. Wink
Нека всичко да е наред и занапред ще си имате две силни, смели личности!  Hug

# 202
Добро утро!
Майче, ааа не така , диамантите и те са камъни! Твоите живот и здраве ще са скъпоценни  bouquetЛек път!
Ние се пооправяме вече , дано и всички болни да се оправят и никой да не се разболява Praynig
Нашия татко Теди днес има рожден ден.Черпим   party023 beer2 cook
Деситка, добре е , че се разписваш,добре сте значи Wink
Еспри , как сте?

# 203
  • Sofia
моан,да ви е жив и здрав таткото.
Сутринта пак бяхме с 39.5,но после не е вдигал.Пие по 4 мл Клацид на 12 часа.А дано помогне,после ще намаляваме дозите.
на патуващите лек път:-)

# 204
Moan, да ти е жив и здрав мъжа! Да те обича и слуша!  bouquet

# 205
  • София
Ние малко се загубихме, но пак сме тук, после ще чета , сега нещо нямам настроение....бяхме в болница с малчо от понеделник до сега, много е подтискащо, дано повече не  се налага Sad Сега сме си щастливи че сме в къщи и продължаваме да се лекуваме, но като цяло е мн по-добре...айде до после ще чета и ще пиша тези дни...

# 206
бубу, много лошо....пожелавам ви да сте напълно здрави за празниците и малкият да тича напред-назад вкъщи  Hug

# 207
Привет  Grinning
Много ми е мъчно като чета за мами и бебчета ходили в болница......Бубу, стискам палци всичко вече да е ОК и малчо да е здравичък и весел!
 Бързо да се оправят и всички други все още боледуващи и празниците да са весели и спокойни   bouquet

Майче, браво на НЕГО и на грижовната му майка  Heart Eyes Все така по учебник перфектни да сте  Wink
Честито и за гледачката  Peace Това хич не е лесна работа да намериш, че и да ги задоволиш да дойдат при теб!!! Дано си доволна...

Мазане след баня мажа всеки ден  Twisted Evil Измъкване няма! Но след като прочетох вчера, че дори и прехвалената Мустела всички други имат и те сумати канцерогени и прочие гадости отново минавам на зехтин. Чудех се дали да го преваряав вече или може и без това да минем  newsm78

Памперси-все още си носим усърдно. На пролет- лято гледачката е поела "ангаджимента" да я начи на гърне, пък да видим  Rolling Eyes

Моан, да ви е жив, здрав и послушен таткото и много да го радвате и глезкате днес, а пък и по принцип......   bouquet

Доминика, честита нова Фабиана! Със здраве и безаварийно да си я шофирате и само на хубави места да ви отведе! Майка ми кара Фабия и е сташно доволна.....наистина е страшно сполучлива кола, а и беше обявена за най- практична бизнес кола на миналата година в Англия  Peace Mr. Green

Аз отивам да си играя с лудетината, че съм се затъжила за нея днес......

П.П- Дайте ми идея за коледен подарък на съпружеското тяло! Нищо не ми идва на ум вече.....толкова години се изчерпах  Thinking

Последна редакция: пт, 22 дек 2006, 16:45 от me4eto

# 208
сега прочетох в една тема, че юлианите празнуват днес имен ден.
sisssi, ако вие празнувате, честит празник! да е жива и здрава малката госпожица! ако пък не празнувате, пожеланията остават   bouquet
честит празник и на половинката на moan! да е жив и здрав, да ви слуша и глези всичките дами у дома!

# 209
Благодаря ти, Юка! Много мило, че си се сетила!  Simple Smile Всъщност вчера беше - Света Юлиания. Открих цели 3 именни дни, на които може да празнуваме - с Юлиите, и през март - Петър и сестра му Юлиана, така че на всички празнуваме! Simple Smile А тя като стане голяма може да си избере само един.
Ние продължаваме да приготвяме багажи и утре пътуваме.

Весели празници на всички!!   bouquet С много усмивки и желани подаръци!!

До скоро!  Hug

Последна редакция: сб, 23 дек 2006, 09:04 от Sisssi

Общи условия

Активация на акаунт